Nathaly Hofmans

Nathaly pakt aan!

Wordt Nathaly van ROC Nijmegen Landelijk Ambassadeur mbo 2022? Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Nathaly Hofmans

Deel mijn verhaalNathaly Hofmans

Print mijn poster

Download poster
Interview met Nathaly

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Ik volg momenteel de opleiding Leisure en hospitality leidinggevende niveau 4 en ik zit in mijn laatste jaar.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Door de opleiding te volgen kan ik uiteindelijk mijn dromen waar maken, school is soms lastig en de motivatie is er niet altijd maar als ik denk aan de toekomst wil ik doorzetten en mijn diploma halen.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Zelf heb ik mentaal in de knoop gezeten en heb daardoor veel met motivation speakers te maken gehad. Tijdens mijn stage heb ik veel voor groepen gestaan en heb daardoor veel meer zelfvertrouwen opgebouwd als ik voor een groep sta.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Mijn plan is om als eerste veel te reizen en nieuwe plekken zien, tegelijk wil ik ook jongeren via sociale media bereiken, motiveren en inspireren. Mijn grootste droom is om later internationaal een speaker te zijn voor jong en oud. Mensen die hulp nodig hebben, te helpen en ze te laten herinneren dat iedereen er aan toe doet.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Zelf hoor ik vaak dat ik een erg aanwezige persoonlijkheid heb. Ik kan zeker soms stil zijn en wat rustiger, maar ik ben ook wel iemand die zeker snel een woordje kan doen en wat aan de drukkere kant is. Ook ben ik iemand die graag ervaringen deelt.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Doordat ik makkelijk praat en erg sociaal ben, vind ik dat ik de landelijke Ambassadeur moet worden. Ik vind ook dat het belangrijk is dat je op visie hebt op de doelgroep waar je mee bezig bent en ook daar ben ik erg druk mee bezig.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

School: ROC Nijmegen
Adres:
Postbus 6560
6503 GB Nijmegen
Telefoon:
024-890 4500Leerbedrijf:


Bekijk alle ambassadeurs 2022