"Al regel ik het niet, dan regel ik het toch". op haar achtste kookte ze al (nou ja tomatensoep uit blik) voor haar ouders. Wilde al vroeg de horeca in. Eerst afwassen in een restaurant op haar 15e. Daarna de opleiding gastvrouw en nu zelfstandig kok ook al duurde het een tijd voor ze een goed leerbedrijf vond."De stress van de keuken vind ik geweldig" Haar drive en doorzettingsvermogen zijn top.
genomineerd als leerling van het jaar door Horeca Vakpunt Nederland. Zelf haar businessplan geschreven. De manier waarop ze haar leerbedrijf verleidde.
Ilse vindt het prima. "Je weet maar nooit waar het goed voor is".
Op termijn een eigen restaurant, mix tussen eetcafe en luxe segment. Ambachtelijk met goed advies voor de gasten over wijnen want dat krijgt ze zelf ook graag.
Een actieve, toegewijde en zelfstandige medewerker die beschikt over vakmanschap. Sterke motivatie om het vak goed in de vingers te krijgen met een gulle lach zeer ondernemend.
Prachtige erkeenning voor de manier waarop ze met haar eigen toekomst bezig is en dus zeer verdiend.