top 10
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Vlad Romanovski van ROC A12

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Vlad

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Vlad (19) doet de opleiding Multimedia Specialist niveau 4. Gedurende zijn opleiding heeft hij bewezen zich maximaal in te zetten voor zijn opleiding terwijl hij naast de opleiding allerlei projecten ondersteunt vanuit zijn professie. Hij doet de opleiding versneld en werkt heel hard om de hoogste kwaliteit te leveren.

Ondanks tegenslagen in zijn privéleven weet hij zijn koers vast te houden.

Belangeloos steunt hij school waar nodig is en zoek collegiaal overleg met studenten en collega’s naar de beste oplossing voor de problemen. Indrukwekkend in zijn brede belangstelling.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Vlad heeft diverse multimediale producties op zijn naam staan. Hij is van oorsprong Russisch en heeft in het kader van LLB een prachtige presentatie gegeven over de verschillen en overeenkomst tussen Nederland en Rusland.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

'Ik ben zeer vereerd! Alle genomineerde Uitblinkers zijn heel goed en dragen op hun manier een deel bij aan de maatschappij. Ik vind het daarom extra bijzonder dat ik ben verkozen tot ROC A12 Uitblinker van 2011!'

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Vlad heeft zijn eigen mediabedrijf EXE ARTS opgericht. Als Creative Director streeft hij naar perfectie en klantevredenheid.

Met professionele apparatuur in huis, en een snel groeiend netwerk aan gepassioneerde studenten, huurt hij afhankelijk van het budget, verschillende jonge vakmensen in om samen tot nog mooiere prestaties te komen.

Maar Vlad heeft meer toekomstplannen. Naast zijn werkzaamheden voor zijn bedrijf is hij bezig met het maken van toelatingsmateriaal voor de Film academie Amsterdam of de Screen Academy Scotland.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

'Vlad is een bijzonder bevlogen jongen. Hij doet een versneld traject tot Multimediaspecialist. Hij heeft de capaciteit om de moeilijkheden die hij tegenkomt in studie of privé, te overwinnen en om te zetten in iets positiefs'

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Vlad loopt stage bij Goeroe Media TV. Praktijkopleider Ivo de Jongh is erg lovend over Vlad. 'Vlad is een getalenteerde intelligente jongen met een gezonde ambitie en eigen blik op de wereld. Hij heeft een goed beeld van hoe de filmwereld in elkaar zit, we gaan nog heel veel meer van hem horen en zien!'

School: ROC A12
Adres:
Postbus 82
6710 BB Ede
Telefoon:
0318-455500
E-mail:
Website:Leerbedrijf:


Bekijk alle uitblinkers 2011
Reacties (18)

 • Naomi
  HAHAHAHAHAHA
     donderdag 19 mei 2016 1:01
 • Morena
  super
     donderdag 6 oktober 2011 9:26
 • thomas ubachs
  Vlad als docent ben ik trots op datgene wat jij hebt bereikt. Je tomeloze inzet en de bereidheid om in je vrije uurtjes via Linda.com je te specialiseren in de animatie- en videotechnieken. Uiteraard heb jij niet alleen mijn stem maar ook mijn gelukwensen voor een toekomst als regisseur.
     donderdag 29 september 2011 11:47
 • Jeroen Pot
  Nog 1!
     donderdag 29 september 2011 6:59
 • i.schueler
  grote broer van anna
     dinsdag 27 september 2011 15:25
 • Mattie
  Heey vladrus! Ik heb zojuist weer op je gestemd, ik probeerde het eerder ook al maar toen faalde de link die ik gevonden had, maar het is nu dan toch eindelijk gelukt. ;)
  Je verdient dit zeker en ik vind het knap dat je nu je eigen bedrijf kan runnen naast de tegenslagen die je hebt gehad. Blijf zo doorgaan en je redt het vast wel, blijf contact houden, kan ik later opscheppen dat een goeie vriend van mij een regisseur wordt. :P Succes man, maar je gaat het zeker wel redden als je door blijft gaan.
  -Mattijs~
     maandag 26 september 2011 17:27
 • missy
  super!!!!
     woensdag 21 september 2011 15:25
 • Marc Abbink
  hey Gast:P,
  Gaaf filmpje man:P! Zeker een uitblinker!
  Groetjes,
  Marc
     woensdag 21 september 2011 8:55
 • Dion van den Heuvel
  Heey Vlad! toen ik las en zag dat je een uitblinker werdt, wist ik meteen zonder na te denken dat ik op jou moest stemmen ;) je verdient het gewoon!
     dinsdag 20 september 2011 21:47
 • Rebecca
  Lieve Vlad, jij bent een topper!
     woensdag 14 september 2011 6:49
 • Frans / FP Video
  Mijn stem heb je jonge!
     dinsdag 6 september 2011 20:33
 • Hans Krijgsman
  Vlad,

  Je bent met de uitblinkers in goed gezelschap, ik ben trots op je!
     zondag 14 augustus 2011 10:04
 • kiesberoepsonderwijs.nl
  Hartelijk gefeliciteerd met je nominatie: wie weet word je het wel. Je zou ondertussen ook kunnen kijken of je mee wilt doen aan de VAN DER SAR bokaal wedstrijd, misschien wordt jouw bokaal wel de prijs en je wordt daarna stevig in de watten gelegd. zie www.kiesberoepsonderwijs.nl
     woensdag 3 augustus 2011 14:18
 • J .K
  Gefeliciteerd! ik wens je sucses
     woensdag 20 juli 2011 15:54
 • A.B
  ha grote broer ik wens je veel sucses en ik hoop dayt je wint
  -xxx- Anna
     woensdag 20 juli 2011 15:54
 • Anoniempjee
  Hee kanjer!
  Je bent de beste voor mij!
  Met al die tegenslagen toch nog zo"n prestatie leveren!
  Ik ben Trots op je!
     dinsdag 19 juli 2011 10:10
 • Jan S
  Gefeliciteerd Vlad, diegenen die er 'echt voor gaan', die komen er wel, dat heb je al bewezen.
  Veel succes gewenst met je verdere carriere.
  JanS ;)
     dinsdag 5 juli 2011 16:48
 • Bruno Burger
  Vlad, je hebt in het in de afgelopen tijd niet makkelijk gehad...verhuizen, de ziekte en het uiteindelijk overlijden van je lieve moeder, maar je bent positief en op koers gebleven.
  Je werd zelfs uitblinker 2011 op het ROC-A12 en hebt je diploma inmiddels op zak. Dat je Regisseur gaat worden staat voor mij vast, je hebt een eigen en standvastige visie op de wereld en ik weet zeker dat jouw producties iets moois gaan bijdragen aan de maatschappij waarin wij leven.

  Toi, Toi, Toi, kerel...en je weet: "Just Do It !"

  Bruno
     dinsdag 5 juli 2011 11:55