Bryan Steinz

Bryan pakt aan!

Wordt Bryan, student allround monteur mobiele werktuigen, van SOMA College de landelijke ambassadeur mbo 2019?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo.

Support mij

Bryan Steinz

Deel mijn verhaalBryan Steinz


Interview met Bryan

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Bryan is een heel gemotiveerde en zeer betrokken student. Dat betekent dat hij het normale schoolwerk altijd netjes en op tijd voor elkaar heeft. Maar daarnaast is er veel meer!
Bryan verzint zelf ingewikkelde, technische opdrachten die hij op school uitprobeert en test, gewoon om te kijken of hij het kan. Bijvoorbeeld 3 stalen kubussen in elkaar frezen, of een motor maken zodat de zonwering met de zon meedraait.
Niet alleen voor zijn opleiding zet Bryan zich meer dan 100% in, dat doet hij ook voor de school. Hij is vanaf het eerste jaar lid van de studentenraad waar hij opvalt door zijn positief kritische instelling. De afgelopen twee jaar heeft hij zich als een zeer rechtvaardige en consequente voorzitter laten zien. De Studentenraad werken onder zijn leiding erg mooi samen en denken zeer actief en betrokken mee met het SOMA College.

Kortom: Bryan valt op door de combinatie van inzicht en techniek voor het vak monteur en daarnaast zijn kwaliteiten op het gebied van samenwerken en communicatie. Hij is, op eigen initiatief en in overleg met medestudenten bijvoorbeeld met bruikbare verbetervoorstellen voor zijn en andere opleiding(en) gekomen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Naast zijn grote inzet voor het SOMA College en zijn eigen opleiding is Bryan een échte vakspecialist. Ondanks dat hij, als monteur mobiele werktuigen, nog nooit aan motoren van tractoren had gesleuteld is hij tijdens de landelijke Skills Heroes bij het werken aan opdrachten aan de motor van een tractor, derde geworden. Dit is een opmerkelijk goede prestatie en bewijst zijn inzicht en talent voor motoren.

Bryan zijn grote kwaliteit is dat hij vakkennis, enthousiasme en talent voor zijn vak kan combineren met een verschillende communicatieve vaardigheden en een creatieve geest.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Bryan zegt: “Ik ben vereerd dat ik van alle studenten genomineerd ben! Ik zal met trots het SOMA College en ook het mbo vertegenwoordigen bij Ditismbo.”

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Bryan vertelt: “Mijn toekomstplan is om volgend jaar na het afronden van mijn niveau 4 opleiding door te stromen naar het hbo, waarbij ik mijn technische kennis wil verbreden.”

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Oscar Pueper van de frima PON: Ik heb Bryan leren kennen als een zeer leergierige student. Hij zoekt altijd naar meer informatie en uitdaging buiten de aangeleverde lesmaterialen wat maakt dat hij net altijd even dat stapje meer doet dan een ander. Ook op het sociale vlak is hij een fijne collega die nooit te beroerd is om de ander te helpen en niets is te veel!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Toon Calis zegt: Wij van Pon Equipment zijn heel erg blij met de nominatie van Bryan als ambassadeur voor het mbo. Bryan verdient dit ook omdat hij zich onderscheidt als monteur en mens in onze organisatie. Hij is erg gedreven, leergierig en kritisch waardoor hij met al zijn eigenschappen zijn collega’s en mijzelf scherp houdt op zaken die soms heel gewoon lijken maar dan toch in een ander licht komen te staan. Wij wensen Bryan dan ook veel succes toe met deze verkiezing en hopen dat hij heel ver mag komen. In onze organisatie is hij de absolute uitblinker!

School: SOMA College
Adres:
Postbus 332
3840 AH Harderwijk
Telefoon:
0341-499140Leerbedrijf: PON Equipment
Bryan Steinz
Bryan Steinz

vakspecialist en ambassadeur van het SOMA College

Team Midden-NederlandBekijk alle ambassadeurs 2019