top 10
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Pita Aldenhoven van ROC Nijmegen

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Pita

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Pita is genomineerd als Uitblinker omdat ze het vermogen heeft met haar aanstekelijke enthousiasme mensen meer te laten sporten. Ze beschikt over veel energie en is altijd bereid haar handen uit de mouwen te steken als er iets binnen haar opleiding georganiseerd wordt.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Pita begeleidt een loopgroep van medewerkers van t roc. Ook helpt ze mee met het NK volleybal en organiseert ze een sportevenement voor mensen met een beperking.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Het voelt erg bijzonder dat ik ben uitgekozen. Ik wil mijn enthousiasme volop gaan inzetten.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Nadat ik vrijwilligerswerk in het buitenland heb gedaan, wil ik de psychiatrie in. Of het groeps- of individuele begeleiding wordt, weet ik nog niet. Maar ik ga ervoor zorgen dat ik gelukkig blijf!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Pita vindt het leuk om met verschillende doelgroepen om te gaan en straalt dit ook uit. Ze houdt ervan om voor groepen te staan en ze instructies te geven. Als ze dit doet, heeft ze binnen no time elke groep aan het sporten. Ze is heel positief en hulpvaardig. Kortom; een modelleerling!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Pita is met recht genomineerd. Het begeleiden van onze clienten doet ze uitstekend. Ze is sensitief, open, nieuwsgierig, stelt goed haar grenzen en heel enthousiast.

School: ROC Nijmegen
Adres:
Postbus 6560
6503 GB Nijmegen
Telefoon:
024-890 4500


Bekijk alle uitblinkers 2011
Reacties (22)

 • Manon Verstegen
  Gefeliciteerd Pita, je staat in de top 10! Dit heb je helemaal aan jezelf te danken, je bent een echte TOPPER!
     vrijdag 30 september 2011 8:51
 • Chantal
  Vandaag heb ik Pita mogen ontmoeten tijdens een demo van Zumba bij mij op school, het Technovium. Ze is ontzettend enthousiast en heeft mij overgehaald om mee te gaan doen met haar Zumbalessen. Van mij mogen er meer Pita's zijn. Ik hoop dat je wint, je hebt het zeker verdiend. Tot snel!
     woensdag 28 september 2011 16:49
 • Myrthe
  Pita heeft het echt heel leuk gedaan op de Notre Dame ik zit in de eerste en ik vond de opening leuk!!!!!!

  HUPHUPHUPHUP!!!!
     dinsdag 27 september 2011 18:24
 • dominique sut0
  veel succes, ik hoop dat je wint
     maandag 26 september 2011 15:19
 • 2089358236
  hoi
     maandag 26 september 2011 11:54
 • Frans van der Wielen
  Bekijk het filmpje en je begrijpt waarom Pita meer dan een topper is ..
     zondag 11 september 2011 19:45
 • fam scholte
  hup
     maandag 25 juli 2011 21:27
 • Peter Stoltz team Zorghulp en Helpende
  Pita, je bent het gewoon!!! Leuke presentatie en ik weet zeker dat je het gaat maken in de toekomst, maar eerst als uitblinker van het ROC Nijmegen, toch!!

  Groetjes,
  Peter Stoltz (docent zorghulp en Helpende)
     vrijdag 22 juli 2011 19:02
 • Stefan Postulart (@StefanPostulart)
  Je enthousiasme en energie heeft er voor gezorgd dat ik je ook op Twitter promoot, hopelijk met gevolg dat je meer stemmen in de wacht sleept. Hoe dan ook, je bent een topper!

  Groetjes,
  Stefan
  Student Onderwijsass.
     donderdag 14 juli 2011 9:35
 • Adagio, Robert
  Van zeer welingelichte kring (Manon)gehoord dat je een echte topper bent, en wij geloven haar,
     woensdag 13 juli 2011 9:30
 • benny-tiny.van den elsen
  pita je bent een echte TOPPER!!
  Toppie-Toppie!!!!!
     maandag 11 juli 2011 17:34
 • Wim Jansen
  Pita is onlangs als vakantiebegeleidster met Kon Tiki Reizen naar Disneyland geweest. Dat is voor herhaling vatbaar! In september al gaat ze met ons een week naar Zeeland!
  Pita gaat heel natuurlijk en ongecompliceerd met onze klanten, allen met een verstandelijke handicap om.
  Ondanks al je veelzijdige interesses en activiteiten, hoop ik je voorlopig nog niet kwijt te raken als Kon Tiki begeleidster, Pita!
     donderdag 7 juli 2011 9:22
 • Carin van Bunningen
  Dankzij Pita's aanstekelijke enthiousiasme en inzet is de kampnacht voor de A pupillen atletiek waar zij door het jaar heen training aan geeft een succes geworden.
     woensdag 6 juli 2011 20:15
 • André Toonen
  Als oud trainer van Pita, is het een genot om haar te zien groeien, met aanstekelijke enthousiasme, en stimulerende werking op zowel de groep waarvoor ze staat, als de begeleiding. In een woord geweldig, een visitekaartje,van jezelf. Ga zo door!
     woensdag 6 juli 2011 18:04
 • Margreet Schoneveld
  Ja Pita wat kan ik nog toevoegen. Ik ken Pita vooral van verhalen van haar trotse moeder, maar heb je ontmoet tijdens een uitje mast klimmen. Je bent een sprankelend persoon praat met iedereen en je bent zo enthousiast. Super hoor ik stem op je!
     woensdag 6 juli 2011 18:04
 • Roelie Ehlebracht
  Als oma van Pita, wil ik heel graag reageren. Pita is een heel lieve, warme, kleindochter voor mij. Altijd behulpzaam en vrolijk.
  Ik wens haar nog veel geluk in haar leven.
     woensdag 6 juli 2011 17:26
 • Inge Davids
  Pita is een ontzettend enthousiaste gezellige meid die mij dankzij haar support over de Zevenheuvelenweg heeft gesleept tijdens de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Top!
     woensdag 6 juli 2011 11:34
 • dorien taen
  ook tijdens onze familieweekenden liet Pita als begeleidster tijdens de sport- en spelactiviteiten een mooie combinatie zien van enthousiasme, fanatisme, positiviteit en gezelligheid! je bent super in wat je doet!
     woensdag 6 juli 2011 11:12
 • Joyca
  Pita heeft ons super goed geholpen tijdens ons survival weekend in de Ardennen ter voorbereiding van onze stage naar de Filipijnen. Terwijl wij bang waren voor de hoogtes kwam Pita ons motiveren om door te zetten!
     woensdag 6 juli 2011 9:36
 • Th.F.M. Taen
  Een geweldige vrouw!
     woensdag 6 juli 2011 8:08
 • Alfons Baak
  Als oud-docent van Pita kan ik me helemaal vinden in het rapport over Pita: enthousiast, sociaal, betrokken, plichtsgetrouw, een harde werker, enz. Ze heeft alles in zich om heel ver te komen in haar leven en in haar carriere.
     dinsdag 5 juli 2011 10:47
 • Yvonne Nientker
  Pita is uniek, open, warm en heeft een ongebreidelde belangstelling voor mensen in het algemeen en de sporters in ROC Plaza in het bijzonder. Verder bruist ze van de energie en neemt daarin iedereen mee. Ze maakt dat je bereid bent je grenzen op te zoeken, het beste in jezelf naar boven te halen en op die manier je zelfvertrouwen een boost van jewelste te geven. Haar stralende persoonlijkheid is een aanwinst voor de school èn voor de wereld. We gaan nog veel van haar zien en horen, reken maar!
     vrijdag 1 juli 2011 23:06