Floris Hoogenhuizen

Floris pakt aan!

Wordt Floris van Da Vinci College Landelijk Ambassadeur mbo 2022? Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Floris Hoogenhuizen

Deel mijn verhaalFloris Hoogenhuizen

Print mijn poster

Download poster
Interview met Floris

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Media management

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Van jongs af aan is Floris gefascineerd door media met name de impact van radio is voor hem magisch. Hij is geïnteresseerd in organisatie, techniek en productie. Uitzendingen van Radio Veronica hebben hem een radio fan gemaakt. Hij wil ook verhalen vertellen, programma’s maken een eigen geluid laten horen en het vrije woord.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Op de middelbare school was hij lid van het media team van de school. Samen films maken en spelenderwijs leren past helemaal bij hem Daarbij krijgt en pakt hij makkelijk de rol van producent/manager. Zijn organisatie talent heeft ook een stevige basis opgebouwd tijdens de jaren dat hij actief was bij de verkenners. Ook vrijwillig is hij nog een aantal jaren betrokken geweest en heeft hij zijn steentje bij gedragen aan mooie evenementen.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Floris is een krachtige teamplayer. Hij wil eerst met zijn mede ambassadeurs een sterk team zijn. Samen over de grenzen van je opleiding kijken en meer van elkaar leren . ‘ Ik wil graag studenten uit andere opleidingen betrekken, nu zitten we vaak allemaal in het hokje van onze opleiding”.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Je hoort en ziet hem als je even goed kijkt. Dan zie je een jongen met kwaliteit die rustig op zijn aansluiting maakt, contacten verbindt en in samenspraak zijn verantwoordelijk pakt.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Omdat hij een verbinder is die interesse heeft over de grenzen van zijn opleiding. Een toekomstige vakman de media in kan zetten om impact te maken . Het verhaal van het mbo met een hoofdrol voor studenten als toekomst bouwers. Persoonlijke ontwikkeling en teamwork

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Dat kun je het beste aan hem zelf vragen …….maar hij heeft veel plezier met zijn collega’s op de Efteling. Samen de bezoekers een ervaring van verwondering meegeven. Via verbeelding ontdek je ook nieuwe werelden en verhalen.

School: Da Vinci College
Adres:
Postbus 1184
3300 BD Dordrecht
Website:
Floris de ambassadeur van het Da Vinci College
Floris de ambassadeur van het Da Vinci College

Floris krijgt de ambassadeurs trui van Damian die hiermee zijn ervaring & support doorgeeft