Louise Babel

Louise pakt aan!

Wordt Louise van Grafisch Lyceum Utrecht Landelijk Ambassadeur mbo 2021?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Louise Babel

Deel mijn verhaalLouise Babel

Print mijn poster

Download poster
Interview met Louise

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Louise volgt de opleiding Mediamanagement en marketing op het Grafisch Lyceum Utrecht.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Op de middelbare school deed Louise mee aan een project waarbij ze moest uitzoeken wat bij haar paste. Daar kwam marketing en media uit. Ze vindt presenteren en uitzoeken leuk en is goed in organiseren. Ze werkt graag voor én met anderen. Ook werd zij geïnspireerd door de films Happily Ever After en Second Act. Daarin hebben de hoofdrolspeelsters een carrière in de marketingbranche. Dit sprak Louise heel erg aan.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Louise is ambassadeur bij Dynamic Arts in Laren. Dynamic Arts is een creatief platform gericht op talentontwikkeling van jongeren, kunsteducatie, artistieke projecten, optredens, workshops en evenementen.

Op dit moment is Louise druk bezig met het bedenken van challenges (hiphop, kunst, theater) voor jongeren. Met die challenges zijn grote prijzen te winnen.

In haar eerste jaar van de middelbare school deed Louise mee aan een project voor het
vak Godsdienst. Ze moest voor het project een presentatie geven over een kerk bij haar in de buurt. Hiervoor heeft ze interviews gehouden met betrokkenen.

Voor school werkte ze mee aan het Trifi Trecht project waarbij ze de stad Utrecht mocht promoten. Ze maakte hiervoor een bordspel over de stad voor nieuwe studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht zodat zij de stad beter leerden kennen.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Louise vind het vak marketing en communicatie zo leuk dat ze nog lang niet klaar is met leren. Haar droom is daarom om door te studeren aan het hbo in de richting van marketing en communicatie. Louise denkt er zelfs over na om deze studie in het buitenland te volgen. Later wil ze gaan werken in een marketingbedrijf.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Louise is bescheiden en valt misschien niet onmiddellijk op tijdens het programma. Tot het moment dat er werk aan de winkel is. Wanneer Louise aan een project werkt straalt ze. Ze werkt keihard en weet anderen goed te motiveren, ze werkt graag samen met anderen en is niet bang om de leiding te nemen als dat nodig is.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

De vaardigheden van haar opleiding heeft ze al onder de knie. Ze springt eruit en is realistisch en enorm enthousiast. Ze krijgt anderen mee!

Verder heeft Louise de volgende kwaliteiten: ze is een strever en een doorzetter, ze is breed geïnteresseerd en heeft veel algemene kennis.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Louise is introvert, maar heeft enorm veel passie en is erg gedreven. Die eigenschappen herken je meteen als je haar leert kennen.

Daarnaast is Louise de jongste kunstenaar van Laren, ze stond in de krant van Dynamic Arts.

School: Grafisch Lyceum Utrecht
Adres:
Postbus 5066
3502 JB Utrecht
E-mail:
Website:Leerbedrijf:
Louise Babel
Louise Babel

De ambassadeur van het Grafisch Lyceum Utrecht

Louise in de media
Louise in de media

Een artikel over Louise in de Laarder Courant