Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Signe Vonck van

Promotie


Deel mijn verhaal





Interview met Signe

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Signe heeft tijdens haar schoolcarrière een grote persoonlijke groei doorgemaakt. Haar docenten en begeleiders noemen haar zeer volwassen in de omgang en integer als beginnende beroepsbeoefenaar met een positieve beroepshouding.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Een organisatieopdracht voor school (het opzetten van een eigen instelling) is door Signe op een uitmuntende, zeer reële en krachtige manier uitgevoerd.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik vind het echt super om genomineerd te zijn, een hele eer. Ik vond het al super dat ik op school genomineerd was en om dan nog eens te winnen is natuurlijk helemaal super.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Eerst ben ik nog bij mijn stage aan het werk. In september start ik met de opleiding MWD (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening). Daarna (of in vakanties) wil ik graag meer gaan reizen, bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in het buitenland en dan denk ik aan Afrika.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Omdat Signe gemotiveerd, betrokken en rustig is en ook afstand kan nemen. Daarnaast is ze goed in overleggen, feedback vragen en feedback geven op een duidelijke en rustige manier.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Helemaal super dat onze stagiaire Uitblinker van het ROC Westerschelde is geworden. We zijn er trots op om Signe in dienst te hebben.

School:
Adres:












Reacties (1)

  • Bart Schrauwen
    Bij deze een stem voor deze uitblinker! Dat heeft ze meer dan verdiend
       maandag 5 september 2011 20:54