Wat zijn Uitblinkers?
Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. We kijken verder dan het halen van hoge cijfers. Alle deelnemende mbo-scholen kiezen jaarlijks hun eigen Uitblinker die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Stemmen
Iedereen kan via deze site stemmen op zijn/haar favoriete Uitblinker. Dat kan vanaf 17 juni tot en met 2 oktober 23.59 uur. Uit de tien Uitblinkers met de meeste stemmen kiest een professionele vakjury een top drie. Deze top drie presenteert zich op 10 oktober 2013 tijdens het Uitblinkersgala. De jury let op presentatie, performance, uitstraling en overtuigingskracht.

Wildcard
De winnaar van vorig jaar, Dennis Bijleveld, kiest samen met de Wildcard-jury uit de Uitblinkers die de top tien niet hebben gehaald nog één Uitblinker. Hij of zij krijgt zo alsnog de kans om zich te presenteren op het podium en Landelijke Uitblinker mbo 2013 te worden.
Vind je dat jouw Uitblinker deze wildcard verdient? Overtuig de jury en vertel hieronder waarom jij vindt dat hij of zij de nieuwe ambassadeur van het mbo moet worden.

Prijs
De winnaar is een jaar lang Landelijke Uitblinker mbo. Dit betekent dat hij of zij in dit jaar een aantal keer het beroepsonderwijs vertegenwoordigt. Daarnaast ontvangt de winnaar een speciale award en een geldprijs van €2500,-. Dit bedrag mag hij of zij uitgeven aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Reacties (121)

 • Jonna Hrab Pedersen
  I am a zookeeper from Denmark and I once worked with Renè Broek. I had a job in a zoo in Greece and Renè came as a trainee. We worked together at the reptile department and it was a pleasure to work with him. He is very very good at his job and very professionel. I worked with hundreds of trainees and volunteers but Renè is for sure one of them that stands out and that I remember best. He made me proud as a zookeeper... :)
     dinsdag 8 oktober 2013 17:07
 • M.Greydanus
  FRANCIS MELCHERS
  FRANCIS MELCHERS
  FRANCIS MELCHERS
  FRANCIS MELCHERS
  FRANCIS MELCHERS
  FRANCIS MELCHERS
  FRANCIS MELCHERS

  Zij verdiend het om de uitblinker te worden!
     dinsdag 8 oktober 2013 16:48
 • M.Melchers
  FRANCIS MELCHERS IS AL ONZE UITBINKER MAAR ZE VERDIEND HET AL HELEMAAL OM DE LANDELIJKE UITBLINKER TE WORDEN!!!
  GO ZUSJE..YOU'RE THE BEST!
     dinsdag 8 oktober 2013 16:45
 • Maarten
  Feroz is een echte Uitblinker. Hij is een enthousiaste student een echte doorzetter en weet daarmee andere studenten te motiveren. Door zijn inzet voor z'n studie, school en zijn medestudenten hoort hij de Wildcard te ontvangen.
     dinsdag 8 oktober 2013 15:07
 • René Broek
  Ik ben René Broek en ik verdien de wildcard.
  Tijdens mijn MBO studies ben ik enorm gegroeid, niet alleen in kennis maar ook qua persoonlijkheid.
  Toen ik nog op het VMBO BBL zat was ik niet gemotiveerd. Dit veranderde echter toen AOC De Groene Welle kwam met een Wildlife opleiding. Vanaf dat moment was dat mijn doel. Ik wou altijd olifantenverzorger worden in een dierentuin. Dit is tijdens de opleiding echter veranderd. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met reptielen was dat een bijzondere ervaring. Het ging om een slang, een Boa constrictor. Het exemplaar was 2 meter lang. Ik vond/vind het zo bijzonder dat deze dieren zo sterk zijn en onvoorspelbaar. Maar alle individuen hebben wel een eigen karakter, dat zie ik ook bij mijn eigen slangen. Wildlife moest het dus worden. Helaas kan je niet zomaar van een BBL opleiding naar een niveau 4 opleiding. Via niveau 3 moest ik naar niveau 4. Hiervoor moest ik met een papiertje alle leraren af om te vragen of ze geloofden dat ik niveau 3 kon halen. Niet alle leraren waren hiervan overtuigd maar gelukkig kreeg ik een kans om het te proberen. Tijdens de opleiding probeerde ik de decaan te overtuigen dat ik ook wel niveau 4 kon doen. Dit moest ik bewijzen door hoge cijfers te halen. Dat heb ik gedaan. Toen heb ik niveau 4 met doorstroomvakken gedaan in twee jaar. Inmiddels zit ik op het HBO. Toen ik nog niveau 3 deed mocht ik al wel meedoen met veldwerkdagen van de Wildlife klas. Tijdens deze dagen gingen we de natuur in om dieren te spotten in het wild. Het mooiste vindt ik nog steeds dat we Adders gingen van in De Zwarte Dennen bij Punthorst. We gingen ze vangen, lengte meten, locatie opschrijven en foto’s maken van het dier. Zo ontstond er een database van alle Adders uit die populatie. In mijn vrije tijd lees ik vaak over slangen. De meest indrukwekkende slangen vind ik de gifslangen. Iedereen denkt bij gifslangen gelijk aan gevaarlijk. Ik eerst ook. Totdat ik ontdekte dat gifslangen juist heel veel levens redden. Slangengif wordt namelijk gebruikt als medicijn. Denk hierbij aan een medicijn tegen TBC. Ook zijn wetenschappers druk bezig met een medicijn tegen kanker waar het gif van de Taipan een rol in speelt. Ik wil zelf opzoek naar het medicijn tegen kanker. Als ik de wildcard krijg en ik win de titel MBO-uitblinker dan kan ik het geldbedrag volledig gebruiken voor een buitenlandstage van een half jaar waar ik alle vaardigheden kan leren om dit te doen. Mocht dit niet lukken dan geef ik niet op. Jullie horen nog van me.
     dinsdag 8 oktober 2013 13:16
 • Anette van Heeren
  Beste jury, hier een klein pleidooi voor Joyce van de Walle, lang in de top 10 gestaan en nu in de race voor de Wildcard.
  Waarom verdiend juist zij deze fel begeerde card? Joyce is enthousiast, bescheiden, sociaal, creatief en vooral een doorzetter. Maar bovenal is Joyce gewoon Joyce, zonder poespas, what you see is what you get!
  Na het behalen van haar HAVO diploma besloot zij een jaartje te gaan werken in de kleding winkel alwaar zij al een poosje een donderdagavond/zaterdag baantje had. Vero Moda een winkel op haar lijf geschreven. In het adviseren aan klanten en het aankleden van de etalage poppen kon zij heel veel van haar creativiteit kwijt. Ook gebruikte zij dat jaar op de arbeidsmarkt om goed om haar heen te kijken. Ze wilde graag verder studeren, maar in welke richting en vooral waar? Na HAVO komt de HBO, maar daar vond ze helemaal niet wat ze zocht. De opleiding interieur adviseur op het MBO, dat leek haar wel wat. Op de allerlaatste open dag liep zij daar het lokaal binnen en het viel als een warme deken om haar heen. Hier hoorde ze thuis! Dit was waar ze al die tijd naar gezocht had! Met veel gedrevenheid en passie ging zij haar opleiding in. Leerkrachten moesten extra opdrachten verzinnen, want Joyce was de rest van de leerlingen iedere keer ver vooruit. Uiteindelijk werd besloten haar de opleiding in 3 jaar af te laten ronden ipv 4 jaar. Dit was bij deze opleiding nog niet eerder voor gekomen en dus vergde het veel van Joyce zelf om uit te zoeken hoe dit verder moest. Maar het is haar gelukt! Na 3 jaar haar diploma in the pocket en een vaste baan bij het bedrijf waar zij een half jaar stage heeft gelopen. Die vast baan heeft ze gedeeltelijk aangenomen, want ze wilde verder. Ze studeert ze nu verder op het HBO ter verbreding van haar kansen op de arbeidsmarkt. Een praktijkgerichte opleiding bedoeld voor afgestudeerden uit het MBO, die zich zelfstandig willen vestigen of hun werkervaring willen onderbouwen!
  In deze tijd, naar mijn idee, een hele verstandige keuze.
  Dit was Joyce in een notedop. Verder is het aan jullie om te bepalen of zij diegene is die er met de wildcard vandoor gaat.
  Een trote mama...
     dinsdag 8 oktober 2013 9:19
 • Willy Meijberg
  Rene ben zijn trots op je, dat je zover bent gekomen!!!! Ga zo door!!!!
     dinsdag 8 oktober 2013 9:07
 • Marjan Kollen
  René Broek is wat ons betreft de enige echte uitblinker. Tijdens zijn opleiding op AOC de Groene Welle heeft hij laten zien over enorm veel doorzettingsvermogen te beschikken. Door dit doorzettingsvermogen heeft hij zich gedurende de jaren enorm ontwikkeld tot de persoon die hij nu is.
  Hij helpt iedereen die het nodig heeft en is nooit te beroerd om ook docenten te helpen. Dan denk ik bijvoorbeeld aan opkikkerdagen en open dagen.

  René heeft zowel binnen als buiten de school een groot en uitgebreid netwerk opgebouwd.

  Een prachtig voorbeeld van hoe iemand met wilskracht en doorzettingsvermogen van een MBO-niveau 3 opleiding kan doorgroeien tot een volwaardig HBO-er!

  Kortom: René verdient de wildcard!
     dinsdag 8 oktober 2013 8:41
 • mandy klunder
  Renee broek verdiend de wildcard!!
     dinsdag 8 oktober 2013 8:04
 • Jacco
  Stem op Rene Broek! Hij verdient het om de wildcard te krijgen. Met zijn doorzettingsvermogen inspireerde hij al vele anderen. Rene is een sociale jongen die precies weet wat hij wil. Tot nu toe heeft hij zijn dromen waar kunnen maken. We zullen in de toekomst nog veel van hem horen. Succes Rene!
     dinsdag 8 oktober 2013 7:05
 • agnes csengö
  Rene Broek is het voorbeeld van hoe je met veel doorzettingsvermogen en motivatie heel ver kunt komen. Rene had en heeft een grote voorbeeldfunctie binnen onze dieropleidingen van AOC De Groene Welle. Ook in sociaal opzicht blonk hij uit. Hij was altijd bereid anderen te helpen en hij straalde positiviteit uit op school. Al met al zeker een uitblinker!!!!
     maandag 7 oktober 2013 18:31
 • Feroz Rahman
  Feroz is een inspirator, hij moedigt studenten aan hun opleiding af te maken. Hij weet wat hij wilt en gaat er ook 100% voor.Door zijn sterke persoonlijkheid bereikt hij makkelijk medestudenten.

  Olga Bijlhout
     maandag 7 oktober 2013 16:23
 • Marike Postma
  Bertus Peters verdient de wildcard omdat hij naast de reguliere IT werkzaamheden, ook een IT servicepunt opgezet en ingericht heeft voor alle NATO nationaliteiten die in Kabul vertegenwoordigd zijn. In dit Servicepunt adviseerde en ondersteunde hij internationale collega`s bij IT problemen.

  Bertus deed dit onder moeilijke omstandigheden omdat hij zijn werkzaamheden als militair moet combineren met IT werkzaamheden. Er was voortdurend de dreiging van vijandelijkheden. Het opzetten van een servicedesk vergde onder deze omstandigheden andere vaardigheden. Met name beveiligingsaspecten speelden hierbij een grote rol, omdat vertrouwelijke informatie natuurlijk niet in het bezit van de vijand mag komen. Daarnaast moest de door Bertus opgezette servicedesk aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van betrouwbaarheid. Er moest namelijk ten allen tijde contact blijven met het thuisfront, zeker als er sprake is van een calamiteit. Al met al dus een uitzonderlijk prestatie!
     maandag 7 oktober 2013 15:32
 • Deniz
  Feroz is een topper! Een doorzetter en een voorbeeld voor andere studenten.
     maandag 7 oktober 2013 15:06
 • Thea
  Feroz,

  - Aardige student
  - iemand die met zijn handelen andere studenten motiveert
  - iemand die niet opgeeft
  - was de drijvende kracht bij de Open Dagen
  - iemand die actie onderneemt voor de leerlingen
  - iemand die zijn mening durft te geven

  Een ware ambassadeur voor het MBO!!!!!!
     maandag 7 oktober 2013 13:53
 • Sandra Linthorst
  Feroz moet zéker die Wild Card krijgen! Hij is een veelbelovende student en zijn positieve houding en energieke gedrag maken hem tot een opvallend talent.
     maandag 7 oktober 2013 13:32
 • Jeanine
  Feroz moet winnen hij is gemotiveerd bezig, heeft de juiste hulp aan studenten heeft zelf ook veel ervaring. Daarom begrijpt hij destudenten ook zo goed!
     maandag 7 oktober 2013 11:52
 • Sandra
  Coen Jonker verdiend de wildcard! Hij is zó gemotiveerd, dat is geweldig! Zo'n jongen wil je altijd in je team hebben.
     maandag 7 oktober 2013 11:26
 • Frans Frederiks
  De Wildcard kan wel naar Feroz, hij had eigenlijk al direct in de TOP 10 moeten eindigen.
     maandag 7 oktober 2013 10:05
 • Vanessa Huizinga
  Feroz Rahman verdient die Wildcard! Zijn sociale betrokkenheid, positieve instelling en doorzettingsvermogen maakt van Feroz een kanjer waar het mbo trots op mag zijn.
     maandag 7 oktober 2013 9:52
 • Sofie Poorthuis
  Feroz Rahman. Een prachtig inspirerend verhaal over daadkracht en doorzettingsvermogen!
     maandag 7 oktober 2013 9:06
 • Wiki
  Feroz Rahman, met zijn drive hoort hij het hoe dan ook te behalen!!
     zondag 6 oktober 2013 18:42
 • Noelle de Munter
  Zeker, als moeder ben je natuurlijk bevooroordeeld, maar Madelon verdient de wildcard! Zoveel energie steken in het nu reeds promoten van het mbo en het aan anderen duidelijk maken dat je met het mbo het ook kan maken in de maatschappij, daar neem ik mijn petje voor af. Daarnaast nog zeer sociaal bewogen zijn en via wereldburger in de dop op scholen global exploration uitleggen en promoten en het ideaal nastreven dat, wereldwijd, ieder kind recht op onderwijs heeft. Zo'n kanjer verdient een wildcard!
     vrijdag 4 oktober 2013 19:46
 • Sharisma
  FEROZ RAHMAN!!!!!!!!

  Falen en opgeven, dat ken jij niet.
  Ervaren & behulpzaam zijn, dat is hoe iedereen je ziet.
  Raadsman...is misschien niet het juiste woord,
  Ondernemen beter gezegd, maar wel waar jij thuis hoort!
  Zoveel pit, inzet, inspiratie, ideeën & tijd, dat heb en kan jij.

  Rustgevend & een houvast gevoel, is wat studenten willen.
  Ambassadeur van het beroepsonderwijs!? Om te gillen!!!
  Helaas is het nu wel nodig voor een overtuiging,
  Maar jij boven aan,spreek voor alle F.R. stemmers vol toejuiching!!
  Anders dan anders & de beste! Alles vanuit een groot hart,
  Niemand behalve jij dus, verdient daarom deze WILDCARD!!!!!
     vrijdag 4 oktober 2013 19:43
 • Chantal Willems
  Feroz is een ware ambassadeur voor het MBO Onderwijs. Met zijn trots, enthousiasme en daadkracht heeft hij ons laten zien hoe je toekomstige studenten pas echt kunt inspireren!
     vrijdag 4 oktober 2013 17:18
 • Dorien Biersteker
  Feroz is een fantastische ambassadeur voor het MBO, hij zet zich in voor voldoende stageplaatsen, voor vmbo'ers die voor hun opleidiingskeuze staan en heeft politieke ambities. Sterker nog: hij heeft al in debat gestaan met Mirjam Sterk. Go Feroz Go!
     vrijdag 4 oktober 2013 17:14
 • chewy
  Feroz Rahman moet zeker niet achtergelaten worden. Met zijn doorzettingsvermogen en passie met wat hij wil bereiken, zal hij er zeker voor gaan. Hij wil jongeren begeleiden van vmbo naar mbo, ik geloof dat hij daar veel jongeren mee kan helpen betere beslissing te kunnen laten nemen. Door te luisteren en ze te begeleiden, naar een volgde stap. Omdat hij hier zelf kan over meepraten, om wat hij heeft ervaart, zal hij ook sneller serieus genomen worden door de studenten. Hij is enthousiast, en zelfverzekerd, hij kan vertellen hoe het wel en niet kan gaan. Zodat de studenten voor een keus komen te staan. En die, die er moeite mee hebben, weer begeleid kunnen worden. Feroz hoort er bij als uitblinker, omdat hij zijn ervaring doorgeeft om mede studenten te helpen!
     vrijdag 4 oktober 2013 16:28
 • Chandni
  Ricky Feroz is een amitieuze jonge man die veel in zich heeft. Hij verdient zeker een wildcard!!!
     vrijdag 4 oktober 2013 16:13
 • Sharena
  Feroz Rahman , omdat mijn zwager heel slim is en hij helpt me altijd met me huiswerk en projecten op een leuke manier en ik vind het heel goed wat voor inzet hij heeft voor de studenten !!
     vrijdag 4 oktober 2013 14:52
 • Sharena
  Omdat , mijn zwager heel slim is en hij helpt me altijd met me huiswerk en projecten op een leuke manier en ik vind het heel goed wat voor inzet hij heeft voor de studenten !!
     vrijdag 4 oktober 2013 14:29
 • Albert Lenferink
  Feroz Rahman is de uitblinker van het jaar. Hij is:
  * een slimme student;
  * een snelle student;
  * een aardige student;
  * een student met overwicht;
  * een student met toekomstplannen;
  * een student met eigen bedrijfje;
  * een student die zijn kennis blijft vergroten;
  * een student die doorgaat naar het HBO.
     vrijdag 4 oktober 2013 13:36
 • Feroz Rahman
  Ik ben vorig jaar na lang denken in september begonnen met een opleiding Financieel Administratief Medewerker niveau 3. Ik heb in de eerste maanden keihard gewerkt met als resultaat dat ik mijn opleiding versneld mag afmaken dus dat betekent niveau 3 en niveau 4 in 2 jaar te halen in plaats van 3 jaar.

  In dat school jaar heb ik mogen debatteren met Lodewijk Asscher (Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vicepremier), Jet Bussemaker (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) en Mirjam Sterk (Ambassadeur Jeugdwerkloosheid).

  In het vorige school jaar heb ik ook veel mede studenten gemotiveerd en geholpen om een stage plek te zoeken en om hun opleiding af te maken.

  Ook heb ik mee mogen helpen om de open dagen te organiseren op het MBO college Lelystad, dat betekent dat ik veel in contact ben gekomen met leerlingen uit het voort gezet onderwijs. Ik heb met veel leerlingen mijn ervaring kunnen delen, met als doel hun de juiste opleiding te laten kiezen.

  Ik ben in het verleden namelijk slecht begeleid in de overstap van het VMBO naar het MBO toe, en daar door zijn veel kostbare jaren verloren gegaan helaas.

  Na het VMBO heb ik Verkoop medewerker niveau 2 gehaald, daarna heb ik voor de opleiding Bank en verzekeringswezen niveau 4 gekozen maar door een auto ongeluk was ik te weinig aanwezig om mijn opleiding af te maken. Nadat ik hersteld was had ik besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en ben ik samen met toen een goeie vriend een auto garage begonnen, dit ging een tijdje goed tot dat ik voor een half jaar half blind aan beide ogen ben geworden in die tussen tijd is mijn bedrijf stuk gelopen omdat die (vriend) van me de winst liever zelf wou houden.

  Daarna ben ik 1 jaar gaan werken om in de tussen tijd na te denken wat ik nou echt wou doen in het leven. Dat was andere mensen helpen die de nodige begeleiding nodig hebben op financieel gebied, omdat ik zelf al mee heb gemaakt hoe het kan gaan als je niet goed word begeleid, en dat wens je niemand toe.

  Ik heb nu misschien 100 tot 200 jongens en meiden kunnen helpen hiermee, maar ik zou dit voor veel meer studenten kunnen doen. Maar dat kan nu nog alleen met een Wildcard.


  De mensen die me vorig school jaar enorm geholpen hebben hierbij. Jongens bedankt we gaan er voor zorgen dat we nog een beter jaar tegemoet gaan.

  Ook de docenten die in mij hebben geloofd dat ik deze opleiding versneld aan kan, en natuurlijk de docent die mij heeft opgegeven om mee te doen met de uitblinkers verkiezingen Annelies van Hattum.  Vote For Feroz And Change Will Come!!!
     vrijdag 4 oktober 2013 13:35
 • Houda
  Feroz moet bij de top 10 komen te staan,omdat hij 100 % gaat voor zijn doel. Uitblinker van 2013.
     vrijdag 4 oktober 2013 13:31
 • Samira
  Feroz is meedenkend, heeft goeie ideeen...staat altijd klaar voor MBO studenten! Ik vindt dat hij de uitblinker van 2013 wordt.
     vrijdag 4 oktober 2013 13:28
 • Sara
  als je iemand uniek wilt noemen dat is dan wel Feroz omdat hij heel creatief is en heeft de motivatie om door te gaan.
  zet m op Feroz!!!!!!
     vrijdag 4 oktober 2013 13:18
 • Rokhsar
  Feroz heeft goede inzet en ideeen voor de mbo leerlingen.
  ik vind dat feroz bij de top 10 moet horen, want hij is heel creatie en heeft goede voorbeeld voor de nieuwe studenten.
     vrijdag 4 oktober 2013 13:11
 • jessica
  Feroz is een leergierige jongen, en ik vind dat hij altijd zijn best doet op school.Hij is ook heel behulpzaam helpt iedereen zelfs als dat tenkoste gaat van zijn eigen prestaties. Daarom vind ik ook dat hij een wildcard verdiend!!
     vrijdag 4 oktober 2013 13:03
 • Vikram
  Ik vindt dat Feroz de kans moet krijgen om in top 10 te komen, want hij heeft aantal streken punten wat aan MBO verbetert kan worden.
     vrijdag 4 oktober 2013 13:03
 • Abdel met Gel
  Feroz Rahman is de enige die in aanmerking komt voor de wildcard.
  Wat hij allemaal doet voor z'n studie en school hoort hij de wildcard te ontvangen.

  Voor de rest kijk allemaal ''Niaztube'' op Facebook er komen nieuwe en grappige filmpjes bij!!
     vrijdag 4 oktober 2013 12:57
 • Niaztube Facebook
  Feroz Rahman is een jongen die alles doet voor zijn studie! Persoonlijk vind ik het onterecht dat hij niet eerste is geworden, maar dan zou het wel eerlijk zijn als hij de wildcard krijgt!!

  Voor de rest, volg mijn facebook pagina "niaztube" voor leuke comedy filmpjes!

  Niaz
     vrijdag 4 oktober 2013 12:55
 • Margreet
  Coen Jonker is het boegbeeld voor MBO! Coen is gedreven, enthousiast, puur en een doorzetter. Iedereen vindt het prettig met Coen samen te werken. Hij heeft al veel bijzondere prestaties neergezet. Absoluut een uitblinker waar we allemaal trots op mogen zijn!
     donderdag 3 oktober 2013 21:52
 • Rene Broek
  Rene Broek!
     donderdag 3 oktober 2013 18:17
 • Rene Broek
  Ik stem op mijn broertje, Rene Broek! Hij heeft passie voor zijn werk en school en dat zie je overal in terug. Hij doet wat hij leuk vind en waar hij goed in is. Ook al word hij laatste, ik ben toch trots op hem!
     donderdag 3 oktober 2013 18:15
 • Annemieke
  Coen Jonker is een kanjer! Coen is een zeer gemotiveerde, enthousiaste student met passie die zeker meerwaarde kan leveren als ambassadeur van het mbo! Kom maar op met die wildcard!
     donderdag 3 oktober 2013 15:56
 • Maureen Gomes
  Coen Jonker is een echte topper en brak een wereldrecord met zijn menselijke stroomkring van ruim 700 kinderen! Een gemiste kans als hij niet gehoord kan worden.
     donderdag 3 oktober 2013 15:34
 • Sandra
  Geen twijfel mogelijk! Cok Steenbergen verdient de wildcard. Praat twee minuten met hem en je bent overtuigd. Wat een passie voor het vak Gezondheidszorg op zo'n jonge leeftijd!
     donderdag 3 oktober 2013 14:29
 • Christel
  Rene Broek is de beste kandidaat voor de wildcard. Hij heeft op het MBO gedaan waarvan men aangaf dat het niet mogelijk was. Hij is buiten alle verwachtingen naar een hoger niveau door kunnen schuiven omdat hij bezit over veel wilskracht. De woorden " kan niet" komen bij hem niet voor. Eerst proberen en dan doorzetten wel. Met dit doorzettingsvermogen heeft hij de opleiding wildlife afgerond met alle extra doorstroomvakken en is hij begonnen aan Van Hall in Leeuwarden waar de eerste goede cijfers ook al binnenstromen. Rene heeft veel kennis op het gebied van wildlife en deze kennis breidt hij zelf iedere keer weer uit. Hij neemt overal het voortouw en sleept zo ook zijn medestudenten mee naar zijn streefdoel. Rene is zeer sociaal en leergierig. Op zaterdagen tijdens zijn werk bij Fa. Boer in Kampen enthousiasmeert hij een ieder die op zijn reptielenafdeling komt kijken. Zelfs de grootste bangerik weet hij om te turnen tot liefhebbers met zijn kennis en enthousiasme. Ook komt hij op voor al het onrecht ten opzichte van dieren. Hij is niet bang om een constructieve discussie te starten over het welzijn van alle soorten dieren. Presentaties geven zit hem in het bloed en veldwerk is zijn passie. Met zijn doel om slangengif te verzamelen overal op de wereld en dan onderzoek te doen om medicijnen te maken voor uiteenlopende ziektes is hij een aanwinst en een voorbeeld voor elke organisatie. Zo ook als MBO Uitblinker. Want als Rene ergens voor gaat, dan doet ie dat voor 200 %. Dus echt wildcard waardig!!!
     donderdag 3 oktober 2013 10:31
 • Marco Koolen
  Madelon de Munter verdient absoluut de wildcard... ze heeft zichzelf én het MBO op alle mogelijke manieren gepromoot. Madelon zet zich in voor diverse goede doelen die ze in deze campagne ondersteund heeft met een groot pannekoeken festijn. De opbrengst is gedoneerd aan deze doelen. Ook heeft Madelon haar eigen game waar ze ook Dit is MBO promoot. Ondanks een intensieve campagne is het haar NET NIET gelukt om in de top 10 te komen. Wij hopen dat we de komende jaren kandidaten krijgen zoals Madelon met het zelfde enthousiasme, drive en plezier... Madolon is dubbel en dwars de Wildcard waard, ze zal op het podium verrassen!
     donderdag 3 oktober 2013 8:57
 • Jessy van de Walle
  Beste jury,
  Wellicht ben ik bevooroordeeld, omdat Joyce van de Walle, van Da Vinci Dordrecht, mijn zusje is, maar zij is een absolute topper. Na tegenslagen op de middelbare school: niet kunnen blijven zitten door een vernieuwde 2e fase en daarom maar havo 4 en 5 in een keer doen op het volwassenenonderwijs, wist ze niet welke vervolgopleiding ze wilde doen. Na een jaar gewerkt te hebben kwam de conclusie dat ze interieur adviseur wilde gaan worden en koos ze voor de opleiding bij het Da Vinci. Ik ben ontzettend trots dat zij toch weer voor de opleiding heeft gekozen en niet maar 'gewoon' is blijven werken.

  Mijn zusje is mijn go-to-girl als het gaat om het inrichten van mijn appartement, wat ze binnenkort ook weer mag gaan doen, maar ook voor alle andere mode adviezen. Ze is ontzettend behulpzaam en staat met beide benen stevig op de grond.

  Als grote zus kijk ik letterlijk en figuurlijk zo af en toe tegen haar op, omdat ze het toch maar mooi voor elkaar heeft en zichzelf zo goed weet te presenteren.

  Om al het bovengenoemde, vind ik dat Joyce recht heeft op de wildcard. Het zou zonde zijn als een talent als zij de mogelijkheid niet krijgt zich te presenteren op 10 oktober, want met haar krijgt het MBO een frisse vertegenwoordiger die het MBO erg dankbaar is.

  Vriendelijke groet,
  Jessy van de Walle
     woensdag 2 oktober 2013 23:58
 • Karin Harkema
  Beste juryleden, Cees van Duijn van ROC Leiden past perfect in het profiel van landelijke mbo-ambassadeur. Deze jonge, ambitieuze en goedlachse Katwijkse timmerman gaat voor vakmanschap en ambachtelijke topkwaliteit. Cees levert niet alleen bijzonder goed werk af, hij doet dat met veel passie die hij ook wil overbrengen op anderen. Volgend jaar zomer vertrekt hij met een groep vrijwilligers naar Malawi in Afrika om daar een ziekenhuis te helpen bouwen en vakkennis over te brengen op de lokale bevolking. Een sociaal bevlogen vakman dus!
     woensdag 2 oktober 2013 21:12
 • Ton de Gr
  Sabrina:
  Over jou kan ik veel lovende woorden schrijven. Je bent op het bloemvak gebied een natuurtalent. Je bent super sociaal in de omgang, soms wel eens te lief.. Je pakt alles aan om je doel te bereiken en laat geen kans onbenut om je kennis en je netwerk te vergroten.
  Je bent een levendig voorbeeld van een jonge meid, die energiek aam haar toekomst werkt en wat wil bereiken,
  Je zit boordevol ideeen en kijkt steeds of je de lat nog iets hoger kan leggen. Geweldig zoals jij bezig bent, Een topper en uitblinkster 1e klas. Jij bent het voorbeld voor andere en dus DE ambasadeur voor het MBO!
  Wens jouw veel succes in deze verkiezingscompetite
     woensdag 2 oktober 2013 19:58
 • Marjan van D
  Sabrina de Bruin is een leuke spontane meid, die geen uitdaging uit de weg gaat. Zij is met haar uitstraling en enthousiasme voor het bloemvak, een MBO talent, dat de kwaliteit van het onderwijs zichtbaar op een hoger niveau plaatst. Als MBO ambassadeur is zij dit jaar de uitblinkster, die het verdient om op kop te gaan.
  Zet'm op en veel succes.
     woensdag 2 oktober 2013 16:37
 • Emiel Stubbe
  Albeda student Cok Steenbergen is een jongeman die indruk maakt door een combinatie van bescheidenheid en lef.
  Iemand die op zo'n jonge leeftijd bij machte is om ambities om te zetten in buitengewone prestaties, die is op een trefzekere manier in staat een waardevolle ambassadeur voor het MBO te zijn.

  Onderstaande quote past Cok dan ook als een jas:

  'Do what you love and believe in, and success will come naturally.' - David Frost
     dinsdag 1 oktober 2013 22:51
 • Corrie Peters
  Ik denk dat een groot aantal internationale militairen Bertus Peters de Wild Card gunnen omdat hij in Kabul (Afghanistan) op het International VN-kamp er voor heeft gezorgd dat zij weer via hun laptop met vrouw en kinderen / ouders konden communiceren. En ik -als moeder van Bertus- weet wat familie van uitgezonden militairen ervaren omdat Bertus op zijn jonge leeftijd al twee keer op uitzending is geweest.
     dinsdag 1 oktober 2013 21:55
 • Marloes
  Linda Goutier moet de wildcard krijgen! Zij heeft HET in zich. Kijk naar haar filmpje, ze is professioneel, communicatief sterk, sociaal en oprecht geïnteresseerd in de mensen om haar heen. Ze heeft in het westland alle media aangeschreven om zich zo goed mogelijk te kunnen presenteren alsMBO'er van het ROC mondriaan en als kandidaat voor MBO'er van het jaar. Zo iemand kan de taak ambassadrice van het MBO zeker aan! Check ook het commentaar op de pagina van linda op deze site. HAar collega's zijn zeer te vreden over deze uitmuntende MBO'er!
     dinsdag 1 oktober 2013 21:44
 • Cor
  Bertus Peters heeft in moeilijke omstandigheden tijdens zijn uitzending naar Afghanistan zijn BPV uitgevoerd. Naast de normale werkzaamheden heeft hij extra een servicebureau voor ICT opgezet voor de militairen die in Kabul gelegerd waren. Hij heeft daar voor militairen van verschillende nationaliteiten ICT-problemen opgelost, zodat zij het contact met het thuisfront weer konden opzetten.
     maandag 30 september 2013 12:55
 • Veronique
  Louisa is een topper. Niet alleen door haar sympathie en medeleven in haar mede mens, maar ook door de kracht en doorzettingsvermogen die ze mij en anderen laat zien. Go girl!
     maandag 30 september 2013 11:51
 • karin vossebeld
  Marit heel veel succes en je kunt het!
     vrijdag 27 september 2013 19:58
 • De Boer
  Ik kies voor Rody, hij heeft laten zien dat je ook je school weer op kan pakken na eerst gewerkte te hebben en dan met zo"n inzet, ik vind het top van hem. Hij is iemand die er voor je is, iemand waar je op terug kan vallen en die altijd voor je klaar staat.Hij verdient de wildcard.
     vrijdag 27 september 2013 13:33
 • Marianne Galjema
  Cok Steenbergen is een absolute topper in de zorg en in het MBO onderwijs. In het voorjaar werd hij de landelijke zorgtopper en behaalde daarna in juli de 8e plaats op de world skills in Leizig. Hij heeft aangetoond te beschikken over een grote dosis aan doorzettingsvermogen, leergierigheid, presentatie- en communicatievaardigheden en stressbestendigheid. Met zijn onderwerp over stagetekorten en zijn gedegen plan van aanpak om dit over het voetlicht te brengen verdient hij zeker een plek als landelijke uitblinker. Hij is een echte ambassadeur voor het MBO onderwijs en is in staat om op een open en prettige manier met diverse partijen zijn taak op te pakken. Een echte kanjer in zijn vakgebied van verpleegkunde en als MBO student!!
     vrijdag 27 september 2013 12:30
 • Albert en Miranda Meijer
  Lieve Kyra / beste Jury
  Nu met je diploma MBO4 artiest Dans docente in the pocket, willen wij als ouders je graag succes wensen even wat kwijt aan de Jury van landelijke uitblinker MBO 2013.
  Over de inspanningen en prestaties die jij de afgelopen 4 jaar hebt geleverd tijdens je opleiding.
  Zo klein als je was, stond je al te dansen in de kamer, werden stoelen, tafels en banken aan de kant geschoven. En stond je niet te dansen dan stond je wel op je kop in de kamer of was je bij de gymnastiek vereniging aan het turnen. Op school waren dansjes het meest favoriete bij maandvoorstellingen en de jaarlijkse musical.
  Eind van de lagere school wist je al dat je iets met dansen wilde gaan doen. En waar een wil is, daar is een weg, dat heb jij de afgelopen jaren wel bewezen. Niet alleen door het volgen van een opleiding aan de wal terwijl je op Terschelling woont en door de weeks zelfstandig al op kamers vanaf je 16e. Maar ook tijdens je opleiding op school, door naast je opleiding en stages je eigen dansstudio te starten en danslessen op Terschelling te gaan geven. Als klapper op de vuurpijl zette je op 20 april j.l een dijk van een eindvoorstelling Schylge ús Lântse neer met 140 leerlingen.
  Als jij ergens aan begint dan maak jij het af,… ook al kost dat veel energie en moet je daar soms veel voor laten schieten. Choreografieën schrijven is aan jou wel besteed even als een voorstelling tot in de puntjes te verzorgen en neer te zetten.
  Je hebt Terschelling aan het dansen gekregen en inmiddels heb je 177 enthousiaste leerlingen.
  Als het aan jou ligt krijg jij heel Terschelling aan het dansen.
  Begin dit jaar werd aan jou de FC-Award toegekend en werd je genomineerd voor de LC-Award, die je ook moeiteloos binnen haalde. Met als gevolg dat je nu in de finale van de landelijke uitblinker MBO 2013 staat.
  Met alle plannen die je nog hebt en de wens om ooit een eigen danslocatie te kunnen bemachtigen op Terschelling, Oerol 2014 te mogen gaan openen met een prachtige choreo met je selectiegroepen, is er weer volop werk aan de winkel voor jou dit seizoen. Al met al kunnen we rustig stellen dat Terschelling weer een stuk rijker is geworden met jou als dansjuf.
  Lieve Kyra, wij zijn als ouders trots op je, je bent een kanjer met hoofdletter K.
  Wat ons betreft verdien jij de verkiezing als MBO uitblinker van 2013!
     dinsdag 24 september 2013 22:42
 • Ilse Disseldorp
  Coen Jonker krijgt mijn stem! Als projectleider heb ik samen met hem een van zijn dromen laten uitkomen: een kring van 700 kinderen rond de Leidse grachten en daarmee hebben we het wereldrecord 'Langste menselijke stroomkring' gevestigd!
  Ik weet zeker dat Coen meer mensen zal inspireren met zijn mooie (en soms wilde) plannen en als ambassadeur kan hij ze ook waarmaken. Daarvan wordt de wereld zeker een beetje mooier!
     dinsdag 24 september 2013 17:25
 • Keanu Franssen
  Keanu verdient de wildcard ....hij is een echte topper. Hij weet precies waar hij voor staat en heeft een positieve uitstraling. Voor zijn nog jonge leeftijd laat hij menig een versteld staan. Hij is een goede ambassadeur voor het ROC .Verdient zeker de titel van uitblinker 2013
     maandag 23 september 2013 16:25
 • Grietine Molenbuur
  Fantastisch Kyra. Suces!!!
     donderdag 19 september 2013 11:24
 • Ronald Paulissen
  Madelon laat me zien waarom ik het leuk vind om bij een ROC te werken. Ik kom uit bedrijfsleven en daar kom je dit jeugdig enthousiasme niet vaak tegen. Een ware inspiratie! Je verdient het!
     donderdag 19 september 2013 11:12
 • Ronald Paulissen
  Madelon laat me zien waarom ik het leuk vind om bij een ROC te werken. Ik kom uit bedrijfsleven en daar kom je dit jeugdig enthousiasme niet vaak tegen. Een ware inspiratie! Je verdient het!
     donderdag 19 september 2013 11:12
 • Ackaertstefaan
  Bisselink Nienke is de beste
     donderdag 19 september 2013 10:45
 • P. de Graaf
  Ik stem op Reinier Kwakernaak
     woensdag 18 september 2013 16:43
 • Milou Radder
  Madelon is echt gemaakt voor deze verkiezing. ze heeft er zo veel tijd en moeite in gestopt dat ze de wildcard nu zeker 3 dubbel dik verdient. ze zet zich altijd voor de volle 200% in en haar pannenkoekenfestijn was een groot succes, dus het blijkt wel dat madelon zeker goed kan organiseren. Na al die moeite wat ze er in heeft gestoken verdient ze het gewoon!
     woensdag 18 september 2013 9:18
 • Kyra
  de beste!
     dinsdag 17 september 2013 19:10
 • Jeroen Koelewijn
  Jeroen Koelewijn is echt een mbo-uitblinker!
  Hij is zo enthousiast in zijn werk. Als klant word je door hem goed geadviseerd en geholpen.
  Deze mbo-uitblinker is top.
  Met hartelijke groet,
  Gineke Lammerts
     dinsdag 17 september 2013 18:52
 • Jos Vd. Vegt
  Cok is een kanjer; we met zijn allen hebben dit als samenleving nodig!!!!!!!!
     zondag 15 september 2013 18:51
 • Pim
  Coen Jonker verdient de Wildcard! Coen is de ambassadeur voor het MBO. Hij is ondernemend, creatief, zoekt de grenzen en stapt daar regelmatig over heen. En misschien wel het allerbelangrijkste; het blijft niet bij mooie worden. Hij krijgt het echt voor elkaar. Als Marketingmanager van Achmea heb ik graag mensen zoals Coen om mij heen.

  Het middelbaar beroepsonderwijs biedt de combinatie tussen leren en praktijk, waardoor de studenten verstandig leren ondernemen en zaken ook echt voor elkaar krijgen. Kortom, Coen, en daarnaast is het ook gewoon een leuke gast met een vlotte babbel, die zelfverzekerd op een podium zijn verhaal kan doen.

  Zoek niet verder en geef die wildcard aan Coen, dan hebben jullie de beste Ambassadeur die er is!
     donderdag 12 september 2013 21:58
 • Diana Pennink
  Coen Jonker toont veel initiatief, heeft veel goede ideeën en beschikt over doorzettingsvermogen als het even tegenzit. Die karaktertrekjes en vaardigheden zaten er al in toen hij bij ons kwam stagelopen, maar zijn nu beter ontwikkeld. Een prima teamlid die op alle niveaus mee kan doen. Ik werk graag met Coen samen. Als dat geen MBO uitblinker is.......
     donderdag 12 september 2013 17:23
 • Francis Melchers
  Francis Melchers is de uitblinker voor de Zaanstreek. Mijn naam is Peter Bottelier en ben vicevoorzitter bij het Zaans Ondernemers Netwerk. Wij vertegenwoordigen ruim 1.500 bedrijven in de Zaanstreek en zijn wij hiermee de grootste ondernemers ver. In de regio. Francis is voor ons als ondernemers de uitblinker die het landelijke ambassadeurschap aan kan. Door haar doorzettingsvermogen en creatief denken. Haar professionele uitstraling en presentatie maakt haar voor ons de enige winnaar. Francis heeft ambitie om een eigen onderneming te starten en zien wij in haar een waardige collega die niet alleen commerciële vaardigheden beheerst maar juist ook op cociaal niveau iets toe kan voegen aan de Zaanstreek. Wij wensen Francis veel succes en de landelijke organisatie veel geluk met deze Zaanse topper.
     dinsdag 10 september 2013 21:44
 • Rob de Vries
  Ik vind dat Marit de Vries de "Wildcard" verdient, omdat: Marit 100% betrouwbaar is, ijzersterk in de communicatie, gedreven, punctueel, goede omgang met wisselende opdrachten en zij heeft een eigen bedrijf, een student company, waar weerbaarheidstrainingen worden aangeboden.Medestudenten kunnen hier stage lopen. Kortom in één woord: Marit is een TOPPER,
     dinsdag 10 september 2013 19:57
 • Peter Bottelier
  Marissa Melchers is de uitblinker voor de Zaanstreek. Mijn naam is Peter Bottelier en ben vicevoorzitter bij het Zaans Ondernemers Netwerk. Wij vertegenwoordigen ruim 1.500 bedrijven in de Zaanstreek en zijn wij hiermee de grootste ondernemers ver. In de regio. Marissa is voor ons als ondernemers de uitblinker die het landelijke ambassadeurschap aan kan. Door haar doorzettingsvermogen en creatief denken. Haar professionele uitstraling en presentatie maakt haar voor ons de enige winnaar. Marissa heeft ambitie om een eigen onderneming te starten en zien wij in haar een waardige collega die niet alleen commerciële vaardigheden beheerst maar juist ook op cociaal niveau iets toe kan voegen aan de Zaanstreek. Wij wensen Marissa veel succes en de landelijke organisatie veel geluk met deze Zaanse topper.
     dinsdag 10 september 2013 19:52
 • Jamie-lee Smid
  Francis Melchers is orgineel, creatief en een echte doorzetter. Ze heeft één groot doel voor ogen: Een eigen bungalowpark met wellness faciliteiten. Zelfs haar visie is duidelijk: “Als alle neuzen dezelfde kant op wijzen kun je meer bereiken. In mijn ogen is dat belangrijk voor een uitblinker om te weten.”, aldus Francis.
  Hoeveel uitblinkers zijn al zo hard op weg met het realiseren van hun droom; Francis Melchers is met recht een Uitblinker!
     dinsdag 10 september 2013 11:43
 • Marissa Melchers
  Francis Melchers is mijn kleine zusje, maar toch leer ik heel veel van haar, haar doorzettingsvermogen na alles wat ze heeft meegemaakt is meer dan 100% en ben echt super trots op der!
  Francis is niet alleen van de praatjes met plannen, maar ze heeft alles al helemaal uitgestippeld om haar doelen en droom te bereiken.
  Ze is altijd super enthousiast, vrolijk, vriendelijk, doorzetter..eigenlijk kan Francis Melchers alles daarom vindt ik dat ze moet winnen, ze is al een super uitblinker maar dit verdiend zij helemaal!!
     dinsdag 10 september 2013 10:43
 • Nicole Hayen
  Madelon de Munter is onze Arcus Hero. Vanaf dag één zagen we meteen een ambassadeur in Madelon. Passie, bevlogenheid, enthousiasme....het werkt aanstekelijk! Ze heeft een doel voor ogen en gaat door voor 1000% voor. Ze zet zich in voor mens en maatschappij. Tijdens haar campagne heeft voor een overvolle zaal met 700 docenten haar betoog gedaan, tijdens het Heroes-event wist ze de jury te overtuigen van haar kwaliteiten en haar visie. En onlangs heeft ze een MEGA drukbezocht pannenkoekenfestijn (met heeeel veeel toeters en bellen georganiseerd). Madelon verdient het. Zij is waar de uitblinkerstitel voor in het leven is geroepen. Wil jullie een échte ambassadeur, zoek niet langer. Dat is Madelon! Volg haar. www.arcusheroes.nl of facebook Arcus Heroes.

  Even nog een anekdote: tijdens haar middelbare schoolperiode heeft ze een docent naar de top3 van de verkiezing voor docent van het jaar geloods. Toen de docent op die dag zelf niet aanwezig kon zijn, was het Madelon die daar in bres sprong en ze bracht het er heel goed van af. Need I say more? ;-)
     dinsdag 10 september 2013 9:13
 • Hans Jonker
  Coen Jonker, is mijn jongste zoon hij heeft net als zijn broers en zus doorzettingsvermogen. Hij weet zijn plannen om te zetten in daden. Coen zet zijn ideen om in een project en komt op die manier tot een prachtig resultaat. Een paar competenties die helemaal bij Coen passen; Interpersoonlijke sensitiviteit, teamplayer, plannen en organiseren,impact, innoveren. Maar natuurlijk bovenal een heel fijn mens met een groot sociaal hart.
  Zijn trotse vader.
     vrijdag 6 september 2013 7:56
 • Femke
  Coen is altijd 100% zichzelf en zet zich overal voor in. Hij begeleid mijn dochtertje die autistisch is. Dit doet hij fantastisch. Hij is lief en geduldig. Niets is gek.

  Coen zou zeker gezien zijn enthousiasme en veelzijdigheid een voortreffelijke ambassadeur zijn. Hij kan anderen stimuleren en motiveren. Kortom Coen verdient de wild card.
     donderdag 5 september 2013 23:27
 • Edwin
  Coen is creatief, enthousiast en een doorzetter, hiermee weet hij mensen te inspireren.

  Op zijn werk bij prijsvergelijken.nl denkt Coen vanuit klant en vraagt zich continu af "hoe kunnen wij het beste de klant informeren ?" Door antwoorden te vinden op die vraag, weet hij complexe informatie op heel eenvoudige wijze weer te geven, zodat iedereen het begrijpt.

  Coen heeft de vergelijker voor mobieltjes bedacht hier zijn wij echt blij mee. Bezoekers kunnen eenvoudig zien welk abonnement het best past.

  De vergelijker is toegangkelijk op onderstaande url.

  http://www.prijsvergelijken.nl/Mobiele-telefonie/abonnementen.htm
     donderdag 5 september 2013 17:07
 • Joke Jonker
  Coen, de stroomkring was een geweldig succes, daarom verdien jij de titel: landelijk ambassadeur 👍👍
     woensdag 4 september 2013 21:52
 • Erik Jonker
  Coen Jonker is mijn jongste neef en is net als zijn broers en zus zeer ondernemend. En gaat uitdagingen niet uit de weg. Coen is een jonge positieve student waar veel leeftijds genoten een voorbeeld aan kunnen nemen. Beste jury maak deze keus onze Coen is een reus.
     woensdag 4 september 2013 21:13
 • Tom Blom
  Goede wijn behoeft geen krans. Coen is gewoon goed. Daar gaan we nog veel van horen.
     woensdag 4 september 2013 13:47
 • Laura Clarisse
  Mensen als Coen zijn er maar weinig! Hij zit vol goede ideeen en wilskracht om deze ideeen ook werkelijkheid te maken. Hij volgt zijn eigenweg en weet mensen te inspireren! Hij verdient het is een sociaal en gezellig mens en ik ben enorm trotst op hem! Fan van coen!
     dinsdag 3 september 2013 23:18
 • Nienke Haneveld
  Coen is uniek, enorm creatief en een out-of-the-box- denker. Ik heb 2 jaar met hem stage gelopen en zijn recordpoging meegemaakt. Het is geweldig om te zien hoe iemand een droom heeft en daar de talenten voor heeft omdat uit te laten komen. Als Coen iets wil doen, dan gebeurt het. Met zijn enorme doorzettingsvermogen en positieve energie krijgt hij alles voor elkaar!
     dinsdag 3 september 2013 23:03
 • Roos kriek
  Coen Jonker, heel energiek, vriendelijk, spontaan, creatief en is een voorbeeld voor vele studenten.
  Coen heeft heel veel doorzettingsvermogen en doet er alles aan om zijn doel te bereiken. Alles wat er van hem gevraagd wordt wilt hij zo goed mogelijk en tot in de puntjes doen. Op Coen kan je altijd rekenen, niks is voor hem te veel. Buiten dat hij zelf openstaat om te leren, kunnen mensen ook zeker veel van hem leren. Daarom moet Coen winnen!
     dinsdag 3 september 2013 22:46
 • Ben Schippers
  Coen Jonker zou de prijs moeten winnen omdat hij ontzettend enthousiast en creatief is en mensen altijd op een positieve manier benaderd en in beweging weet te krijgen. En daarbij ook nog eens een prettige en bescheiden jongen blijft.
     dinsdag 3 september 2013 22:09
 • Reza Basiri
  Go coen!! Je verdient het gozer !!
     dinsdag 3 september 2013 22:03
 • Floris
  Waarom Coen Jonker ambassadeur van het mbo zou moeten worden? In de 10 jaar dat ik reeds bevriend ben met deze projectvirtuoos, heeft hij herhaaldelijk groot respect weten af te dwingen. Coen blijft namelijk altijd Coen: een geduldig, vriendelijk en tolerant individu. Gecombineerd met zijn creatieve geest en ervaring die hij reeds mijn zijn vele projecten heeft opgedaan, weet ik zeker dat hij het ambassadeurschap bekwaam zal uitvoeren. "Ik zeg doen!"
     zondag 1 september 2013 19:40
 • Amito Haarhuis
  IK kan van harte aanbevelen dat Coen deze prijs zou moeten winnen, aangezien hij een enorm goed evenement van de grond heeft weten te trekken (De Langste Menselijke Stroomkring in Leiden). Hij heeft daarbij een fantastische programmering weten te realiseren, en heeft een groot aantal samenwerkingspartners aan zich weten te binden. Naast dat hij duizenden kinderen een onvergetelijke dag heeft bezorgd.
     vrijdag 30 augustus 2013 10:28
 • Ineke
  Coen verdient de uitblinker van 2013 te worden. Op de allereerste plaats is Coen altijd 100 procent zichzelf, nooit sacherijnig, altijd vrolijk, respectvol naar de ander, waar hij ook is en met wie hij ook omgaat. Coen kan zich een doel stellen en daar ook helemaal voor gaan . Door zijn enthousiasme weet hij veel mensen te motiveren voor zijn doel. Zijn doel op het MBO was het creëren van een menselijke stroomkring gevormd door 700 leerlingen van basisscholen. Deze stroomkring was tevens de ontsluiting van de feestverlichting voor de feestdagen van de gemeente Leiden. Vele mensen in Leiden waren getuige van deze recordpoging in Leiden. De kans is groot dat Leiden er een terugkerend evenement van maakt, waarvan toch de bedenker Coen Jonker blijft.Coen ik hoop dat jij het wordt!
     donderdag 29 augustus 2013 19:32
 • Henriette Loeffen
  Kijk eens naar de reacties bij Pieter Loeffen. Geweldig toch, wildkaartwaardig
     maandag 19 augustus 2013 20:13
 • leonie
  JE BENT EEN KANJER......JE VERDIENT HET!!!!!!
     maandag 5 augustus 2013 14:27
 • Lennard Flierman
  Selena Soepenberg, ze toont veel inzet en gaat extra kort op vakantie om te kunnen werken.
     vrijdag 19 juli 2013 18:06
 • monique,
  Topper gaan veel over je horen,,, doeltreffend,internationale klasse
     maandag 15 juli 2013 15:19
 • Menno
  Trots op onze kanjer Sabrina de Bruin. Een voorbeeld voor klasgenoten en schoolgenoten. Weet heel duidelijk wat ze wil en gaat ervoor. Plant duidelijk haar weg en communiceert daar met betrokkenen over. Heeft een sociale en professionele houding. Klasse Sabrina.
     maandag 15 juli 2013 11:50
 • Jan Fransen
  Sabrina de Bruin is een jonge vrouw die precies weet wat ze wil. Ze is een sterke persoonlijkheid en heeft daarenboven ook een sterke persoonlijkheid. Je ziet dat direct als ze ergens binnenkomt. Niet omdat ze een opvallende verschijning is, maar omdat ze de ruimte vult met haar frisse aanwezigheid. Een jonge vrouw uit Nederland, maar in feite al een wereldburger. De eerste lange stage aan de andere kant van Nederland, ver weg van haar ouders en vrienden, gedurende vijf dagen in de week, maandenlang. Nu weer net 9 weken stage op Aruba achter de rug en straks weer een paar weken terug om de eigenaresse van het stageadres te helpen zodat die met vakantie kan!! Ongelofelijk toch? Sabrina is uitgegroeid tot iemand die de wereld gaat veroveren. Zonder enige twijfel. Ze gaat de grootste evenementen voorzien van haar eigen stempel. Europa, Verenigde Staten. Japan ... Sabrina zal jullie iets laten beleven!! En waarom? Omdat Sabrina niet alleen een buitengewoon goede professional is op haar gebied, maar ook omdat ze ondanks haar ambities zaken op een gezonde manier bekijkt. Ze gaat haar eigen weg waarbij ze ook nog eens met iedereen in haar omgeving rekening houdt. Ondanks dat, blijft Sabrina altijd zichzelf en heeft wonder boven wonder ook nog altijd tijd voor haarzelf, haar familie en haar vrienden.

  Alle vermelde kwaliteiten zullen er voor zorgen dat Sabrina tot grote hoogte zal stijgen. En dat overal waar ze dat zelf wil.

  Lieve Sabrina, ik ben blij dat ik je ken!!

  Mvg
  Jan F
     zondag 14 juli 2013 23:25


Bekijk items: 1 tot 100 (121 totaal)