Kalender Wat gaat er komen en waar moet je zijn?

Dit is mbo Ambassadeursgala 2024
Dit is mbo Ambassadeursgala 2024

 maandag 13 mei 2024
 Apeldoorn
 , , , , ,

Zet in je agenda!
Kijk maandag 13 mei, om 18.30 uur live mee naar het Dit is mbo Ambassadeursgala. Tijdens dit feestelijke event worden vijf prijzen uitgereikt aan: Best of Excellence Award, Onderwijsteam van het jaar, Beste leerbedrijf, Beste praktijkopleider en welke studenten hebben hét Gouden Idee en mogen zich een jaar lang het ambassadeursteam van het jaar noemen?

De awardshow wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. Een toffe band geeft een spetterend optreden. Voor HET gouden idee kun je zelfs meestemmen. Kortom, genoeg redenen om met medestudenten, docenten en collega’s te kijken!

Over de prijzen

Best of Excellence Award
Tijdens Skills The Finals gaan studenten de strijd met elkaar aan om het Nederlands kampioen in zijn/haar vakgebied. Dit jaar komt daar nog een uitdaging bij. De 10 studenten die tijdens de kampioenschappen de beste score behalen zijn ook in de race voor de Best of Excellence award van WorldSkills Netherlands.

Onderwijsteam van het jaar
Waar zou het mbo zijn zonder onze docenten en instructeurs die met elkaar in onderwijsteams elke dag zorgen voor goed onderwijs voor hun studenten? De AOb en de BVMBO schrijven daarom voor de vierde keer de verkiezing Onderwijsteam van het jaar uit. Welk team mag dit jaar met trots de titel dragen?
Dit zijn de tien genomineerden

Beste leerbedrijf en beste praktijkopleider
Welk leerbedrijf heeft het leren op de werkvloer zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? SBB kreeg dit jaar 837 voordrachten. Maar er is slechts één winnaar Beste leerbedrijf en één winnaar Beste praktijkopleider… lees hier meer 


Ambassadeurs 2024
De teams ‘Noord’, ‘Midden’ en ‘Zuid’ zijn aan de slag met de opdracht om op een ‘creatieve, overtuigende manier te laten zien hoe belangrijk en onmisbaar vakmensen zijn voor de samenleving’. Tijdens het Dit is mbo Ambassadeursgala op 13 mei 2024 presenteert elk team zijn idee in een pitch van 1 minuut. Maak hier kennis met alle ambassadeurs!

Het Dit is mbo Ambassadeursgala vindt plaats in theater Orpheus in Apeldoorn en is een initiatief van de MBO Raad, waar SBB, WorldSkills Netherlands, de AOb en BVMBO een bijdrage aan leveren. De awardshow is vanaf 18.30 uur live te volgen op youtube.com/ditismbo.