Wat zijn Uitblinkers?
Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. We kijken verder dan het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Uitblinker die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Online stemmen
Iedereen kan via deze site stemmen op zijn/haar favoriete Uitblinker. Dat kon vanaf 15 juni tot en met 12 oktober 23.59 uur. Deze stemmen tellen voor 75% mee in de eindbeoordeling.

Jury beoordeling
Alle Uitblinkers hebben voorafgaand aan het gala drie speeddates gehad met juryleden. Die juryleden hebben ook een beoordeling gegeven. Die beoordeling telt voor 25% mee in het eindbeoordeling. Deze stemmen werden medio september ingevoerd. Vanaf dat moment werd het echt heel spannend. De kandidaten hadden nog een maand de tijd om met de online stemmen in de top-10 te komen of te blijven.

Op het gala
Uit de tien Uitblinkers met de meeste stemmen koos een professionele vakjury de top drie. Deze top drie presenteerde zich op 15 oktober 2015 tijdens het Uitblinkersgala. De jury let op presentatie, performance, uitstraling en overtuigingskracht.

Wildcard
De winnares van 2014, Cassandra Winkels, koos samen met de Wildcard-jury uit de Uitblinkers die de top tien niet hebben gehaald nog één Uitblinker. Hij of zij kreeg zo alsnog de kans om zich te presenteren op het podium en Landelijke Uitblinker mbo 2015 te worden.

Prijs
De winnaar is een jaar lang Landelijke Uitblinker mbo. Dit betekent dat hij of zij in dit jaar een aantal keer het beroepsonderwijs vertegenwoordigt. Daarnaast ontvangt de winnaar een speciale award en een geldprijs van €2500,-. Dit bedrag mag hij of zij uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Reacties (142)

 • Gerard Draaisma
  Met 44 verbaasde reacties op de site van Denise Stinstra, Friesland College, willen wij allen nogmaals haar op de voorgrond plaatsen:
  Deze dame verdient een podium!
  Door lange tijd zich te laten onderdompelen in een ander cultuur, Indonesie, en waar haar leeftijdgenoten geen enkele recht heeft op onderwijs, heeft zij er voor gekozen om voor hen op te komen, ambassadrice te willen zijn voor kansarme jongeren.
  Ze keek verder dan haar neus lang is, trad uit haar comfort zone en heeft zich volledig ingezet.
  Bewogen en bevlogen als ze is, laat ze zien dat je als MBO-ster zich absoluut niet minderwaardig hoeft te voelen.
  Integendeel, haar gave om on de praktijk te leren en te durven grenzen over te gaan, is een hoge vorm van intelligentie!
  Dat is MBO NIVO!
  Gun deze wereldburger een WildCard!
     donderdag 15 oktober 2015 16:16
 • Theo Slieker
  Voor mij is Mark Slieker de MBOer van 2015. Zijn gedrevenheid, enthousiasme is een stimulans en voorbeeld van veel medeleerlingen en zou dat ook zijn alle toekomstige jongeren die zoeken naar een goede en leuke vervolgopleiding.
     woensdag 14 oktober 2015 22:23
 • Astrid Poort
  Er is er voor mij maar een MBO uitblinker mogelijk: Nathan Bakker van de opleiding Ontwerpend Meubelmaker van het Alfa-college in Groningen! Hij is gekozen tot mbo-uitblinker van onze school en dat is niet het enige. Eind april won hij ook al de Alfa-college Ondernemers Award. Niet alleen de jury van de uitblinkerverkiezing op school was onder de indruk van zijn aanpak en vakmanschap. Ook minister Bussemaker van Onderwijs vermeldde Nathan en zijn bedrijf Windfall Woodshop als duurzaam voorbeeld voor de samenleving. Dit deed zij tijdens het Dit is mbo-diner van 7 september jl. In het oog springen Nathans combinatie van vakmanschap en maatschappelijk ondernemerschap. Hij werkt met resthout en afvalhout, geheel milieuvriendelijk. Nathan maakt hiervan de mooiste gebruiksvoorwerpen, soms in combinatie met andere materialen.
     woensdag 14 oktober 2015 16:37
 • Maarten ter Horst
  Vera, ik wil dat jij de wildcard krijgt! Toen ik je onlangs sprak, vertelde je vol passie en bevlogenheid over je ambitie en je dromen! Ga zo door, ik hoop dat je het redt.
     woensdag 14 oktober 2015 15:01
 • Ans Stephan
  Rachelle is niet alleen een heel creatieve vak vrouw, ze is ook in staat samen met anderen te kijken waar iets nodig is, daar een goede mening over te formuleren, zich voor iets in te zetten en vooral samen te delen. Zij verdient de wildcard voor haar talent en inzet en sociale vaardigheid!
     woensdag 14 oktober 2015 13:23
 • Jan Brink
  Vera Mulder is voor mij op en top een voorbeeld van een vakvrouw in het MBO. Deskundig door denken en doen te verbinden, aanstekelijk enthousiast en dat ook op anderen over weten te brengen, internationaal en grensverleggend. Met andere woorden een echte ambassadeur!
     woensdag 14 oktober 2015 11:22
 • van Rotman
  de ambassadeur van het MBO 2015 moet iemand zijn die het MBO goed kan vertegenwoordigen, door kennis van zaken, ambitie, uitstraling, enthousiasme, uitstekende sociale vaardigheden en het vermogen om mensen met elkaar te verbinden.
  Vera Mulder dus!
     dinsdag 13 oktober 2015 20:42
 • Herman Zwakenberg
  De wildcard is voor Vera Mulder. Zij heeft bewezen tijdens Skills wedstrijden onder druk te kunnen presteren door Kampioen van Nederland te worden in de wedstrijd internationaal ondernemer. Ze kan de MBO sector goed op de kaart zetten.
     dinsdag 13 oktober 2015 14:30
 • Carissa
  Vera Mulder verdient absoluut de wildcard. Zij is perfect als ambassadeur van het MBO. Tegenwoordig worden mensen met zoveel keuzes overladen dat het moeilijk is om te weten of je de juiste maakt of niet. Dit levert allemaal extra druk. Vera laat zien dat het niet alleen belangrijk is wat je kiest, maar vooral dát je kiest! Gewoon doen! Deze motto heeft haar ver geholpen. Ze bijvoorbeeld al op internationale handelsmissie naar Denemarken geweest. Zij motiveert mensen om door te zetten en keuzes te maken. Daarom is zij het ideale voorbeeld en daarom kan je tegen Vera opkijken.
     dinsdag 13 oktober 2015 13:39
 • Mariska
  Vera Mulder verdient de wildcard! Als er iemand een ambassadeur van het mbo kan zijn is zij het wel. Ze heeft internationale ervaring, een uitstraling waar je u tegen zegt, weet waar ze het over heeft, wat ze wil en gaat daar voor de 100% voor.
     dinsdag 13 oktober 2015 12:03
 • Yara Bloem
  Je houd van uitdagingen, je houd van nieuwe dingen ontdekken en je vind het niet erg om mensen te helpen. Het MBO is er om iedereen een kans te bieden! Jij hebt dat laten zien Remo!
     dinsdag 13 oktober 2015 10:28
 • Beau
  Sorry door mijn enthousiasme ben ik de naam vergeten te melden. Het gaat hier om Rachelle Manuputty. De enige echte die de wild card verdient.
     dinsdag 13 oktober 2015 7:00
 • Beau
  Jij bent nu al op weg om groots te worden... hoop dat je gaat winnen zodat je je droom kan waar maken. Je eigen label, je eigen onderneming. Je bent een voorbeeld voor een ieder om heel dicht bij jezelf te blijven en je hart te volgen. Ben trots op je. Dus jury laat je stem niet voorbijgaan aan deze kanjer.
     dinsdag 13 oktober 2015 6:58
 • June
  Rachelle heeft zo haar best gedaan tijdens haar 4-jarige opleiding. Waar ik veel respect voor heb is dat zij in haar 3 jaar 2 maanden uit de roulatie was vanwege ziekte en toch daarna de de draad geleidelijk aan weer heeft opgepakt, en vervolgens toch nog een geweldige collectie heeft neergezet...Petje af hoe jij dit toch voor mekaar hebt gekregen. Een en al bewondering voor jouw doorzettingsvermogen...Voor mij ben jij de uitblinkster van het jaar. Succes met alles wat er op je pad gaat komen!!! Jury, heel veel succes toegewenst met het uitreiken van de wildcard... Hoop echt dat deze dame het in handen mag krijgen.. zij heeft dit echt dubbel en dwars verdiend.
     maandag 12 oktober 2015 23:57
 • Erico
  Make me wild met je prachtige collectie's Rachelle. Waar je inspiratie vandaan haalt..Knap hoor....ik zou zeggen ... Jury geef haar de wildcard... zodat jullie nog meer in de toekomst kunnen genieten van haar creaties. Geloof me, deze dame heeft genoeg potentie om de wereld te veroveren...geef haar carte blanche en je zult het zien!!!!
     maandag 12 oktober 2015 23:46
 • Patty
  Voor mij moet Rachelle het worden!!!! Als je zo hard hebt gewerkt om alles wat met mode te maken heeft onder de knie te krijgen tijdens je 4-jarige opleiding (alle soorten workshops met verschillen technieken volgen, mode tentoonstellingen aflopen, meedoen met modeshows en dan ook nog een fantastische collectie neerzetten genaamd "Zip It" op je 19e jaar) dan ben jij voor mij niet alleen een Toppertje maar ook een uitblinkster.... Hoop dat je de kans krijgt om door te breken. Gun het jou van Harte.
     maandag 12 oktober 2015 23:34
 • Beatrix
  Rachelle Manuputty is een kanjer. Hoe zij zich heeft ontpopt tot een jonge dame die haar passie volgt... mode ontwerpster worden waarin haar roots (moluks) in haar creaties wordt verwerkt is wel haar ultieme droom. Ze heeft de laatste tijd ook heel veel gedaan aan zichzelf te promoten. Zo staat zij op abri's in Den Haag, en heeft ze vorige week een interview afgelegd bij NPO FunX. Ze heeft al heel wat ervaringen opgedaan aan o.a interviews en foto sessies sinds zij is uitgeroepen tot uitblinker. Voor mij is zij een Powergirl die weet wat zij wil, vandaar dat ik haar aanprijs tot uitblinker 2015. Rachelle ik zou zeggen toi toi toi, voor mij ben jij nu al de grote winnaar!!! Heel veel suc6 toegewenst.
     maandag 12 oktober 2015 23:01
 • Dylan
  Mijn stem gaat naar Samantha van Uden, Omdat ze ondanks haar ongeluk zich toch voor 110% inzet om alles te behalen en dat doet zij hartstikke goed !. dit toont pure inzet en laat zien dat ze een echte topper is die absoluut de wildcard moet krijgen!

  Waarom verdient zij de wildcard meer dan anderen ?
  door haar inzet op school en voor haar paarden. En doordat ze zichzelf toch elke dag weer weet te motiveren en de discipline weet op te brengen om door te gaan ook waar anderen zouden opgeven. Dit maakt Samantha de ultieme uitblinker !
     maandag 12 oktober 2015 21:10
 • elrien faasse
  Samantha v Uden! Wat n doorzetter!
     maandag 12 oktober 2015 20:42
 • Yvon
  Leanne Lijnema mag van mij de Uitblinker worden!!
     maandag 12 oktober 2015 20:36
 • Jessey
  Mijn stem gaat naar Samantha van Uden, omdat zij een topper is! Je verdient het 🎀
     maandag 12 oktober 2015 20:28
 • Lisa
  Samantha is een enorme doorzetter met zoveel tegenslagen die ze heeft mee gemaakt ... Een kanjer is ze !!
     maandag 12 oktober 2015 19:41
 • Gerlinde
  Remo, je begon op een reguliere basisschool. Omdat je te vroeggeboren bent had je achterstand waardoor je naar speciaal basisonderwijs moest. Door hard werken en steun vanuit thuis ben je gekomen waar je nu bent! ICT-beheerder Niveau 4! Je hebt tijdens je opleiding stagegelopen op je oude basisschool voor speciaal onderwijs en hebt daar laten zien aan jouw oude leraren en aan de kinderen die er nu onderwijs volgen hoe goed je terecht kan komen als je in jezelf geloofd en doorzet! Je hebt daarover zelfs met de kinderen van groep 8 in je eigen vrije tijd een kort filmpje over gemaakt. Heel veel succes verder en ga zo door!
     maandag 12 oktober 2015 15:41
 • ton
  samantha van uden
     maandag 12 oktober 2015 13:28
 • Margriet
  ik stem op Samantha van Uden
     maandag 12 oktober 2015 13:27
 • Kees
  Samantha van Uden is een topper en verdient de wildcard.
     maandag 12 oktober 2015 13:27
 • Luca
  Samantha is de beste.
  Ze is een echte doorzetter en verdiend het allerbeste!!!
  een topper dat is ze en ze verdiend de wildcard dubbel en dik❤
     maandag 12 oktober 2015 13:26
 • nadiera van der knaap
  Ik gun Samantha van Uden de wildcard omdat ze het echt verdient want ze heeft heel hard haar best gedaan. En ze is absoluut een doorzetter
     maandag 12 oktober 2015 13:24
 • Sascha
  Samantha is de beste zij moet winnen ondat ze heel hard haar best heeft gedaan, ondanks alle tegenslagen.
     maandag 12 oktober 2015 13:20
 • Ada Bout
  Samantha van Uden is altijd een aardige, eerlijke en spontane meid die het echt verdiend!
     maandag 12 oktober 2015 12:41
 • Qmara Elskamp
  Samantha van Uden moet de wildcard krijgen. Ze is een hele spontane en lieve meid. Ze gaat er altijd met 110% voor, ook al heeft ze een aantal tegenslagen gehad. Ze staat altijd positief in het leven en maakt iedereen aan het lachen. Voor mij is zij nummer 1!!!!!!!
     maandag 12 oktober 2015 12:36
 • Tessa Struijs
  Ik stem op Samantha van Uden omdat het gewoon een superlief vrouwke is en ze het helemaal verdient om te winnen ;)
     maandag 12 oktober 2015 12:34
 • Djamila
  Samantha verdient het heel erg om in het zonnetje gezet te worden !
     maandag 12 oktober 2015 10:22
 • Valerie maria
  Samantha laat zien dat je ook met een 'beperking' op er mbo kan zitten ! Heel veel ex-studenten blijven daarvoor thuis.. Ik denk dat Samantha een voorbeeld voor vele Zal zijn ! Op het mbo is altijd wel iets wat je kan en leuk vind om te doen !
     maandag 12 oktober 2015 7:44
 • Mariët Kok
  Ik stem op Lindsay Groot voor haar doorzettingsvermogen omdat ze ondanks tegenslag zich met hart en ziel inzet voor haar studie en m.i. over de juiste competenties beschikt om van haar toekomst een succes te maken!
     zondag 11 oktober 2015 22:28
 • Jeske
  Ik stem op Samantha van Uden!!!
     zondag 11 oktober 2015 22:28
 • opa en oma
  Samantha jij bent echt een uitblinker ondanks alles weet je je kansen te benutten. Een echte doorzetter blijf dit vasthouden dan kom je er zeker wel. Succes
     zondag 11 oktober 2015 21:23
 • Hendrica
  Ik stem op samantha van uden !!!
     zondag 11 oktober 2015 21:03
 • Cornelia
  samantha van uden
     zondag 11 oktober 2015 21:02
 • karel
  Ik stem op samantha van uden
     zondag 11 oktober 2015 21:01
 • Jasmijn
  Samantha van Uden
     zondag 11 oktober 2015 20:56
 • Sue Ling
  Remo, jij gaat een uitdaging nooit uit de weg.
  Met jouw vakkennis en instelling kom je er wel.
  Heel veel succes!
     zondag 11 oktober 2015 20:21
 • Gino Mangré
  Mijn broer Remo is sowieso een winnaar. Ook als hij de verkiezing niet wint, wat mij wel onwaarschijnlijk lijkt. Remo heeft mensen laten zien dat ook als je laag begint, je hoog kan eindigen. Remo is alleen nog niet geëindigd, hij doet nu ICT niveau 4 op het MBO. Hij is al door 3 of 4 bedrijven gevraagd om langs te komen voor een gesprek, dat vind ik al een topprestatie! Remo, je bent gewoon dé winnaar! Groetjes je broertje.
     zondag 11 oktober 2015 20:20
 • Anita
  👇Samantha van Uden
     zondag 11 oktober 2015 12:09
 • Anita
  Jij weet wat doorzetten is. Echt respect voor je en hou dit vast, dan kom je er wel!
     zondag 11 oktober 2015 10:10
 • Ida sinke
  samantha van uden een echte topper! Ze verdient gewoon een plaatsje in de top 10!
     zondag 11 oktober 2015 9:55
 • Romen
  Samantha van uden !!!!!!!! doorzetter ga zo door.! en die wildcard is voor jou !!!!!!!!! x
     zaterdag 10 oktober 2015 23:24
 • Femke
  Samantha is echt een geweldige vriendin die altijd wel iets leuks te zeggen heeft. Het is echt heel zwaar geweest voor haar, maar ze heeft het toch maar mooi gedaan! Sammie is fantastisch en verdient het om uitblinker MBO 2015 te worden! Xx
     zaterdag 10 oktober 2015 23:15
 • Cees
  Samantha natuurlijk, wat een doorzetter.
     zaterdag 10 oktober 2015 22:52
 • sari
  Samantha van Uden!
     zaterdag 10 oktober 2015 22:43
 • Demi
  Je bent een hele leuke meid!!samantha
     zaterdag 10 oktober 2015 22:41
 • Lieke
  Samantha je bent een super leuke meid je moet echt winnen!!
     zaterdag 10 oktober 2015 22:40
 • Sari van linden
  lol
  Yolo
     zaterdag 10 oktober 2015 22:35
 • Bieke
  Super Samantha!!
  🎀Go Girl!!
  ❤️
     zaterdag 10 oktober 2015 22:35
 • rene
  samantha je bent een toppertje
     zaterdag 10 oktober 2015 21:47
 • Gerry Voskamp
  Soms zie je aan de buitenkant niet hoe hard er vanbinnen moet worden geknokt om tegenslag en verdriet te overwinnen. Vera Mulder met haar stralende lach, ambitie, toekomstvisie en veerkracht.
  Voor mij is zij al Uitblinker 2015.
  Gewoon doen!

  Gerry
     zaterdag 10 oktober 2015 19:09
 • Gijs
  Samantha jij bent een kanjer,zoals je met je beperking omgaat, je doorzettingsvermogen en je positieve kijk op het leven. Een voorbeeld voor velen.
     vrijdag 9 oktober 2015 21:27
 • Mieke
  Samantha,jij bent onze uitblinker ondanks alles wat je hebt meegemaakt blijf je er het beste van maken.
  Top hoor
     vrijdag 9 oktober 2015 21:23
 • Bert
  Samantha is the best!!!
     vrijdag 9 oktober 2015 21:09
 • jaccolien
  Samantha is the best
     vrijdag 9 oktober 2015 20:52
 • Jacco
  Samantha is onze topper
     vrijdag 9 oktober 2015 20:51
 • Carolien
  Samantha is onze uitblinkerrrrrr
     vrijdag 9 oktober 2015 20:48
 • Teuntje
  Samantha van Uden, zeker weten!!!
     vrijdag 9 oktober 2015 15:41
 • vera
  Samantha van uden verdient het om die wildcard te krijgen !!
     vrijdag 9 oktober 2015 10:23
 • Mariska Pieterse
  Samantha verdient de wildcard absoluut!
     vrijdag 9 oktober 2015 10:19
 • Sarah
  Remo, Jij hebt laten zien dat iemand die speciaal onderwijs heeft met veel doorzettingsvermogen ook heel goed terecht kan komen! Je bent een goed voorbeeld voor veel jongeren.
     vrijdag 9 oktober 2015 9:48
 • Luka
  Samantha van Uden is een voorbeeld voor haar doorzettingsvermogen ! Je verdient het !
     vrijdag 9 oktober 2015 9:48
 • jeffrey
  Samantha v. Uden is top. Graag die wildcard!
     donderdag 8 oktober 2015 20:46
 • jasper
  Samantha v. Uden is een Kanjer. Zij verdient die wildcard!!!!
     donderdag 8 oktober 2015 20:39
 • opa, oma en bikkel
  Samantha van uden, we zij super trots op jou! je verdiend het!
     donderdag 8 oktober 2015 19:54
 • monique
  Samantha moet de wildcard krijgen! Ze is een speciaal persoon die dit het meest verdiendt,
  Liefs je tantexx
     donderdag 8 oktober 2015 19:50
 • mika van ojen
  Samantha van Uden moet en zal die wildcard krijgen! Ze is een geweldig, lief en betrouwbaar persoon die al heel veel heeft meegemaakt. Daarom vind ik dat ZIJ! de wildcard moet krijgen
  Liefs je neefjexx
     donderdag 8 oktober 2015 19:42
 • Sasja
  Mijn stem gaat uit naar Samantha aangezien zij laat zien dat je hoe dan ook je diploma binnen kan halen !
     donderdag 8 oktober 2015 19:25
 • Sara
  Samin Faryabi is echt voor mij de uitblinker
  Ik hoop dat je wint.
  en veel succes.
     donderdag 8 oktober 2015 17:08
 • Asha
  Ik ben trots op je Remo
  Je kan het , je doet het en je hebt het bewezen. Je komt er wel. Ga zo door!
  Succes!!
     donderdag 8 oktober 2015 15:42
 • Asha
  Ik ben trots op je.
  Je kan het , je doet het en je hebt het bewezen. Je komt er wel. Ga zo door!
  Succes!!
     donderdag 8 oktober 2015 15:41
 • hans Ego
  Veel succes voor deze uitblinkers, zij komen er wel!!!
  Prima actie.
     donderdag 8 oktober 2015 11:27
 • tine vaartjes
  als eerste kleuterjuf op het speciaal onderwijs kwam je als verlegen jongetje binnen.
  nooit verwacht dat je zover met gekomen en dan ook nog uitblinker van de school te zijn.
  super goed zeg en nu nog de uitblinker van nederland !ik duim voor je (vergeten Remo erbij te zetten.)
     donderdag 8 oktober 2015 9:35
 • Raaghni
  Goed bezig Remo! We zijn trots op je! Heel veel succes met alles!
  Ik duim voor je!
     donderdag 8 oktober 2015 9:33
 • Jenny van Gijssel-Wever
  Remo, geweldig dat je meedoet, heel veel succes.
  Je bent bescheiden, plezierig, sociaal je wilt iedereen altijd helpen. Je zet je altijd voor meer dan 100% in. Met zoveel inzet kom je er wel.
     woensdag 7 oktober 2015 16:25
 • Maggie
  Remo, Omdat je al n eerdere situaties je sterke kanten hebt laten zien, weet ik dat je het kan. Succes gewenst van Maggie
     woensdag 7 oktober 2015 14:48
 • Maggie
  Omdat je al n eerdere situaties je sterke kanten hebt laten zien, weet ik dat je het kan. Succes gewenst van Maggie
     woensdag 7 oktober 2015 14:47
 • Enrico van Rooij
  Succes Remo. Je bent een goede aanvulling van het ICT-team op het Mendelcollege; kundig, klantvriendelijk, geïnteresseerd en behulpzaam.
     woensdag 7 oktober 2015 14:46
 • tine vaartjes
  als eerste kleuterjuf op het speciaal onderwijs kwam je als verlegen jongetje binnen.
  nooit verwacht dat je zover met gekomen en dan ook nog uitblinker van de school te zijn.
  super goed zeg en nu nog de uitblinker van nederland !ik duim voor je
     woensdag 7 oktober 2015 14:04
 • Henny Anneveld
  Remo Mangré is voor mij de besliste winnaar. Hij voldoet in alle opzichten aan de eisen waaraan een uitblinker zou moeten voldoen. Ik heb Remo meegemaakt als leerling van onze school en als stagiaires op deze school. Hij heeft zich fantastisch ontwikkeld!
  dus, jury..... stem op Remo!
     woensdag 7 oktober 2015 13:50
 • Louis Chapelier
  Als zijn studieloopbaanbegeleider op ROC Friese Poort heb ik Remo ervaren als een gemotiveerde en heel ijverige student. Hij was doortastend en pakte dingen zonder aarzelen aan. Hij kon goed opschieten met zijn klasgenoten. Vooral bij het uitvoeren van projecten liet hij zich van zijn beste kant kennen. Bij het werken met Eduscrum (een projectmanagementmethode) nam hij vaak het voortouw. Kortom een voorbeeld van hoe het moet.
     woensdag 7 oktober 2015 13:13
 • M H Purahoo
  Remo, een topper en uitblinker, ik zou niet weten waarom hij het niet zal worden. Toch. Jury.
     woensdag 7 oktober 2015 12:14
 • Roger Kuypers
  Ik heb Remo Mangré als docent meegemaakt in de niveau 2 opleiding en mocht hem na deze opleiding begeleiden tijdens de stage. Remo heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt als IT'er en heeft op zijn stage laten zien dat hij zich met zaken bezig hield die ver boven niveau 3 stonden. Zijn gestructureerde manier van werken, het oplossingsgerichte vermogen en ook het omgaan met mensen (en ook de interesse voor andere mensen) zijn maakt hem, zeker als IT'er uniek.
     woensdag 7 oktober 2015 11:43
 • Gloria Coutinho
  Ik ken Remo als een heel prestatief ,communicatief, en eerlijk,
  jongeman,.
  Remo heel veel succes toegewenst.
  groetjes,
  Gloria
     woensdag 7 oktober 2015 10:50
 • Trudy Mangnus Bouwman
  Top Remo, dat je meedoet... heel veel succes!
  Jouw toekomstige werkgever mag zich gelukkig prijzen met jouw inzet en doorzettingsvermogen.
  Onze support heb je zeker!
     woensdag 7 oktober 2015 9:51
 • ex klasgenootje van Rachelle Manuputty
  Tja, ik had dit al aanzien komen dat Rachelle zou gaan knallen in de mode. Op de Havo (Haags Montessori Lyceum) zag je al dat ze uitsprong met haar creativiteit in bepaalde lessen. Ik heb haar zien veranderen qua het zoeken naar een richting wat echt bij haar paste. Toen ze op HAVO 4 zat had ze de knoop doorgehakt en is toen naar ROC Mondriaan gegaan. En wat ze daar heeft gepresteerd is alleen maar mooi om te zien. Geweldig dat je ben uitgekozen tot uitblinker..Je hebt het dubbel en dwars verdiend. Ga zo door en volg je hart. You go girl
     dinsdag 6 oktober 2015 22:57
 • Mimi Mangré
  Een uitblinker is iemand die opvalt.
  Die een stapje harder loopt en geen 9 tot vijf mentaliteit heeft.
  Iemand die niet afwacht, maar initiatief toont.
  Deskundig, klantvriendelijk en vindingrijk, met
  zowel inlevingsvermogen als gevoel voor humor.
  Iemand met passie voor zijn vak en oog voor detail.
  Deze waardevolle eigenschappen bezit jij.
  Daarom ben jij voor mij De Uitblinker.
  Ga zo door Remo!!!
     dinsdag 6 oktober 2015 13:10
 • Jo Suitela
  Rachelle, wat goed van jou dat je van Havo 3 -> MBO ROC Mondriaan Mode Maatkleding bent gaan doen om je droom waar te maken. En het is je nog gelukt ook, door hard te werken, discipline, enthousiasme en gewoon je hart/passie te volgen...een geweldige collectie tijdens je 3e jaars neer te zetten waar de docenten stil van werden. Je bent een goed voorbeeld voor elke leerling die iets wilt bereiken in zijn carriere. Vandaar dat ik jou aanprijs tot uitblinker 2015. You go girl, you can do it. Hoop in de toekomst meer van je te horen en te zien.
     maandag 5 oktober 2015 22:17
 • Nico
  Aan deze gedreven uitblinkers kan de gemiddelde mbo leraar een voorbeeld nemen.
     maandag 5 oktober 2015 14:20
 • W. Vos
  Als ex scheepswerktuigkundige heb ik veel bewondering voor jouw inzet en prestaties, Lindsay. Het filmpje op YouTube heb ik ook gezien.
  Ik hoop dat jij je maritieme loopbaan als Marof ooit mag afsluiten als gezagvoerder of hoofdwerktuigkundige. Lindsay Groot, succes!
     zaterdag 3 oktober 2015 18:30
 • michael venema
  heel succes en ga zo door
  Tineke
     zaterdag 3 oktober 2015 10:52
 • Krish A. Mangré
  Ik ben super trots op mijn zoon Remo. Als 13 jarige jongeman vroeg hij mij een keer; paps, zal ik bij jou op kantoor een computernetwerk aanleggen? Ik heb geen seconde getwijfeld en heb direct ja gezegd. Remo heeft binnen een paar dagen het netwerk opgezet en onderhoudt dit sindsdien. Normaliter had ik iemand in moeten huren die hiervoor heeft gestudeerd. Remo deed het gewoon!
     vrijdag 2 oktober 2015 10:48
 • Jeremy
  Remo, de afgelopen jaren ben je gegroeid tot een zeer gedreven, deskundig en
  enthousiast persoon. Je bent een voorbeeld voor veel jongeren. Je bent
  een kanjer!
     donderdag 1 oktober 2015 22:49
 • Grootste FANNNN van Rachelle Manuputty
  Super trots hoe Rachelle zich profileert tot een ware uitblinkster. Het feit dat ze door het Moluks Museum en Moluks radioprogramma Sagu Manta is geïnterviewd en niet te vergeten Maluku Talents die haar gepromoot heeft ... TOPPIE!! En als klap op de vuurpijl heeft zij ook nog een mooi interview gegeven in het modeblad Hague Magazine (september). Ze timmert goed aan de weg en is voor mij daarom de Uitblinkster van het Jaar 2015.
     maandag 28 september 2015 20:46
 • r.huijsmans@bs-hetdal.nl
  Soukayna-el-mazari:
  wat een energie en inzet van je talenten
     zondag 27 september 2015 14:19


Bekijk items: 1 tot 100 (142 totaal)