Campagneteam

In 2014 gaan we van start met een nieuwe studentencampagne, bedacht en uitgevoerd door mbo-studenten. De insteek is trots! Haal het beste uit jezelf!
 
Om het aan te vullen met vers bloed zijn we op zoek naar:
  • Ambassadeurs (spread the news, zowel live als online)
  • Social media-enthousiastelingen
  • Organisators
  • Alles wat een team nodig heeft: trotse mbo'ers!
Iets voor jou?
Ben jij iemand die dit goed kan of ken je iemand die hier geknipt voor is? Dan vind je hier alle informatie over aanmelden.
 


MBO City 2014

Evenement voor docenten
Uit de uitgevoerde enquête blijkt dat de bezoekers van MBO City 2013 het programma bijzonder hebben gewaardeerd. Een goede reden om voor het komend jaar weer een even inspirerend als motiverend programma te maken.

Datum
De datum is al bekend: maandag 24 november 2014 in Ede (CineMec). Noteer alvast de datum in jouw agenda. Je kunt er ook iets bijzonders van maken door met het hele docententeam naar MBO City te komen en er een studiedag van te maken.

Teamkorting
Er zijn interessante kortingen voor teaminschrijvingen. Hierover ontvang je meer informatie zodra de inschrijving is gestart.  


Uitblinkerverkiezing 2014

Op 9 oktober 2014 staat de 'crème de la crème' van het Nederlandse beroepsonderwijs weer op het podium. Voor de dertiende keer wordt dit evenement met veel passie georganiseerd. De locatie, tijd én de hoofdrolspelers zijn nu nog niet bekend, maar blokkeer deze datum vast in je agenda!

Feestelijke dag
Dat het een onvergetelijke dag wordt voor de Uitblinkers kun je nog even terugzien:


Evenementen

20-21 maart Skills Talents finale
21-22 maart NL Doet
8 september MBO Diner
1 oktober Dag van de Stage
2-4 oktober Euroskills 2014
5 oktober Dag van de Leraar
9 oktober Uitblinkersgala
24 november MBO CityLike en volg Dit is mbo!

Ben je ook regelmatig te vinden op Facebook en Twitter? Like en volg dan nu Dit is mbo en blijf op de hoogte van het laatste nieuws de Uitblinkers en interessante evenementen!

Dit is Mbo op Facebook
Dit is Mbo op Twitter