Floor Bartels

Floor pakt aan!

Floor is een 17 jarige, 2 de jaars student Social Work.

Floor vindt een fijne, veilige leef en leeromgeving belangrijk. Dit wil ze op school samen met docenten en studenten bereiken.
“Ik vind het fijn om mensen een fijn gevoel te geven, ik ben een echt mensen mens”.

Ondernemend, een meisje die van nature vragen stelt bij alles wat vanzelfsprekend lijkt met een talent om te denken in oplossingen. Zo staat “ Zo is het nou eenmaal” niet in haar woordenboek.
Avontuurlijk, op zoek nieuwe uitdagingen trekt ze super hoge naaldhakken aan om vervolgens op een catwalk stralende de sjerp te ontvangen voor Miss Beauty of Zuid Holland.

Op het Da Vinci College pakt ze haar ruimte en de mogelijkheden om te leren en connecties te maken.

“ Ik doe veel met social media, is echt mijn passie. Ik ben een social media gek! Ik krijg zo vet veel contacten en kan ik altijd delen als ik iets ontdekt heb .“

Haar droom is om haar kennis en ervaringen in te zetten om de zorg te vernieuwen voor de mensen met een licht verstandelijke beperking met wie ze werkt. Ze vraagt zich af wat voor hen anders kan en wat zij nodig zouden hebben?
“ Ik wil een steentje bijdragen om voor hen en de andere mensen om me heen de wereld een beetje fijner en mooier te maken.”

Daarom is Floor onze ambassadeur…..ze pakt haar kansen op het mbo en werkt samen met studenten en docenten aan haar toekomst en die van anderen.

Support mij


Deel mijn verhaal

School: Da Vinci College
Adres:
Postbus 1184
3300 BD Dordrecht
Website:Leerbedrijf: Den Witte Haen
Adres:
Groenmarkt 19B
3311 RB Dordrecht