Sydney Wouters

Sydney pakt aan!

Wordt Sydney van ROC Rivor Landelijk Ambassadeur mbo 2022? Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Sydney Wouters

Deel mijn verhaalSydney Wouters

Print mijn poster

Download poster
Interview met Sydney

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Ik volg de opleiding Verpleegkunde niveau 4.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Tijdens mijn vorige opleiding sprak het zorggedeelte mij erg aan. Na een hoop gesprekken en overleg heb ik voor de opleiding Verpleegkunde gekozen. Ik wil graag met en voor mensen werken, wat voor anderen betekenen. Verpleegkundige is een waardevol beroep.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Tijdens mijn stage in het ziekenhuis heb ik al een hele hoop ervaring opgedaan voor wat ik later wil gaan doen. Ook als bijbaantje in het verzorgingstehuis heb ik al een hoop ervaring opgedaan, zoals iets voor anderen betekenen, een band opbouwen met de bewoners/patiënten en veel en verschillende ziektebeelden ontdekken en daar de juiste zorg voor geven.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

In de toekomst wil ik heel graag als verpleegkundige werken. Ik heb een top 3 van beroepen die mij nu heel leuk lijken om later te gaan doen:
1. justitieel verpleegkundige;
2. onderofficier verpleegkundige bij defensie;
3. eerste hulp- of ambulanceverpleegkundige.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Sydney is een enthousiaste, vrolijke en gedreven meid die zeker van aanpakken weet. Daarbij heeft zij doorzettingsvermogen waar anderen wat van kunnen leren. Verder is Sydney sociaal en staat positief in het leven. En natuurlijk is haar glimlach en vlotte babbel zeker niet te missen.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Omdat Sydney positief, sociaal en vriendelijk is. Sydney heeft geen moeite om voor grote groepen of vreemden te praten. Zij heeft een warme manier van communiceren, staat open voor nieuwe plannen en ideeën ook al is dat onderwerp nog onbekend voor haar. Sydney kan groepen verbinden. Door haar positiviteit en motivatie weet zij haar doel te bereiken! Sydney heeft overtuigingskracht waarbij zij mensen overtuigd door hen vertrouwen te geven, zoals tijdens haar campagne om stemmen te werven als mbo-ambassadeur. Dit komt door haar enthousiaste manier van presenteren/praten. Sydney durft het voortouw te nemen en haar mening of idee de wereld in te brengen. Als laatste heeft ze een supergoed gevoel voor humor.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Sydney heeft voor haar huidige opleiding een opleiding voor defensie gedaan. Zij heeft de gekke gewoonte om al haar toetsen van achter naar voren te maken ;-). (Ze begint bij de laatste vraag en eindigt bij de eerste).

School: ROC Rivor
Adres:
Postbus 365
4000 AJ Tiel
Telefoon:
0344-656200
Website:Leerbedrijf: ziekenhuis rivierenland Tiel (afdeling M3)


Bekijk alle ambassadeurs 2022