Quincy Donkervoort

Quincy pakt aan!

Wordt Quincy van Yuverta Landelijk Ambassadeur mbo 2023? Volg de razend spannende competitie via youtube.com/ditismbo.

Support mij

Quincy Donkervoort

Deel mijn verhaalQuincy Donkervoort

Print mijn poster

Download poster
Interview met Quincy

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Dier en management

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Ik wil graag mijn eigen honden school beginnen en daar gedragstherapie te geven aan honden en coachings geven aan jongeren met problematiek

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Ik heb al 2 jaar stage gelopen bij een bedrijf Mens & Hond consultancy. En daar al erg veel ervaring opgedaan met het gedrag van honden en hoe je ze kan trainen. Hiernaast heb ik een Topdog opleiding basis afgerond en ben ik bezig met de master. Hiernaast fotografeer ik ook erg veel. Betaald en als hobby.Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

M'n beide opleidingen afronden, is stap 1. Daarna wil ik graag beginnen als een freelance honden trainer en het geven van gedragstherapie aan mens en hond. En dan tot slot het sparen voor een eigen locatie en zo daar m'n honden school op te richten.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Je kan mij herkennen dat ik alles geef en er volledig voor ga.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Ik wil graag laten zien dat het Mbo, de plek is om jezelf te kunnen zijn. En zo het beste uit je zelf naar boven komt, zodat je kan gaan knallen. Want op het mbo pakken we het aan!

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Ik ben iemand die vaak een pad kiest die niemand of niet vaak iemand eerder heeft gelopen. Dit zorgt ervoor dat ik vaak een onbekende weg doorloop en moet strijden om deze weg te kunnen blijven volgen. Het is niet dat ik mij niet aan de regels hou, maar meer dat ik probeer de regels en manieren die er staan zo eerlijk mogelijk te maken voor iedereen. Zodat de volgde na mij het pad dat ik heb gevolgd makkelijker kan bewandelen.

School: Yuverta
Adres:
Kooikersweg 2
5223 KA 's-Hertogenbosch
Telefoon:
0623081932
Website:Leerbedrijf: Dierenhotel Pocahondas
Adres:
Lutkemeerweg 300
1067 TH Amsterdam