Thibo Brockbernd

Thibo pakt aan!

Wordt Thibo van ROC van Amsterdam Landelijk Ambassadeur mbo 2022? Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Thibo Brockbernd

Deel mijn verhaalThibo Brockbernd

Print mijn poster

Download poster
Interview met Thibo

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Thibo volgt de opleiding tot AV-specialist op MBO College Hilversum, onderdeel van het ROC van Amsterdam. Hij zit nu in zijn derde en tevens laatste jaar.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Van jongs af aan maakt Thibo video’s voor zijn YouTube-kanaal. Hij kan hier helemaal zichzelf in zijn en al zijn creativiteit in kwijt. Later raakte hij steeds meer verdiept in het editen, filmen en verzinnen van concepten. Vanaf dat moment wist hij dat hij aan de slag moest gaan in mediawereld.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Thibo heeft al veel ervaring opgedaan, voornamelijk veel stages. Zo heeft hij meerdere keren bij BNNVara stagegelopen. Op 16-jarige leeftijd heeft hij zijn eigen shortfilm gemaakt, die is vertoond in een bioscoop in Brussel. Ook is hij op 17-jarige leeftijd zijn eigen onderneming gestart. Hij maakt video’s, foto’s en vlogs voor diverse bedrijven.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Thibo heeft grotendeels zijn dromen al kunnen waarmaken. Zo is hij erg trots op zijn eigen onderneming en de prestaties die hij al heeft behaald. Hij droomt er nog van om de wereld te verkennen en zijn bedrijf te laten groeien. Hoe gaaf zou het zijn als hij mensen in dienst kan nemen en daar samen mee op pad kan gaan. Hij zou ook graag mensen willen inspireren meer uit hun comfortzone te gaan, want alleen dat zorgt ervoor dat je verder komt in het leven.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Als er iemand van de studenten enthousiast en representatief is, dan is het Thibo wel. Hij kan op de juiste manier met zijn studiegenoten communiceren en zal dat ook zeker goed kunnen toepassen tijdens het programma Mbo'ers Pakken Aan.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Thibo is een gedreven, enthousiaste en leergierige jongen die openstaat voor kritiek, maar zeker ook zijn eigen licht laat schijnen op een onderwerp waar hij een mening over heeft of verstand van heeft. Deze eigenschappen weet hij feilloos te gebruiken. Hij is op zijn best in teamverband.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Thibo is tweetalig opgevoed en spreekt daardoor ook een beetje Frans. Dit heeft ook zo zijn voordelen.

School: ROC van Amsterdam
Adres:
Fraijlemaborg 141
1102CV Amsterdam
Telefoon:
+31612995898
E-mail:
Website:Leerbedrijf:


Bekijk alle ambassadeurs 2022