top 10
Jean-Paul Strijthaegen
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Jean-Paul Strijthaegen van Arcus College

Promotie


Deel mijn verhaalInterview met Jean-Paul

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Jean-Paul heeft een uitstekende performance neergezet tijdens zijn stage bij NedCar. Hij is doelgericht, enthousiast, creatief, constructief, weet wat hij wil en hoe hij dit kan overdragen. Dit maakt Jean-Paul tot een echte uitblinker.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Jean-Paul dankt de Arcus Jaarprijs aan een verbetervoorstel dat hij indiende bij zijn stagebedrijf Nedcar. Door de spuitafdeling voor kunststof onderdelen anders in te richten, wist hij de productie te verhogen met 10% zonder extra kosten.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Jean-Paul: “ Ik vind het een hele grote eer dat ik deze prijs in ontvangst mag nemen. Met mijn praktijkvoorbeeld wil ik laten zien dat MBO' ers meer in huis hebben dan vakkennis. Zo hoop ik in de toekomst ook andere leerlingen te kunnen inspireren. Mijn motto: kijk verder dan de lesstof en maak jezelf onmisbaar!"

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Na het afronden van de opleiding 1e autospuiter zou ik graag verder studeren in de techniek, het liefst een hbo opleiding. NedCar is daar een uitstekend platform voor.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Jean-Paul is doelgericht, enthousiast, creatief, constructief, weet wat hij wil en hoe hij dit kan overdragen.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Volgens Dick van Alst (General manager Paint Shop) past Jean-Paul perfect in het verbeterplaatje van NedCar. “Jean-Paul is een zeer goede en enthousiaste student. Hij let goed op en is kritisch. Vragen als ‘waarom dit, waarom dat, hoe kan het gemakkelijker, met minder afwijkingen, goedkoper en beter?’, maken de leermeesters enthousiast. Jean-Paul denkt mee met de organisatie en komt zelf met verbetervoorstellen. Dit uitzonderlijke enthousiasme werkt aanstekelijk voor zijn omgeving. Het is dan ook een lust om hem bezig te zien. Volgens ons is Jean-Paul dan ook terecht een uitblinker!

School: Arcus College
Adres:
Postbus 207
6400 AE Heerlen
Leerbedrijf:

Reacties (55)