Demi van Overveld

Demi pakt aan!

Wordt Demi van Curio Landelijk Ambassadeur mbo 2021?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Demi van Overveld

Deel mijn verhaalDemi van Overveld

Print mijn poster

Download poster
Interview met Demi

Welke opleiding volgt de ambassadeur?

Demi volgt de opleiding verzorgende IG en maatschappelijke zorg bij Curio.

Wat is haar/zijn motivatie om voor deze opleiding te kiezen?

Demi: "Na twee niet afgemaakte hbo-opleidingen en een jaar werken, wilde ik toch graag een diploma halen (en tegelijk blijven werken). Met een grote interesse in de zorg ben ik vorig schooljaar gestart met de combinatieopleiding verzorgende IG en maatschappelijke zorg."

"Ik ben erg blij met mijn keuze om deze opleiding te gaan doen. Dit dank ik ook aan mijn geweldig gemotiveerde klas waarmee ik mijn opleiding ben begonnen. En ondanks de tegenslagen die we nu meemaken, sleurt iedereen elkaar er doorheen."

Welke ervaringen heeft de ambassadeur al opgedaan in haar of zijn toekomstige beroep?

Demi heeft al wat pogingen gedaan om de juiste studie te vinden, maar lijkt hier helemaal op haar plaats. Ze doet een bbl-opleiding dus heeft een schat aan werkervaring inmiddels. Daarnaast is ze als onze Curio-ambassadeur ook betrokken geweest bij de wervingscampagne, presenteerde ze een decanen webinar en is ze druk bezig onze social kanalen goed te vullen. Dit doet ze veelal samen met haar vice-ambassadeur Dagmar.

Welke dromen of plannen heeft de ambassadeur voor haar/zijn toekomst?

"Zelf heb ik een doel voor ogen in veel dingen die ik onderneem. Dit is een vertrouwenspersoon zijn voor de mensen die dat kunnen gebruiken of nodig hebben."

Hoe herkennen we de ambassadeur tijdens het programma Mbo’ers Pakken Aan?

Demi is een authentiek persoon die overal voor in is, maar ook zeker een eigen mening heeft. Ze komt zelf met allerlei ideeën om haar rol als Curio-ambassadeur te pakken en dat zou ze als landelijk ambassadeur zeker ook doen.

Waarom moet zij/hij Landelijk Ambassadeur mbo worden?

Ze is enorm gedreven en heeft echt als hoofddoel om landelijk ambassadeur te worden. Daarnaast is Demi met haar bbl-achtergrond een ideale kandidaat om Hendrik de Kok op te volgen en wil zij het belang van samenwerking met bedrijven als een van haar speerpunten opnemen.

Wat weet bijna niemand over haar/hem?

Demi houdt heel erg van theater.

School: Curio
Adres:
Postbus 699
4870AR Etten-Leur
Telefoon:
088-2098000
Website:Leerbedrijf: S&L Zorg


Bekijk alle ambassadeurs 2021