Tim Harbers

Tim pakt aan!

Wordt Tim van Graafschap College Landelijk Ambassadeur mbo 2023? Volg de razend spannende competitie via youtube.com/ditismbo.

Support mij

Tim Harbers

Deel mijn verhaalTim Harbers

Print mijn poster

Download poster
Interview met Tim

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Smart Industry, niveau 4

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

"Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat er veel variatie zit in het vakgebied techniek. Ik ben iemand die overal in geïnteresseerd is en ik wil graag van alles weten. Ik ben dus heel erg breed georiënteerd," vertelt Tim.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

"Mijn toekomstige beroep is iets met maatschappelijk belang. Ik zit nu in de in de studentenraad van het Graafschap College en ben voorzitter van de adviesraad van het JOB MBO. Ik doe daar heel veel ervaring op met vergaderen, samenwerken en dat soort dingen."

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

"Ik zou heel graag bestuurder zijn van een school, een mbo- of hbo-instelling. Vooral omdat je studenten helpt met hun toekomst, misschien indirect maar je helpt hen er wel mee."

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

"Ik ben heel betrokken bij het Graafschap College en vind het leuk om me in te zetten voor de school. Ik heb heel veel zin om deel te nemen aan Mbo'ers Pakken Aan. Ik wil laten zien dat het mbo een waardevolle en waardige opleidingsweg is en ik wil graag bijdragen aan het versterken van het imago van het mbo," sluit Tim af.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Tim is gekozen als Ambassadeur van het Graafschap College omdat hij de belangen van zijn medestudenten behartigt en zich daar actief voor inzet. Hij is altijd goed voorbereid en kritisch, maar ook coöperatief en oplossingsgericht. Ook op landelijk niveau zal Tim een goede vertegenwoordiger van mbo-studenten zijn. Wij wensen Tim veel succes bij Mbo’ers Pakken Aan!

"Tim heeft een unieke houding die een beetje boven zijn medestudenten uitstijgt, dat geeft hem net iets extra's. Het is mooi om te zien hoe hij zich inzet en manifesteert en daarmee zijn medestudenten representeert," aldus Martijn van Dongen, docent Smart Industry.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Dat hij ontzettend goed kan samenwerken in een duurzaam doolhof!

School: Graafschap College
Adres:
J.F. Kennedylaan 49
7001 EA DoetichemLeerbedrijf: Iconica
Adres:
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem
Tim Harbers
Tim Harbers
Tim Harbers
Tim Harbers