Gijs Neplenbroek

Gijs pakt aan!

Wordt Gijs, student muzikant, van Rijn IJssel de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Gijs Neplenbroek

Deel mijn verhaalGijs Neplenbroek


Interview met Gijs

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Gijs begon zijn presentatie met zang tijdens de Rijn IJssel verkiezing Mbo-ambassadeur 2019. Dat is niet raar, gezien zijn opleiding. In zijn presentatie heeft hij gewezen op het belang van mbo. Hij heeft laten zien wat zijn passie is en hij heeft mensen meegenomen in zijn passie. Gijs is een makkelijke prater, kan zichzelf goed presenteren, heeft goed nagedacht over zijn droom (ooit een vol Carré) en treedt ondertussen veel op voor een heel divers publiek. Hij volgt zijn passie, het zingen en op het podium staan: mensen een mooie avond bezorgen, laten genieten.
Hij kan goed verwoorden hoe hij denkt over het mbo en wat hij daarvoor kan betekenen. En dat is ook iets wat een ambassadeur moet kunnen en van hem of haar wordt verwacht.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Gijs heeft getoond te gaan voor zijn passie en heeft doorzettingsvermogen. In eerste instantie koos hij voor een mbo-opleiding in de richting laboratoriumtechniek. Maar muziek was altijd zijn passie. Toen na zijn afstuderen de nieuwe opleiding van start ging, De School van het Nederlandse lied, aarzelde hij niet en meldde zich direct aan.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Voor Gijs is zijn benoeming tot Rijn IJssel Mbo-ambassadeur 2019 een droom die uitgekomen is. Gijs: "Ik vind het een grote eer en een grote verantwoordelijkheid, maar bovenal hoop ik dat ik iets kan bijdragen aan het nog beter maken van het mbo voor iedereen, en in het bijzonder voor mensen met een beperking.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Gijs focus ligt uiteraard bij De school van het Nederlandse lied maar zijn interesses gaan verder dan zijn tweede opleiding. Gijs: "Ook wil ik mij ervoor in zetten om meer opleidingen samen te laten werken want daar kan je zoveel van leren. Het is zo goed om verschillende soorten mensen te zien en te leren kennen.
Ik geef al regelmatig presentaties over de positieve kant van autisme. Dit zou ik nog veel vaker willen doen om op die manier een goed voorbeeld neer te zetten en om alle vooroordelen en negatieve denkbeelden die we hebben te veranderen in mogelijkheden en positiviteit."

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Gijs Neplenbroek is een uitblinker, omdat hij vanaf het begin dat hij bij ons stage kwam lopen, direct vol enthousiasme en met veel uitstraling, heeft bewezen dat hij als een veelgevraagde stagiaire zich als een echte artiest profileert.
Gijs is er altijd, hij is vrolijk en je kan echt op hem rekenen! Ook is hij eerlijk en met zijn gezonde mate van zelfspot leidt dit af en toe tot hilarische situaties wat goed is voor de sfeer.
Een andere kwaliteit is dat hij dicht bij zichzelf blijft: “Hij is gewoon wie hij is” en hij doet wat bij hem past.
Met deze mix van kwaliteiten en eigenschappen, maakt dit Gijs met recht een geweldige ambassadeur!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Hij is een geweldige ambassadeur voor de Creatieve Industrie, voor de nieuwe opleiding ‘de School van het Nederlandse lied’ en voor zichzelf als artiest.
Wij zijn hartstikke trots dat we hem mogen promoten!

School: Rijn IJssel
Adres:
Postbus 5162
6802 ED Arnhem
Telefoon:
026-3129000Leerbedrijf: Kunststof
Adres:
Thorbeckestraat 6
6828 TV Arnhem
Rijn IJssel MBO AMBASSADEUR 2019
Rijn IJssel MBO AMBASSADEUR 2019

Rijn IJssel Mbo-ambassadeur 2019 Gijs Neplenbroek over zijn ambassadeurschap en plannen.

Gijs Neplenbroek
Gijs Neplenbroek

Tweedejaars Rijn IJssel Muzikant | De school van het Nederlandse lied

Gijs Neplenbroek
Gijs Neplenbroek

Tweedejaars Rijn IJssel Muzikant | De school van het Nederlandse lied

Gijs Neplenbroek
Gijs Neplenbroek

Gijs Neplenbroek gekozen als Rijn IJssel Mbo-ambassadeur 2019

Team Midden-Nederland