Aantal stemmen

Wie anders dan

Niemand anders dan Aram Hakze van Cibap vakschool voor vormgeving

Promotie


Deel mijn verhaal

Interview met Aram

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Aram ademt, eet en slaapt multimedia. Zijn werk is professioneel en altijd met plezier gemaakt. Zijn niveau is bovengemiddeld en daardoor legt hij de lat hoog voor anderen. Het bijzondere is van hem dat ondanks het niveauverschil hij heel goed kan samenwerken. Hij laat medestudenten beter presteren. En dat alles zonder sterallures.En Aram is de drummer van de schoolband.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Concept, ontwikkeling en uitvoering, niets is een verplichte oefening. Aan elke fase van het product werkt hij met plezier. Hij laat docenten weer ontdekken hoe leuk hun vak is.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik vind het een een eer om als uitblinker van het Cibap genomineerd te worden.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

IMVFX studeren aan de Filmacademie, daarna naar het buitenland om mijn droombaan in de entertainment industrie te realiseren.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Weber Creatives, audiovisueel bedrijf. De enige die goed kon visualiseren, maken van storyboards voor grote klanten. In dit professionele bedrijf onmiddellijk aan de slag met zijn specifieke vaardigh

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Weber Creatives in Leeuwarden

School: Cibap vakschool voor vormgeving
Adres:
Nijverheidstraat 11
8031 DZ Zwolle
Telefoon:
038-4546944
E-mail:
Website:Leerbedrijf:


Bekijk alle uitblinkers 2011
Reacties (3)

 • Jelmer Buitenga
  Voor het leerbedrijf, dat overigens stiekem uit Groningen komt, was het een eer om een half jaar lang Aram mee te laten draaien. Zeer geschikte gast, we zien weinig stagiaires die we zo snel zoveel toe kunnen vertrouwen.
     donderdag 29 september 2011 17:10
 • Kies beroepsonderwijs.nl
  Fantastisch en veel succes; misschien een leuk idee voor je om mee te doen aan de VAN DER SAR bokaal; kijk op onze site www.kiesberoepsonderwijs.nl
     woensdag 3 augustus 2011 14:16
 • Matthias
  Ik kan zeggen dat Aram een goede gast is om mee samen te werken en je samen tot prachtige hoogstandjes komt op multimedia gebied! STEM OP ARAM!
     woensdag 6 juli 2011 20:07