Hoe werkt het?

Mbo’ers Pakken Aan laat zien dat mbo-studenten met twee benen in de maatschappij staan. Kijkers maken kennis met hun motivatie en hun talenten. Door een professionele jury worden ze onder meer beoordeeld op hun oplossend vermogen, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Alle deelnemende scholen dragen zo bij aan de versterking van de communicatie over het mbo.

Waarom ambassadeur worden?

Voor deelnemende mbo-studenten (ambassadeurs) gaan allerlei deuren open. Ambassadeurs bouwen een netwerk op van medestudenten door het hele land, maken kennis met prijswinnaars uit het bedrijfsleven en komen in contact met uiteenlopende belangrijke Nederlanders. Tijdens het programma, maar ook daarna. Het is een onvergetelijke ervaring die bovendien goed staat op het cv van de student.
 

Landelijk Ambassadeur mbo

En de Landelijk Ambassadeur mbo? Die krijgt dé kans om op landelijk niveau iets voor het middelbaar beroepsonderwijs te betekenen en gezien te worden. Clemens van den Broek (Curio) is vorig jaar uitgeroepen tot Landelijk Ambassadeur mbo. Voor hem is het mbo inspirerend en laat hij dat graag aan anderen zien! Met zijn films Clemens ziet kansen op youtube.com/ditismbo wil hij het mbo nóg beter op de kaart zetten.