Linda Oskam

Linda pakt aan!

Wordt Linda van MBO Utrecht Landelijk Ambassadeur mbo 2021?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Linda Oskam

Deel mijn verhaalLinda Oskam

Print mijn poster

Download poster
Interview met Linda

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Linda volgt de opleiding Juridisch administratief dienstverlener bij MBO Utrecht.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Al op de middelbare school had Linda de droom om de politiek in te gaan of advocaat te worden. Recht had altijd al haar interesse. Uiteindelijk kwam ze via een kleine omweg bij de opleiding Juridisch administratief dienstverlener terecht. Daar is ze helemaal op haar plek. De lessen die ze krijgt vindt ze enorm interessant en volgt ze met plezier.

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Op dit moment loopt Linda stage bij Brainnet in Nieuwegein (tot eind januari). Daar doet ze de contractadministratie. Verder heeft ze geen specifieke ervaring in haar toekomstige beroep, maar is ze wel veel bezig met het ontwikkelen van haar persoonlijke vaardigheden die ze in de toekomst nodig heeft. Zo heeft ze binnen haar opleiding de debatclub opgericht waar ze ook voorzitter van is. Daarnaast maakt ze vlogs over haar opleiding/stage om studiekiezers te helpen met het maken van een studiekeuze. Verder gaat ze komend jaar in de Studentenraad bij MBO Utrecht en geeft ze training op haar handbalclub.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

Al vanaf dat Linda jong is droomt ze ervan om advocaat of psycholoog te worden. Voor nu wil ze eerst haar mbo-opleiding afronden, om daarna verder te studeren op het hbo en de universiteit.

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Je herkent Linda als een spontane en sociale student die niet snel met een mond vol tanden zal staan. Ze is een echte leider, maar wil ook graag mee- en samenwerken in een team. Verder is ze oplossingsgericht, assertief, leergierig en behulpzaam.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Linda is een echte mbo’er die trots is op haar vak en het feit dat ze op het mbo zit. Maar.. ze heeft ook een toekomstdroom en werkt keihard om die te bereiken.

Verder is Linda een sprankelende student met overtuigingskracht en is ze in staat om in gesprek te gaan met mensen van alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is ze niet bang om voor grote groepen te staan.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Linda is een open boek, dus er zijn bijna geen dingen die niemand van haar weet. Maar als ze dan toch één ding moet noemen: zij is sinds de coronacrisis een groot fan van Harry Potter.

School: MBO Utrecht
Adres:
Australiëlaan 25
3502KA Utrecht
Telefoon:
030 - 28 15 100Leerbedrijf: Brainnet BV
Adres:
Marconibaan 1a
3439 MR Nieuwegein
Telefoon:
030-6021617
Linda algemeen
Linda algemeen
Linda- voorzitter debatteam
Linda- voorzitter debatteam