Niels Versteeg

Niels pakt aan!


Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Niels

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Niels volgt de opleiding Technisch specialist autotechnicus

Waarom heeft de ambassadeur voor deze opleiding gekozen?

Niels is eerstejaars student Technisch specialist autotechniek bij Aventus in Apeldoorn. Na drie jaar hbo Commerciële economie kwam hij erachter dat daar niet zijn passie lag. Die passie vond hij wel op het mbo, in de autotechniek.

Welke dromen heeft de ambassadeur voor de toekomst?

‘Eigenlijk wist ik al heel lang dat ik iets met autotechniek wilde doen. Die droom kan ik nu waarmaken. Ik wil de technische kennis die ik op de opleiding op doe combineren met de commerciële aanleg die ik heb om uiteindelijk voor mijzelf te beginnen in de autowereld. En een mooi autobedrijf neer te zetten wat sterk is in import, handel en onderhoud van Duitse automerken. ' - aldus Niels

Waarom is Niels de ambassadeur voor Aventus?

Niels wil zich graag hard maken voor de mbo-student. Niet alleen voor de huidige student, maar ook voor de toekomstige student. Voor bijvoorbeeld de Havist die misschien toch liever zijn hart wil volgen en een mbo opleiding wil gaan doen, omdat praktisch leren hem of haar beter ligt óf omdat hij/zij graag als vakman of vakvrouw opgeleid wil worden. ‘Er wordt toch een beetje van je verwacht dat je na je havo een hbo-opleiding gaat doen. Mijn vrienden en familie zien ook dat hier mijn passie ligt, zij vinden het fantastisch dat ik mijn hart volg’. Dat is ook het advies wat Niels wil meegeven aan alle studenten: Volg je passie!

Wat moet Nederland weten van de ambassadeur?

Niels is een enthousiaste jongen met een passie voor techniek, en alles wat daarbij komt kijken. Hij houdt van gezelligheid, sport en muziek. Omdat hij zowel een HBO- als MBO studie heeft genoten kan hij goed de contrasten en overeenkomsten zien tussen beiden, en deze kennis gebruiken om het MBO in een beter daglicht te zetten.

School: Aventus
Adres:
Postbus 387
7300 AJ Apeldoorn
Website:Leerbedrijf: Autoservice Vermeulen
Adres:
Nijkerkerstraat 35E
3821 CD Amersfoort
Telefoon:
033-2581421