top 10
Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Christiaan van Oudenallen van MBO Amersfoort

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Christiaan

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Christiaan laat vanaf het eerste jaar zien dat hij het wil gaan maken in de evenementenbranche. Hij heeft in drie jaar tijd een enorm netwerk opgebouwd en heeft zich bij diverse grote 'pionnen' in de kijker gespeeld! Een echte ondernemer! Handjes uit de mouwen, super gemotiveerd en grotendeels zelfstandig werken aan het vormgeven van zijn carrière.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Hij heeft een enorme diversiteit aan (grote) opdrachten afgerond. Hiermee heeft hij een prachtig portfolio ontwikkeld. Enkele voorbeelden: Stagemanager Trance Energy en Mysteryland.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Zo bescheiden als Christiaan is had hij hier niet op gerekend en voelt zich enorm vereerd!

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Hij heeft een baan aangeboden gekregen bij Clipper Music Service. Na het mbo wil hij starten met de avondopleiding Music Management, zo kan hij werken en leren combineren. Zijn uiteindelijke doel is om een eigen evenementenbureau te starten.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Hij is een echte doorzetter, die zijn werk, opleiding en hobby in de evenementenbranche samenbrengt. Hij is een student die bereid is tot leren, zich volledig inzet en veel doorzettingsvermogen heeft.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Christiaan is een briljante leerling. Daar mag Christiaan zelf trots op zijn! Wij zijn het ook!

School: MBO Amersfoort
Adres:
Leusderweg 30-34
Amersfoort
Telefoon:
033-4221400Leerbedrijf:


Bekijk alle uitblinkers 2011
Reacties (21)

 • Geurt van Hunen
  Jonge mensen als Christiaan die gedreven zijn, kwaliteit hebben en winnend onderscheidend vermogen hebben daar moeten we trots op zijn.

  Christiaan je lijkt op je vader, bent inderdaad uit het goede hout gesneden en met jouw onderscheidende vermogen liggen er goede toekomst mogelijkheden.

  Veel succes
     maandag 10 oktober 2011 13:43
 • Anne-Marie Janssen
  Fijn dat er zulke personen zijn als Christiaan van Oudenallen die in dit tijdsgewricht van bezuinigingen in de cultuursector zo gemotiveerd en enthousiasmerend aktief zijn. Zulke kanjers met ondernemersmentaliteit hebben we nodig!
     vrijdag 30 september 2011 7:04
 • Christiaan van Oudenallen
  Iedereen bedankt voor het stemmen! Ik ben inmiddels mijn eigen bedrijf begonnen in de evenementen branche, het gaat voorspoedig, en de klussen lopen lekker binnen. Bedankt voor jullie inzet om te stemmen! Ik doe mijn hobby, en ik ben blij dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken.
     donderdag 29 september 2011 22:06
 • Sandra van Oudenallen
  Als moeder kan ik alleen maar supertrots zijn op mijn zoon. Als Christiaan ergens voor gaat, dan gaat hij er ook voor 200% voor en alles wordt tot in de puntjes geregeld. Het is schitterend, dat je genomineerd bent, maar dat heb je dan ook echt aan jezelf te danken. Je hebt laten zien wat je in je mars hebt. Echt super!
     dinsdag 20 september 2011 16:04
 • Channah van der Tang
  Christiaan! Goed bezig!!! Laat iedereen maar eens een poepie ruiken! Groetjes van je 'ouwe' 3e jaars ;-)
     zaterdag 3 september 2011 22:36
 • Margret te Stroete
  Christiaan is een open, zeer ondernemende en leuke jongen. Echt een uitblinker!
     woensdag 17 augustus 2011 12:29
 • kiesberoepsonderwijs.nl
  Proficiat Christiaan met deze nominatie..
  Als je nog een andere leuke uitdaging zoekt? Doe dan mee met de EDWIN van der SAR bokaal wedstrijd, wie weet win je wel een prachtkado voor jou en je vrienden (je zult zien dat je er dan nog meer hebt.
  Meedoen? kijk op www.kiesberoepsonderwijs.nl
     woensdag 3 augustus 2011 14:34
 • Pascalle Brussel
  Hé Christiaan, ook mijn stem heb je , hoor, TOP!!
     woensdag 27 juli 2011 12:29
 • Kitty kusters az-organisatie
  Ik heb Christiaan voor het eerst zien meewerken bij het STRAATTHEATERFESTIVAL in Woerden waar hij een stage heeft gedaan. Vanuit mijn vakgebied zag ik al dat hij HET in zich heeft om een top-organisator te worden. Hij kan een geduchte concurrent van mij worden, maar wel gegund!! Mijn stem geef ik graag aan Christiaan. Succes.
     dinsdag 26 juli 2011 21:14
 • remco indiansummer / obsession outdoor
  Christiaan is een behulpzaame jongen,
  en wild iederen helpen en of opweg helpen als je wat wild weten of nodig hebt en zal ook nooit kwaad worden
     maandag 18 juli 2011 20:44
 • Karlijn
  Chris, Ik ken je via de Woerdense vakantie week. Vanaf dag 1 wist ik wie je was en dat kwam vooral omdat je overal positief aanwezig was, constant aan het werk was en altijd iedereen hielp. Nadat ik je daar had gezien, zag ik je eigenlijk bij elke woerdense activiteit!! Ik ben trots op je en je verdient dit zeker!!
     maandag 18 juli 2011 17:48
 • margreet van oudenallen
  heeee neef ik ben trots op je hoor!!!!!!!!!
     zondag 17 juli 2011 20:07
 • Danny Vrolijk (bestuurslid Woerdense vakantie week)
  Christiaan is nu een aantal jaartjes actief als vrijwilliger in onze organisatie. Ik ken hem als een sympathieke, goeie gozer die enorm leergierig is. Ik hoop dat wij nog lang van hem ``gebruik`` mogen maken......
     vrijdag 15 juli 2011 20:09
 • Gideon Weyhenke
  Ik werk regelmatig met Christiaan samen op de ID&T evenementen en dit gaat altijd super en inderdaad: hij is er altijd tot het aller aller laatste moment ;)
     vrijdag 15 juli 2011 17:46
 • Dirk van Oudenallen
  Als vader ben ik natuurlijk apetrots, maar als organisator van het Woerdense Rabobank Sportgale en de Woerdense Sportquiz weet ik dat ik altijd op hem kan rekenen. Niets is teveel, eigen initiatief,en een immer lachend gezicht zijn de drie kenmerken zoals Christiaan is Klasse
     donderdag 14 juli 2011 4:31
 • Carola Deurwaarder, organisator Survivaldag Woerden
  Hoewel hij het razend druk had, waagden we het toch om Christiaan te vragen ons te helpen bij een kinderevenement (100 kinderen, 35 vrijwilligers). Op zijn vrije zaterdag stond hij ´sochtends om 6.30 uur lachend klaar en bleef hij als een van de laatsten meehelpen afbouwen. Overdag heeft hij een aantal problemen geruisloos opgelost en was hij voor iedereen bereikbaar en vriendelijk. Later bleek dat hij vrijwel direct uit een nachtevenement naar ons toegekomen was. Het mooiste was dat hij er niets voor wilde hebben… Super!
     woensdag 13 juli 2011 14:41
 • Koos Lamboo
  Mat Christiaan komt het op zo'n manier wel goed, dit is een topper in spe.
  Let maar op, met deze instelling en leergierigheid , daarvan zullen nog vele van gaan genieten.
  In de toekomst gaan we daarom nog veel van je horen, ga zo door en dan komt het zeker in orde.
  Ze zullen op een bepaald moment niet om je heen kunnen want je ontwikkeld je zo goed dat een evenement zeker door jou georganiseerd feilloos in elkaar past.
     dinsdag 12 juli 2011 16:56
 • Joke Snijder
  Christiaan verdiend dit.Hij heeft zich helemaal zelfstandig opgewerkt en gaat er echt voor. Klasse Christiaan. Je mag trots op jezelf wezen. Ga zo door.
     dinsdag 12 juli 2011 13:25
 • Theo de Breed
  Mijn stem gaat naar Christiaan. Hij verdient het voor zijn enthousiasme en gedrevenheid. Verder beschikt Christiaan over een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Het is jammer dat Christiaan niet is te klonen want vanuit Sportlust '46 kunnen wij er 12 van dit kalibr gebruiken. Top!
     maandag 11 juli 2011 17:08
 • Egbert Egberts
  Christiaan is uit het goede hout gesneden, neen, uit het béste hout zelfs! Een jonge vent, die zich altijd meer dan 100% inzet voor zijn voetbalclub, voor lokale evenementen zoals het Woerdense Sportgala en de Sportquiz én voor diverse goede doelen. Van zijn hobby, organiseren van evenementen, maakt hij liefst ook zijn werk. En die kans heeft hij gekregen, én gegrepen! Dankzij een goede vooropleiding en een prima thuisbasis wordt hij zeker in de toekomst ook een geslaagd ondernemer.
     maandag 11 juli 2011 16:43
 • Willem Cnossen
  Natuurlijk stem ik op Christiaan, je bent echt een man naar mijn hart. Organiseren kun je als de beste, je bent enorm plezierig in de omgang, je bent van het soort: afspraak is afspraak en die zal ik ten koste van alles nakomen. Ook bij de jeugdtoernooien van Sportlust '46 heb je zeker een positieve brijdrage en ik hoop dan ook dat we nog jaren van je expertise gebruik mogen maken.
     maandag 11 juli 2011 16:19