Nicky Moorelisse

Nicky pakt aan!

Wordt Nicky van Grafisch Lyceum Utrecht Landelijk Ambassadeur mbo 2023? Volg de razend spannende competitie via youtube.com/ditismbo.

Support mij

Nicky Moorelisse

Deel mijn verhaalNicky Moorelisse

Print mijn poster

Download poster
Interview met Nicky

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Nicky volgt de opleiding Marketing – en Communicatiespecialist aan het Grafisch Lyceum Utrecht, ze zit nu in haar eerste jaar.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Nicky heeft voor deze opleiding gekozen, omdat ze altijd al interesse heeft gehad in het creatieve gedeelte en in het werken van groepen tijdens projecten. Na haar bezoek aan de Open Dag, de informatie die ze op de website heeft gelezen en het checken van de sociale mediakanalen wist ze het zeker, dit moet hem worden!

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Nicky oriënteert zich momenteel druk in de stof van haar opleiding om zo haar ervaring op te doen. Ze vindt het dus ook nog lastig om aan te geven wat ze hierna wellicht zou willen gaan doen.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Voordat Nicky aan de opleiding Marketing – en Communicatiespecialist begon heeft ze elders de opleiding tot verkoopadviseuse wonen/interieur gevolgd. Ondanks dat ook daar nog steeds interesse ligt, heeft ze nu vooral interesse in de communicatiewereld. Daarnaast vindt Nicky nog vele andere dingen interessant en heeft ze nog geen specifieke droom. Nicky bepaalt graag ‘on the way’ en laat de mogelijkheden op haar pad komen!

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Je gaat Nicky herkennen aan het feit dat ze echt zichzelf wil zijn, ze wil laten zien hoe belangrijk samenwerken is en dat je zeker niet alles in je eentje hoeft te kunnen. Daarnaast wil ze graag een stukje ervaring laten zien die ze al beheerst, dit heeft met haar vorige opleiding te maken en omdat ze al iets ouder is dan haar gemiddelde klasgenoten.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Ze wil vooral laten zien dat het MBO een hele mooie vooropleiding kan zijn en dat je overal kan komen zolang je er zelf maar in gelooft. Geen droom is te groot volgens Nicky.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Haken is een uit de hand gelopen hobby van Nicky. Het is een trend die vanuit Amerika hiernaartoe is komen overwaaien. Zo maakt ze bijvoorbeeld momenteel een klein presentje voor bij de kerstkaart aan haar familie, maar haakt ook wel eens dingen als kleding.

School: Grafisch Lyceum Utrecht
Adres:
Postbus 5066
3502 JB Utrecht
E-mail:
Website:Leerbedrijf: -


Bekijk alle ambassadeurs 2023