Jamilla Frenay

Jamilla pakt aan!

Wordt Jamilla, student management assistent van ROC Rivor de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Jamilla Frenay

Deel mijn verhaalJamilla Frenay


Interview met Jamilla

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Jamilla besprak vol passie, tijdens de presentatie aan de jury, hoe zij het imago van het mbo kan verbeteren. Haar aanpak hiervoor en eigen waardering voor het mbo was de doorslaggevende factor volgens de jury.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Jamilla is iemand die het levende bewijs is dat je je dromen, ongeacht je leeftijd, waar kunt maken. Ook al ben je jong of wat ouder, een mbo-opleiding kun je altijd starten. Met enthousiasme voor haar vak en een berg doorzettingsvermogen, haalt Jamilla zelfs op latere leeftijd haar mbo-diploma!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik vind het allereerst ontzettend leuk dat ik genomineerd ben als ambassadeur. Er gaan nieuwe deuren voor mij open, en ik kan voor mijzelf nieuwe uitdagingen aan gaan. Ook leer ik veel nieuwe mensen kennen en werk ik aan mijn netwerk. Iets leukers had ik mij niet kunnen bedenken voor mijn laatste schooljaar. Daarbij ben ik mega fan van het mbo en wil ik dat ook graag laten zien als ambassadeur van het ROC Rivor.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

In de toekomst zou ik graag een functie uitoefenen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Ik vind het leuk om mee te denken over onderwerpen en hier ook mijn eigen draai aan te geven. Het liefste zie ik mijzelf dit doen bij een informeel bedrijf. Hier kan ik echt alles uit mezelf halen en er hangt een prettige werksfeer. Wat voor bedrijf dit exact gaat zijn laat ik nog op mij afkomen.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Jamilla heeft zelf het heft in eigen handen genomen en is halverwege de 20 gestopt met werken en is een nieuwe opleiding gaan doen. Hier is moed, durf en doorzettingsvermogen voor nodig. Jamilla is een uitblinker omdat ze uitdagingen niet uit de weg gaat en altijd vrolijk is.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Wij vinden het super dat Jamilla genomineerd is. Ze is echt een aanwinst voor ons bedrijf. Met haar zelfstandige houding en enthousiasme is zij het visitekaartje van onze organisatie. Jamilla staat graag op de voorgrond, zo is ons ter gehore gekomen dat Jamilla zelfs al een officiƫle diplomering heeft mogen inleiden voor maar liefst 300 man! Super!

School: ROC Rivor
Adres:


Telefoon:
0344-656200Leerbedrijf:
Jamilla tijdens de RivorAmbassadeursverkiezing
Jamilla tijdens de RivorAmbassadeursverkiezing

Team Midden-NederlandBekijk alle ambassadeurs 2019