Rianne Driezes
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Rianne Driezes van Aventus

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Rianne

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Rianne heeft laten zien dat zij professioneel en zelfstandig te werk gaat. Daarnaast heeft ze doorzettingsvermogen en neemt initiatief!

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Rianne was verantwoordelijk voor de stand in Keulen (een van de belangrijkste Internationale Interieur beurzen). Zij heeft de inrichting van de stand zelf ontworpen, alle contacten liepen via haar (zoals e-mailcontact met China en met de organisatie), de logistieke planning en de uitvoering en opbouw van de stand. Ze heeft alles van A tot Z gecoördineerd!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

“Ik vind het een enorme eer, omdat ik op mijn middelbare school eigenlijk havo wou gaan doen en gelijk door wou naar het hbo. Dit is door omstandigheden niet gelukt. Daarom ben ik mbo gaan doen, hier ben ik volledig voor gegaan. Het heeft mij zoveel gebracht qua persoonlijke ontwikkeling dat ik het nooit had willen missen. Nu weet ik dat je trots kan zijn als je een mbo-student bent!”

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

"Ik wil graag na mijn studie bij Aventus een hbo-opleiding communicatie gaan volgen. Door mijn stage weet ik wat ik kan en wil zoals bijvoorbeeld organiseren en communiceren. Ik vind dit een goede toevoeging aan mijn opleiding als interieuradviseur".

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Rianne is een uitblinker omdat ze niet bang is om dingen aan te pakken. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in. Als ze kan organiseren is ze als een vis in het water! Ze houdt het hoofd koel en blijft overzicht houden. Ze heeft drive en passie voor de dingen die ze doet en dat maakt haar naast een prima student ook een fijn iemand om mee samen te werken! Ze heeft in haar eindstage laten zien dat ze van A tot Z een stand in kan richten voor de Internationale beurs in Keulen en daar komt heel wat bij kijken. Een op en top UITBLINKER!!!
Brenda Hilbrink, Stagebegeleider Aventus

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Wij, Arocca Bv, zijn enorm trots op onze stagiaire Rianne Driezes dat ze genomineerd is tot MBO uitblinker.
We kennen Rianne als een zelfstandige aanpakker, die het geleerde tijdens haar studie goed laat zien. Met haar creatieve en flexibele aanpak heeft ze bijvoorbeeld vorm gegeven aan de organisatie van de meubelbeurs in Keulen. Ze heeft hiervoor praktisch alles geregeld, van het inrichten van de stand tot het boeken van hotelkamers voor de collega´s.
Daarnaast heeft ze onze showroom van 3000 M2 een metamorfose gegeven. Kortom en stagiaire met een groot verantwoordelijkheid gevoel, enorme inzet en enthousiasme die goede aansluiting wist te vinden binnen ons bedrijf.
Qua begeleiding namen we elke week even de werkzaamheden met haar door en was er de mogelijkheid om even verder af te stemmen. We zijn enorm trots op haar en zagen haar meer als een vast team member in plaats van een stagiaire.
Het was jammer om weer van haar afscheid te moeten nemen nadat haar stage erop zat.
We wensen haar heel erg veel succes.
Caroline van Aggelen, stagebegeleider. Arocca BV

School: Aventus
Adres:
Postbus 387
7300 AJ Apeldoorn
Website:Leerbedrijf: Arroca B.V.
Adres:
Apeldoorn
Telefoon:
088-8816888
Rianne Driezes
Rianne Driezes
Rianne Driezes
Rianne Driezes


Reacties (6)

 • joke
  dat je al zo veel namen wist dat vond ik vanmiddag echt uniek dus Rianne van mij heb je die titel al lang verdient
     maandag 23 juli 2012 15:16
 • Dorien
  Rianne, in de korte tijd dat ik je nu heb mee gemaakt als vakantiemedewerker, weet ik dat je "uitblinkt" voor deze titel.
  Een nette, secure en hard werkende medewerker.
     vrijdag 13 juli 2012 21:33
 • Martijn
  Super goed schat! Een echte uitblinker.
     donderdag 21 juni 2012 17:49
 • Marjan
  Toppers
     donderdag 21 juni 2012 17:20
 • L.J. Vorsteveld
  Rianne is een uitstekende kandidaat die heel goed weet waar ze het over heeft. Heeft goede inzichten en weet deze goed toe te passen.
     donderdag 21 juni 2012 10:48
 • Rutger
  Ik zie het al. Een hbo-er in de dop!
     woensdag 20 juni 2012 10:26