Verona de Jong

Verona pakt aan!

"Ik ben Verona, 20 jaar oud en ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding paraveterinair. Ik ben natuurlijk gek op dieren en ik spendeer daarom veel tijd door met mijn geweldig lieve dieren waaronder mijn trouwe viervoeter Gigi.

Ik ben trots dat ik dit jaar ben verkozen als ambassadeur van Terra en ik hoop dat ik mijn trotsheid als groene mbo student kan overbrengen. Ook ben ik momenteel samen met andere ambassadeurs uit het land bezig met een super tof project om het mbo nog beter op te kaart te zetten. Daar kan ik helaas nog niet veel over verklappen, later meer daarover.

Mijn boodschap voor nu is: “Doe wat jou gelukkig maakt, blijf dicht bij jezelf, wees trots op wie je bent en wat je kan en laat je door niks of niemand tegen houden.”

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Verona

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Paraveterinair (Dierenartsassistent)

Waarom heeft de ambassadeur voor deze opleiding gekozen?

Ik heb echt een passie voor dieren. Daarnaast vind ik het helpen van mensen ook leuk. Dus de combinatie van communicatie met mens en dier in dit vak vind ik heel mooi. Zo kan ik bezig zijn met het beter maken van dieren maar ben er ik tegelijkertijd als steun voor de eigenaar.

Welke dromen heeft de ambassadeur voor de toekomst?

Werken in een dierenartspraktijk voor kleine huisdieren lijkt me heel vet. Misschien zou ik mijn werk later nog uit willen breiden bijvoorbeeld als trainer van honden.

Waarom is Verona de ambassadeur voor Terra MBO?

Verona heeft passie voor wat ze doet. Ze denkt creatief en staat stevig in haar schoenen. Bovendien maakt Verona zich hard voor een beter imago voor het (groene) MBO.

Wat moet Nederland weten van de ambassadeur?

Mijn motto is: Doe waar je blij van wordt. Bij mij staat op nummer één dat je gelukkig bent, wat daar voor nodig is moet je zelf bepalen.

School: Terra MBO
Adres:
Hereweg 99
9721 AA Groningen
Telefoon:
0505292929
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Pensionstal de Wedbroeck
Adres:
Zuidlaarderweg 28
9482 PW Tynaarlo