Larisha Boer

Larisha pakt aan!


Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met Larisha

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Verpleegkunde.

Waarom heeft de ambassadeur voor deze opleiding gekozen?

Ik ben iemand die erg veel dingen leuk vindt. Van zorg, onderwijs, groen tot in de keuken staan. Een studie kiezen was daarom niet zo makkelijk voor me. In eerste instantie had ik me ingeschreven voor maatschappelijk en groen. Deze nieuwe opleiding leek me heel leuk. Uiteindelijk ben ik daar van afgeweken en heb ik me in de zomervakantie toch ingeschreven bij verpleegkunde.

Ik heb uiteindelijk voor verpleegkunde gekozen omdat ik het gaaf vind om met mijn positiviteit een echte verandering te brengen in het leven van een ander.

Welke dromen heeft de ambassadeur voor de toekomst?

Ik hoop op een wereld waarin we elkaar in elkaars waarde laten. Niet op elkaar neer kijken, maar gebruikmaken van elkaars kwaliteiten. We leven in een wereld waarin we met elkaar samenwerken en elkaar nodig hebben. Ongeacht wie je bent, wat je doet en waar je vandaan komt!

Waarom is Larisha de ambassadeur voor MBO Utrecht?

Volgens het selectiepanel op school ben ik gekozen vanwege mijn "positieve kijk op het mbo, mijn overduidelijke trots op het zijn van een mbo-student en vanwege mijn harde werk in de zorg." Daarnaast gaven ze aan dat ze mij echt zien als vertegenwoordiger van 'alle' mbo’ers.

Wat moet Nederland weten van de ambassadeur?

Als student en als mbo'er ben ik de toekomst van Nederland. Een toekomst waarin we met elkaar samen een mooiere en gezondere samenleving mogen maken.

School: MBO Utrecht
Adres:
Australiëlaan 25
3502KA Utrecht
Telefoon:
030 - 28 15 100Leerbedrijf: MBO Utrecht
Adres:
Australiëlaan 25
3502 KA Ùtrecht
Telefoon:
030-2815130