Yanick Stuurman

Yanick pakt aan!

Wordt Yanick van ROC Friese Poort Landelijk Ambassadeur mbo 2022? Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Yanick Stuurman

Deel mijn verhaalYanick Stuurman

Print mijn poster

Download poster
Interview met Yanick

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Fotograaf

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Het is al jaren de grote droom van Yanick om Fotograaf te worden. Zijn motivatie komt bij zijn vader vandaan, die ook fotograaf is. Yanick heeft in 2021 zijn droom waargemaakt, hij heeft zijn eigen bedrijf opgezet in de fotografie.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Yanick is altijd bereid om zijn fotografie skills met school te delen. Evenementenfotografie, foto's van de opleidingen, foto's van de schoolgebouwen. Yanick draait er zijn hand niet voor om.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Yanick kan je herkennen doordat hij altijd voor iedereen klaar staat. Zichzelf wegcijfert, maar met een duidelijk doel voor ogen, mensen helpen. Altijd met een glimlach op zijn gezicht en een twinkeling in zijn ogen.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Brutalen hebben de halve wereld, laat de andere helft dan maar over voor de bescheiden en behulpzame mensen zoals Yanick!

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Naast zijn school en werk is Yanick altijd in de weer met een ander. Hij is vrijwilliger bij verschillende organisaties. Zo kan je hem tegenkomen in een poppodium, in een verkeerstuin voor kinderen, maar ook gewapend met zijn camera in het centrum van Drachten. Om evenementen te fotograferen.

School: ROC Friese Poort
Adres:
Postbus 140
8900 AC Leeuwarden
Telefoon:
058 284 93 40Leerbedrijf:


Bekijk alle ambassadeurs 2022