top 10
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Marc Abbink van ROC van Twente

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Marc

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Marc presteert op een bijzonder hoog niveau en is breed inzetbaar. Hij is heel gemotiveerd, leergierig, open en ondernemend. Deze eigenschappen hebben geleid tot waardevolle bijdragen aan projecten voor grote klanten van zijn stagebedrijf TriMM. Marc’s kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven. De IT-bedrijven hebben hem al gevonden. Maar Marc heeft ook zijn eigen bedrijf opgericht, Gryphon Interactive.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Marc heeft interactieve, innovatieve Flashapplicaties ontwikkeld zoals: de managementagenda van Philips en de mobiele RoosterApp voor ROC van Twente. Momenteel maken duizenden studenten gebruik van deze App.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Wat een eer! Maar ik was al heel blij met de positieve reacties van de studenten op de RoosterApp.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Marc is druk met zijn eigen bedrijf Gryphon Interactive en hij wil gaan freelancen. Er liggen al wat opdrachten van grote bedrijven die hem willen inhuren, dus dat gaat vast helemaal goed komen!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Marc is ambitieus, leergierig en ondernemend. Zo heeft hij op eigen initiatief een interactieve wachtapplicatie voor bezoekers van TriMM ontwikkeld. Daarnaast is hij eigenwijs, maar dat leidt juist tot creatieve oplossingen. Zo was Marc betrokken bij het ontwikkelen van de interactieve managementagenda van Philips waarover Gerard Kleisterlee (CEO tot april 2011) zijn waardering heeft uitgesproken.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Nominatie is dik verdiend! Er komt niet vaak zo’n talent langs als Marc. TriMM heeft hem dan ook direct een bijbaan aangeboden. En dubbel feest, want TriMM is zelf uitgeroepen tot leerbedrijf van het jaar.

School: ROC van Twente
Adres:
Postbus 636
7550 AP HengeloLeerbedrijf:


Bekijk alle uitblinkers 2011
Reacties (12)

 • Nico
  Zeer verdiend, als je iets voor ogen hebt ga je er ook echt voor!
     maandag 3 oktober 2011 10:00
 • Jan Aaltink
  Zeer goed bedacht die roosterapplicatie, werkt top, maak er elke dag gebruik van!
  Service2Media is ook een zeer goed bedrijf, bij deze mijn stem!
     woensdag 28 september 2011 20:35
 • DEBIEL
  Hallo,

  ik probeer al de hele week de rooster app op mijn android toestel te downloaden maar tot mijn grote spijt kan k hem niet vinden in de app store!

  Helaas! geen stem voor jou
     vrijdag 23 september 2011 7:49
 • Vlad
  Heeej kerel! Dat is te toevallig zeg, ik zag net vandaag je filmpje, die is pas pro! je ziet gelijk dat die netjes uitgewerkt is. We moeten samen eens lunchen vind je niet?
     woensdag 21 september 2011 20:12
 • Gerrie van Sunder
  Het ROC van Twente kent vele, vele uitblinkers en daar zijn we trots op. Trots op al die vakkanjers die elke dag hun vakmanschap verder ontwikkelen. Op Mark zijn we echter ap-e-trots!!
     woensdag 21 september 2011 16:03
 • Hanny Hatten
  O, wat zul je veel medestudenten blij maken met deze vinding. Heel veel succes gewenst.
     dinsdag 20 september 2011 17:51
 • Henny
  Uit alle berichtgeving (mark) ik gewoon op dat je gewoon buitengenwoon goed bent ,en hoop voor jouw dat genomineerd mag worden als de beste.
     dinsdag 20 september 2011 8:33
 • Gianluca
  You can do it Mark ;)
     dinsdag 13 september 2011 14:15
 • Eric
  Marc is gewoon nr. 1. Hij werkt nu als net afgestudeerde MBO-er in een HBO-functie (naast natuurlijk ook nog een eigen bedrijf te hebben). Alleen dát zegt al genoeg toch ; )
  Fijne knaap, die vanuit zijn ambitie gelooft in hetgeen hij wil bereiken, en zet de juiste stappen om zich in de richting van zijn ambitie te ontwikkelen. Dat is een eigenschap die een mens verder brengt. Bij Marc zit daar ook nog een stukje lef bij ... nou mediawereld, here he comes!
     woensdag 31 augustus 2011 10:43
 • G. H. Abbink
  Geweldig zoals je je ontwikkeld hebt, mede dankzij je positieve karaktereigenschappen ben je gekomen waar je nu staat. Je werkervaring bij TRIMM heeft hieraan bijgedragen!
  PS. Gefeliciteerd met je geweldige baan bij Service2Media, het snelst groeiende mediabedrijf van Europa!
     zaterdag 23 juli 2011 10:00
 • M Hegeman
  Absolute uitblinker. Het ontwikkelen van ee roosterapplicatie voor diverse platforms is indrukwekkend. Hoe hij deze applicatie vervolgens aan de man heeft gebracht laat zien dat zijn talent enorm is.
     zaterdag 23 juli 2011 9:22
 • J.P. Gerritsen
  Vooral zijn opgewektheid en doorzettingsvermogen zijn zeer opvallend.
     donderdag 21 juli 2011 12:57