Tijdens de bbl-opleiding zelfstandigwerkend kok blonk Kathy uit in inzet, ambitie, betrokkenheid, creativiteit, correctheid. Ook haar uitwerking van de stageopdracht was ver boven gemiddeld.
Haar opleidingstraject is niet helemaal over rozen gegaan. Ze is gestart in een niveau 2 opleiding en heeft zich opgewerkt naar de niveau 3 opleiding. Vooral de talen waren voor haar een enorme uitdaging om goed onder de knie te krijgen. Maar met haar enorme inzet en persoonlijke kwaliteiten heeft ze dat op een indrukwekkende wijze gedaan. Nooit opgeven en er gewoon voor gaan. Dat is haar motto in alles. Haar passie voor de horeca is DE drive om haar doelen te realiseren die ze gesteld heeft.
Ze is erg trots dat ze als uitblinker de school mag vertegenwoordigen. Ze had het totaal niet verwacht, maar is nu volledig in de race om als winnaar te eindigen in deze verkiezing.
Nu haar opleiding op De Rooi Pannen in Breda afgerond is, gaat Kathy een patissieropleiding volgen in Belgie. Ze wil zich specialiseren in desserts en chocoladewerk. En waar kun je dat beter doen dan in het chocoladeland België.
Kathy volgde eerst de opleiding Kok, waarna ze doorstroomde naar de opleiding Zelfstandig werkend kok. Als stagiaire toonde Kathy haar talenten onder andere in de keukens van het Bredase Restaurant Chocolat en sterrenrestaurant De Zwaan in Etten-Leur.
Wij hebben Kathy leren kennen als een zeer prettig collega. Harde werker, leergierig en enthousiast.
Binnen de mannen-keuken van Chocolat kon zij goed haar mannetje staan en wist ze haar collega’s om haar vingers te winden door professionaliteit en werkinzet.
Wij wensen Kathy heel veel succes in haar verdere carrière en zien in haar zeker een toekomstige chef!
De stagebegeleider was vol lof over de prestaties van de jonge kok. “Kathy werkt altijd keihard en houdt zich knap staande in een echte mannenwereld. Haar passie voor het horecavak is bewonderenswaardig. Wij zijn bijzonder trots dat ze gekozen is tot MBO-uitblinker.”