Walid Saidi

Walid pakt aan!

Sociaal, open, respectvol en positief. Gedreven en creatief. Eigenschappen die je tot dé mbo-ambassadeur van ROC Ter AA maakt. Maak kennis met Walid Saidi!

Support mij


Deel mijn verhaalMbo-ambassadeur ROC Ter AA


Interview met Walid

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Ik volg de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang.

Waarom heeft de ambassadeur voor deze opleiding gekozen?

Op mijn middelbare school moest ik snuffelstage lopen; ik koos hier voor mijn eigen basisschool waar ik op heb gezeten. Ik liep stage in een groep 2 klas, en vond de doelgroep en kinderen heel leuk. Zo ben ik erin blijven hangen, en wou ik (toen) iets met kinderen gaan doen. De opleiding edagogisch medewerker past er goed bij en de doelgroep vind ik interessant omdat je werkt met alle leeftijden.

Welke dromen heeft de ambassadeur voor de toekomst?

Ik heb veel dromen voor de toekomst waar ik zelf nu al aan werk. Ik wil graag door gaan studeren maar wel in een andere richting dan de kinderopvang. Ik wil graag een creatieve opleiding gaan doen waar ik mezelf meer kan laten zien, en de wereld mijn creativiteit kan laten zien.

Waarom is Walid de ambassadeur voor ROC Ter AA?

Walid is een hele open, betrokken en sociale student met een sterke visie op onderwijs en een groot doorzettingsvermogen. Zo kreeg hij in groep 8 het advies om naar Praktijkonderwijs te gaan. Hij is dit (met tegenzin) gaan doen maar had een plan om verder te gaan en zie nu waar hij is: mbo niveau 3. Walid heeft veel dromen en is van plan om hierna nog een hbo-diploma te behalen. En Walid is heel creatief en werkt naast zijn studie ook nog als contectcreator

Wat moet Nederland weten van de ambassadeur?

Nederland moet weten dat een mbo-ambassadeur de toekomst is van ons allemaal: voor onze kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden. Het is meer dan een jaarlijkse event of award! Verder is Walid naast z'n opleiding ook een contentcreator voor influencers op de socials, check z'n insta maar 'ns @waliddjnq

School: ROC Ter AA
Adres:
Postbus 490
5700 AL Helmond
Telefoon:
0492-507909
Website:Leerbedrijf: Spring Kinderopvang Hoevenstein
Adres:
Hulshoeve 4
5708 SL Helmond
Mbo-ambassadeur ROC Ter AA
Mbo-ambassadeur ROC Ter AA

Walid is onze Mbo-ambassadeur, hij heeft in z'n presentatie de jury overtuigd