Savannah van der Sloot

Savannah pakt aan!

Wordt Savannah, student VeVa maritiem aankomend onderofficier, van ROC Kop van Noord-Holland de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Savannah van der Sloot

Deel mijn verhaalSavannah van der Sloot


Interview met Savannah

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Savannah is een leerling van Veiligheid en Vakmanschap Maritiem niveau 3 (aankomend onderofficier Maritiem) Zij is begonnen in cohort 2017. Al meteen bij aanvang van de opleiding viel haar inzet op. Zij doet naast de opleiding aan het Nautisch College meer voor het ROC Kop van Noord-Holland.

Zo is zij actief in de leerlingenraad en zit zij aan tijdens het Maritiem overleg als student van VeVa Maritiem. Zowel binnen de leerlingenraad als binnen het Maritiem overleg weet zij de mening van de studenten goed te verwoorden en kan vele zaken die bij de studenten leven verduidelijken bij de CeV (Centrum voor excellent Vakmanschap) Maritiem. Deze bijdragen worden zeer gewaardeerd door de aanwezigen en ook meegenomen in de besluitvorming.

In de lessen is Savannah een enthousiaste meid, die weet wat zij wil.
Zij is leergierig en probeert de lesstof in de praktijk te plaatsen, dit geeft dan ook goede resultaten van uit de stage die zij loopt binnen de Koninklijke Marine. Tijdens de lessen over leiderschap is zij beoordeeld met een goed voor de stage vanwege haar inzet en betrokkenheid.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Gedurende haar tweede stage heeft zij reeds een eervolle vermelding mogen ontvangen.

Luitenant ter Zee 2 OC Raaijman heeft haar inzet als volgt omschreven:
“Savannah is tijdens de BPV-week van leerperiode 2 van 16 t/m 20 oktober 2017 positief opgevallen. Zij is meerdere malen bij het kader opgevallen vanwege haar positieve houding. Zij houdt goed overzicht wanneer de groepen bezig zijn met opdrachten of oefeningen. Haar rustige manier van het geven van orders wordt als zeer prettig ervaren door de leerlingen als ook het kader. Ga vooral zo door !”

Verder heeft zij al twee jaar succesvol deelgenomen aan de vierdaagse van Nijmegen. Volgens de militaire begeleider, SMJRODOPS Vega, heeft zij door haar positieve houding een goede invloed op de lopers.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Savannah is blij met haar nominatie en mocht ze de ambassadeur van de school worden zal zij zich voor 100% inzetten hiervoor.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Savannah twijfelt nog maar zoals het er nu naar uit ziet ligt haar toekomst bij de marine als verbindelaar.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Wellicht mede door haar zitting in de verschillende fora heeft Savannah een kritische blik op de opleiding. Dit komt de opleiding zeker ten goede, zij weet de zaken op een duidelijke manier te verwoorden en verbeteringen aan te geven. Dit geeft het docententeam een boost om de opleiding verder te verbeteren en te professionaliseren.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Het leerbedrijf staat volledig achter de nominatie en onderschrijft wat er beschreven is.

School: Vonk
Adres:
Postbus 250
1780 AG Den Helder
Telefoon:
0223-611200
Website:Leerbedrijf: Koninklijke Marine
Adres:
Rijkszee- en Marinehaven 1
1781 ZZ Den Helder
Savannah van der Sloot
Savannah van der Sloot
Savannah met haar onderwijsteam
Savannah met haar onderwijsteam

Team Noord-Nederland