Jente Kallenkoot

Jente pakt aan!

Wordt Jente, student ruimtelijk vormgever, bij Cibap vakschool voor vormgeving de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Jente Kallenkoot

Deel mijn verhaalJente Kallenkoot


Interview met Jente

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Jente is erg goed communicatief, kan goed presenteren en treedt de wereld open tegemoet. Ze is maatschappelijk betrokken, maakt makkelijk contact met anderen. Ze was zelf erg enthousiast over het ambassadeurschap en gaat er dan ook echt voor. Ze kan goed teksten schrijven, dat vindt ze ook heel leuk om te doen. Een autonoom jong volwassene die 'het MBO' erg goed zou kunnen vertegenwoordigen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Jente wilde iets met communicatie gaan doen waardoor ze hier niet helemaal op haar plek zat. Toch heeft ze dit omgezet met haar positieve instelling om eruit te halen wat er in zit en zit nu in het laatste leerjaar. Een doorzetter dus. Ze heeft oog voor haar medestudenten ook als ze daar niet gelijk mee in contact is en toont belangstelling en betrokkenheid.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik ben altijd in voor een nieuw avontuur, en kijk er dan ook naar uit om mij hier vol in te storten. Mijn enthousiasme wil ik graag overdragen naar andere mbo studenten. Ontwikkeling is iets wat ik erg belangrijk vind en stimuleer, daarom stel ik mij tijdens dit avontuur open voor de ontwikkelingen die ik mee maak. Ik ben erg blij en voel me vereerd om mijn school te vertegenwoordigen.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Toekomstplannen zijn er genoeg. Soms iets te veel.. Ik vind de creatieve sector heel fijn, en hou er van om mezelf te kunnen zijn. Theaterschool, creative business, bnn vara, allemaal dingen die door mijn hoofd spoken. Maar de toekomst valt niet te plannen. Maar fantaseren is altijd leuk en goed!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Jente is een enthousiaste kracht. Ze maakte gelijk een goede indruk op me. Ze is ondernemend en toont wel lef/brutaliteit, maar dit zet ze op de juiste manier in.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Erg leuk! Met haar durf en lef komt ze er vast en kan ze veel betekenen voor het mbo!

School: Cibap vakschool voor vormgeving
Adres:
Nijverheidstraat 11
8031 DZ Zwolle
Telefoon:
038-4546944
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Tryater
Team Noord-NederlandBekijk alle ambassadeurs 2019