Thijs Arends
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Thijs Arends van Drenthe College

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Thijs

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Thijs is een zeer positief ingestelde student. Leergierig en nieuwsgierig. Hij zet zich zowel op het Drenthe College als op de afdeling in het ziekenhuis voor 100 % in, om recht te doen aan zijn opleiding tot verpleegkundige. Hij motiveert en stimuleert medestudenten.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Een neurologie afdeling vraagt veel inlevingsvermogen en geduld van zorgverleners. Thijs laat de patiënten in hun waarde, en verleent zorg op maat!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Thijs: "Ik vind het leuk dat ik hiervoor genomineerd ben. Het lijkt mij een leuke ervaring en ik ben blij dat de leraren zo positief over mij denken".

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Thijs wil na de opleiding Verpleegkundige doorsturen voor sportfysiotherapeut. Hiertoe is hij zeer gemotiveerd.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Op de neurologie afdeling is Thijs een zeer gewaardeerde leerling (zowel door personeel als patiënten) door zijn open, vriendelijke houding en zijn wens om goede zorg te leveren aan patiënten.
Daarnaast heeft Thijs ook bewezen nieuwe uitdagingen niet uit de weg te gaan. Hij heeft stagegelopen op Curacao. Gezien de cultuurverschillen vraagt dit aanpassingsvermogen. Thijs heeft hiermee aangetoond zich flexibel op te kunnen opstellen

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

De afdeling Neurologie is zeer content met Thijs. Hij is een zeer geïnteresseerde student. Ook bij de patiënten is Thijs een graag geziene (leerling-) verpleegkundige.
Het Wilhelmina Ziekenhuis is danook trots dat Thijs winnaar is geworden van de Drentse Kei 2012.

School: Drenthe College
Adres:
Postbus 173
7800 AD Emmen
Telefoon:
088 1884444
Drentse Kei 2012
Drentse Kei 2012

Jaarlijks organiseert Drenthe College de verkiezing van de Drentse Kei, o.a. in de categorie Student. Thijs was met nog 2 andere studenten genomineerd. Men kon via internet stemmen op de genomineerden. Daarnaast boog een vakjury zich over de genomineerden. Zowel via internet als door de vakjury werd Thijs gekozen tot Drentse Kei 2012. HReacties (3)

 • Carla Fortuin
  Vorig jaar sprak ik de praktijkopleider van de stage op Curacao
  Ze was zeer enthousiast over Thijs en hij was zeer gemotiveerd en hij heeft een goede indruk achtergelaten. Er is maar een Thijs zei ze en het DC mag volgende keer wel 2 studenten naar Curacao uitzenden!
     zondag 23 september 2012 20:23
 • Lies Oud Ammerveld
  Een enthousiaste en betrokken leerling
     donderdag 20 september 2012 12:52
 • Esmeralda Dijkstra
  Een echte Uitblinker! Na het winnen van de Drentse Kei 2012 (initiatief Drenthe College) nu in de race voor de landelijke titel!
     dinsdag 12 juni 2012 12:03