Jennifer Asso

Jennifer pakt aan!

Wordt Jennifer van ROC van Flevoland Landelijk Ambassadeur mbo 2022? Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Jennifer Asso

Deel mijn verhaalJennifer Asso

Print mijn poster

Download poster
Interview met Jennifer

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Jennifer is dit collegejaar gestart met de opleiding Sport & Recreatie niveau 2 bij MBO College Poort (onderdeel van ROC van Flevoland).

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Jennifer wil graag personal trainer worden omdat zij mensen wil helpen gezonder te worden en motiveren in zichzelf te geloven. Ze vindt het belangrijk dat mensen zich ervan bewust worden dat ze zelf in de hand hebben hoe fit ze zijn.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Jennifer is zelf heel sportief en doet samen met een vriendin aan fitness. Ze vinden het leuk om elkaar training te geven en elkaar te stimuleren. Verder heeft Jennifer aan basketbal, dansen en kickboksen gedaan. Ook ontwerpt ze kleding en reist daarvoor regelmatig naar het buitenland.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Heel veel! Allereerst wil ze natuurlijk haar opleiding afmaken. Ze wil graag een sportschool openen en iets doen met haar talenknobbel: Jennifer spreekt Arabisch (moedertaal), Nederlands, Engels en Koreaans (!). Daarnaast ontwerpt ze kleding en dat wil ze ook in de toekomst blijven doen.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Jennifer is spontaan en enthousiast, legt makkelijk contact en heeft een luisterend oor voor anderen. Ze is nieuwsgierig en vindt het belangrijk dat studenten zichzelf kunnen zijn.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Jennifer is een sprankelende persoonlijkheid die met haar spontaniteit anderen weet te enthousiasmeren. Veelzijdig, ambitieus en een echte doorzetter.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Jennifer is 6 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland verhuisd.

School: ROC van Flevoland
Adres:
Straat van Florida 1
1334 PA Almere Buiten
Telefoon:
+31612995898
E-mail: