Dylan Demmers
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Dylan Demmers van CITAVERDE College

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Dylan

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Dylan Demmers heeft via het CITAVERDE College in Maastricht de kans gekregen om een droomreis in het onderwijs te maken: een stage in Jakarta, Indonesië. Hij is als een van de weinigen de uitdaging van een buitenlandstage aangegaan. Daar heeft hij meegewerkt aan boeiende projecten bij een gerenommeerd bedrijf.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Als stagiair bij een van de toonaangevende interieurarchitectenbureaus van Indonesië ontwierp hij luxe lofts, bars en hotels. Zo verzorgde hij de inrichting van een hippe twee etages tellende koffiebar in Kemang. Ook heeft hij een hotel op Bali mogen ontwerpen. Hiervoor mocht hij zelf het thema bepalen, dat werd CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Key) oftewel de vier basiskleuren inclusief zwart. Overigens hadden de kamers geen uitzicht, waardoor de inrichting nog meer aandacht kreeg dan normaal al het geval zou zijn. Aan de hand van zijn onderzoek naar kamergedrag van gasten op Bali, bleek was dat zij gedurende de dag geen gebruikmaken van hun kamer, uitzicht naar buiten was dus niet per se essentieel. Het bedrijf was er zeer over te spreken en noemde het ‘een ontwerp op universitair niveau’.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Met deze verkiezing kan ik laten zien dat je als MBO’er net zo veel kansen hebt als anderen om je dromen te bereiken. Deze opleiding sluit perfect bij mezelf aan. Dit is gewoon mijn passie. Daarnaast wil ik me inzetten voor homo-emancipatie in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Uit onderzoek blijkt dat MBO-studenten bijna twee keer zo vaak worden bedreigd of gechanteerd als HBO- en WO-studenten. Ook al ben ik homo, ik heb dezelfde droom als iedere andere MBO’er: een mooie baan vinden in een respectvolle maatschappij. Als het onderwerp al meer bespreekbaar wordt gemaakt dan nu, hebben we al een grote stap gemaakt.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Dylan wil graag doorstuderen naar de Design Academy in Eindhoven. Zijn droom is om een eigen allround designbureau te hebben dat zich richt op binnenhuis- en landschapsarchitectuur, vormgeving etc.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

"Dylan Demmers, een uitblinker in het bijzonder vanwege zijn brede interesse in vormgeving. Zijn eigenwijsheid en gedrevenheid brengen hem (letterlijk!) op plekken waar zijn medestudenten niet gaan. Zijn werk is te omschrijven als stilistisch en als minimal. Geen poespas, maar strakke, functionele lijnen. Ook buiten de opleiding scoort Dylan goed.

Tip voor Dylan: twee beentjes op de grond! Blijf jezelf, je hebt nog een hele weg te gaan, wordt niet overmoedig en blijf alle prikkels als een spons opnemen!"

- Claudio Cubeddu

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Artura vindt het fantastisch dat Dylan genomineerd is als Uitblinker. Artura heeft regelmatig stagiaires en Dylan doet totaal niet onder voor zijn universitaire (!) medestagair!
De nominatie heeft hij zeker weten welverdiend.

School: CITAVERDE College
Adres:
Postbus 569
6040 AN Roermond
Website:Leerbedrijf: Artura
Adres:
Jakarta, Indonesie
Dylan Demmers
Dylan Demmers


Reacties (9)

 • Jan en Marij van den Donker
  Fantastisch Dylan. Veel succes en je zult het zeker gaan maken.
     zaterdag 29 september 2012 20:11
 • Agnes van Vlodrop
  Geweldig Dylan. Heel hartelijk gefeliciteerd met je nominatie.
  Natuurlijk heb ik al gestemd!
     donderdag 27 september 2012 17:39
 • Willy Wijshoff
  Hallo Dylan het is de schuld van je vader dat ik op jou gestemd heb. Susses.
     zaterdag 30 juni 2012 10:21
 • angelique
  prachtig en leuk filmpje,,heb ook al gestemd.
  (onder druk van je ma !!!!!!) geintje.
  toi toi toi.
  collega van je leuke ma.
     maandag 25 juni 2012 19:59
 • Lea Demmers
  Geweldig Dylan, veel succes verder in Eindhoven!
     vrijdag 22 juni 2012 14:04
 • Tante Els
  Go for it Dylan je kan het.
     vrijdag 22 juni 2012 0:08
 • Cindy
  Good luck ! Hopelijk wordt dit net zo'n succes als je stage !
     donderdag 21 juni 2012 10:35
 • J. Wolfhagen
  Succes
     woensdag 20 juni 2012 19:24
 • Marcia Dzaack
  Veel succes, Dylan. Ik heb al gestemd :)
     woensdag 20 juni 2012 14:31