Celine Veldman

Celine pakt aan!

Wordt Celine, student verpleegkunde, van Landstede MBO de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Celine Veldman

Deel mijn verhaalCeline Veldman


Interview met Celine

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Celine is geselecteerd omdat zij een betrokken en gedreven mbo-student is. Door haar enthousiasme voor het mbo en haar communicatieve vaardigheden kan zij de trots voor het mbo goed overbrengen!

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Celine is betrokken en actief in onze school, daardoor is zij gevraagd om zich kandidaat te stellen. Tijdens de interne verkiezing werd duidelijk dat Celine door haar persoonlijke verhaal en overtuigingskracht een goede ambassadeur is voor de mbo-student. Ze heeft hart voor het mbo en gunt iedere student dat ze trots mogen zijn op hun mbo!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Ontzettend gaaf! Ik vind het een eer om het Landstede MBO te mogen vertegenwoordigen. Zelf ben ik enorm enthousiast over het mbo, maar het heeft wel even geduurd voor ik kon zeggen dat ik er echt trots op ben. Ik doe de opleiding Verpleegkunde, deze ben ik begonnen op het hbo. Door omstandigheden werd het mij teveel en heb ik besloten om de opleiding te vervolgen op het mbo. Eerst baalde ik hier erg van en ik moest echt even omschakelen. Gelukkig kwam ik er al snel achter dat ik hier veel beter op mijn plek zit. Mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik grotendeels te danken aan mijn opleiding en daar ben ik dankbaar voor. Daarom hoop ik met mijn verhaal ook andere studenten te kunnen motiveren en ze trots te kunnen maken op hun eigen ontwikkeling binnen het mbo."

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

"Eigenlijk heb ik nog geen concrete plannen. Natuurlijk wil ik mijn diploma voor Verpleegkundige halen, maar daarna zijn er zoveel mogelijkheden! Tot nu toe heb ik echt nog geen keuze kunnen maken, ik vind ook zoveel leuk. Mijn plannen voor het komende jaar zijn om in ieder geval zoveel mogelijk ervaring op te doen door middel van stages. Dan kom ik er uiteindelijk vanzelf wel achter wat het beste bij me past en wat ik leuk vind om te doen."

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Celine is respectvol naar de patiƫnten toe, heeft een goede werkhouding en is leergierig. Ze wil zich graag breed oriƫnteren, dat doet zij door binnen verschillende werkvelden tijdens haar opleiding stage te lopen. Dit is natuurlijk ook de bedoeling van een stage, maar de kracht van Celine is dat zij er met een open blik in gaat en alle ervaringen daarin wil meemaken, om straks tot een goede keuze te komen in welk werkveld zij zich als beginnende beroepsbeoefenaar wil ontplooien.

School: Landstede MBO
Adres:
Postbus 1
8000 AA Zwolle
Telefoon:
0800 - 0245 666Leerbedrijf:
Team Noord-NederlandBekijk alle ambassadeurs 2019