Fleur Hagen

Fleur pakt aan!

Wordt Fleur, student grafische vormgeving, van Grafisch Lyceum Utrecht de landelijke ambassadeur mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Fleur Hagen

Deel mijn verhaalFleur Hagen


Interview met Fleur

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Als finale kandidaat bij Skills Heroes 2019 heeft Fleur bewezen een creatieve topper te zijn in haar vak. Fleur is communicatief kundig en weet zich op een podium goed te presenteren. In haar vak is ze breed georiënteerd. Naast haar studie heeft Fleur een snel groeiend eigen bedrijf. Ze is ondernemend en weet goed wat wel en niet haalbaar is.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Tijdens de landelijke Skills Heroes wedstrijd 2019 eindige Fleur als derde in de finale. Tijdens haar studie richtte zij haar eigen bedrijf op, waar ze steeds meer opdrachten uitvoert voor verschillende klanten.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Fleur: "Ik ben vereerd en stort me vol enthousiasme in dit volgende 'avontuur'. Ik vind het belangrijk om het mbo-onderwijs onder de aandacht te blijven brengen. Ik wil laten zien dat mbo-ers ergens voor staan: voor vakmanschap, voor gedrevenheid! Verder wil ik mij hard maken voor mbo-onderwijs voor mensen met een beperking. Mijn broertje heeft een beperking en ik zie regelmatig tegen hoeveel dingen hij aanloopt die niet goed geregeld zijn in het onderwijs. Ik vind dat elke persoon zijn of haar specialiteiten tot het maximum moet kunnen uitoefenen. Toch worden velen hierin beperkt.
Dromen heeft iedereen, samen maak je ze waar. Ik vind het goed dat MBO een kwestie van doen is, inzet tonen en doelen halen. Naar mijn idee leer je met praktijkgericht onderwijs meer dan alleen theorie."

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Na het behalen van haar diploma wil Fleur verder gaan met het behalen van masters. In eerste instantie wilde gaan werken in loondienst, zodat haar eigen bedrijf verder kon groeien. Echter loopt dit al zo goed dat dit niet meer nodig is!

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Fleur is uit 13 interne kandidaten gekozen tot de GLU Ambassadeur 2019. Tijdens de Skills Heroes wedstrijden heeft zij bewezen een goede vertegenwoordiger van het GLU te zijn. Ze is goed in haar vak, is ondernemend, gedreven, enthousiast en een heel prettig persoon in de omgang. Ze ervan overtuigd dat de maatschappij niet zonder mbo-ers kan.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Fleur begint te vliegen. Ze slaat haar vleugels uit en begint zich voluit te ontwikkelen tot ontwerper. Het landen wordt aan gewerkt…De landing is soms met enige turbulentie. Haar enthousiasme en ambities zijn jaloersmakend, Ze haalt er alles uit. Iedere opdracht ziet ze als een uitdaging.

School: Grafisch Lyceum Utrecht
Adres:
Postbus 5066
3502 JB Utrecht
E-mail:
Website:Leerbedrijf: Brandbunch
Adres:
Rotsoord 13G
3523 CL Utrecht
Fleur Hagen
Fleur Hagen

'Iedereen heeft dromen, samen maken we deze waar.'

Team Midden-Nederland