Rosa van Selst

Rosa pakt aan!


Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Rosa

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Rosa zit in leerjaar 2 van de niveau-4 opleiding Mediavormgever.

Waarom heeft de ambassadeur voor deze opleiding gekozen?

Na een zoektocht kwam Rosa de opleiding Mediavormgever bij Gilde Opleidingen in Roermond tegen. Dit voelde direct goed. Dit was het! Gilde Opleidingen gaf Rosa de kansen die ze nodig had en die ze verdiende. Het enthousiasme en het portfolio van Rosa gaven daarin de doorslag. Vanaf het eerste moment voelde Rosa zich helemaal op haar plek. Ze kan haar creatieve ei volledig kwijt en ze mag lekker zichzelf zijn. Elke dag gaat ze met veel plezier naar school en thuis werkt ze vol enthousiasme verder aan haar opdrachten.

Welke dromen heeft de ambassadeur voor de toekomst?

Voor de toekomst heeft Rosa grote plannen. Ze wil niets liever dan zich door ontwikkelen in haar vak en op den duur een eigen reclamebureau oprichten.

Waarom is Rosa de ambassadeur voor Gilde Opleidingen?

Rosa is een natuurtalent. Haar creativiteit is exceptioneel. Als het om talent gaat dan is Rosa in haar vakgebied de definitie!
Rosa is ook nog eens een heel gemotiveerde en betrokken student. Ze wil graag meedoen met buitenschoolse activiteiten die enige vorm van creativiteit bevatten en inspireert en stimuleert andere studenten.
Ze is een enthousiasteling bij wie de passie van haar uitstraling af te lezen is en is daarmee niet voor niets mbo-ambassadeur van Gilde Opleidingen.

Wat moet Nederland weten van de ambassadeur?

Wist je dat Rosa een tweelingzus heeft, op de basisschool al opviel om haar creativiteit en in groep 8 zelfs het decor van de schoolmusical heeft mogen ontwerpen?
Haar dyslexie en ADHD staan haar niet in de weg om haar dromen na te jagen.

School: Gilde Opleidingen
Adres:
Postbus 1094
6040 KB Roermond
Telefoon:
(088) 468 2000Leerbedrijf: Slamstox B.V.
Adres:
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
Website:
Thuis+Talent met Rosa
Thuis+Talent met Rosa

Bestuursvoorzitter Peter Thuis bezoekt samen met Rosa haar oude stagebedrijf en gaat het gesprek met haar aan.