Sanne Diepenbroek

Sanne pakt aan!

Sanne, een ambitieuze student, heeft een onweerstaanbare liefde voor dieren en een ondernemende geest. Haar opmerkelijke toewijding en uitstekende prestaties maken haar een inspirerende ambassadeur voor Zone.college. Laten we meer ontdekken over haar reis, passies en toekomstplannen.

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Sanne

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Ik volg de opleiding 'Bedrijfsleider dierverzorging', niveau 4 bij Zone.college en zit in mijn derde leerjaar.

Waarom heeft de ambassadeur voor deze opleiding gekozen?

Al van jongs af aan ben ik dol op allerlei soorten dieren. Mijn droom is om van die passie mijn beroep te maken. En ik hoop op een dag mijn eigen pension te starten voor paarden, honden en katten

Welke dromen heeft de ambassadeur voor de toekomst?

Ik heb veel verschillende dromen en voel me aangetrokken tot verschillende richtingen. Naast mijn interesse in dierverzorging, vind ik het idee van werken in de uitvaartverzorging heel mooi en dankbaar. Ook lijkt het me geweldig om in de toekomst docent te worden aan het mbo van Zone.college, waar ik mijn kennis kan delen met studenten die dierverzorging studeren.

Waarom is Sanne de ambassadeur voor Zone.college?

Ik vind het lastig om dit over mezelf te zeggen, maar volgens mijn docenten werd ik gekozen als ambassadeur voor Zone.college vanwege mijn opmerkelijke toewijding, uitstekende prestaties tijdens de Skills-wedstrijd en aanstekelijk enthousiasme. Ze geloven dat ik de perfecte keuze ben om onze school te vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezingen.

Wat moet Nederland weten van de ambassadeur?

Ik ben een ondernemende student en houd ervan om uitdagingen aan te gaan. Soms is dat een valkuil, omdat ik te veel tegelijk wil doen. Ik heb een diepe liefde voor mijn vak en ben altijd bereid me in te zetten voor allerlei soorten dieren.

School: Zone.college
Adres:
Postbus 190
7240 AD Lochem
Telefoon:
088 2620700