ZoŽ Loupatty

Zoe
pakt aan!

Wordt ZoŽ, student zelfstandig werkend kok, van ROC van Twente de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij

ZoŽ Loupatty

Deel mijn verhaalZoŽ Loupatty

Print mijn poster

Download poster


Interview met Zoe

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

ZoŽ is een echte Mbo ambassadeur, omdat ze leergierig, nieuwsgierig, geÔnteresseerd, enthousiast en gepassioneerd is. Met haar vrolijke en onbevangen karakter benadert ze alles en iedereen op een respectvolle manier. Ze weet waar ze voor staat en wil graag verantwoord en duurzaam eten onder de aandacht brengen en benadrukken dat verantwoord leven echt niet zo moeilijk is. Naast haar BBL-opleiding heeft ze in januari haar eigen zaak geopend, namelijk ByZoŽ Food&Lifestyle! Zij is de jongste ondernemer van Almelo en ze doet dit geweldig. Bij haar winkel kun je alcoholvrije wijnen kopen, maar ook duurzame kleding, meubels en je kunt bij haar een hapje komen eten. Niks is haar te veel, en dat maakt haar zo'n topper! Op school is ze bereid zich in te zetten voor klasgenoten en vakgenoten (studentenraad, klankbordgroep, presentaties etc.). Ze is betroken, pro actief en loyaal.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

ZoŽ runt haar eigen bedrijf als jongste ondernemer van Almelo, waar ze zelfs twee stagiaires heeft lopen! Daarnaast draait ze volledig mee in de keuken van haar leerbedrijf en voert ze werkzaamheden uit die op hoog en uitzonderlijk niveau liggen. Zo stond er ook haar eigen vegetarische gerecht op de kaart bij het Theaterhotel!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ze vindt het geweldig! Ze wil graag iedereen laten zien dat je met een praktische mbo-opleiding ook succesvol kunt worden en zijn. "Mijn eigen zaak heb ik dankzij de opleiding op ROC van Twente, in combinatie met mijn eigen doorzettingsvermogen.Ē, aldus ZoŽ.
ZoŽ is enorm trots op haar nominatie en gaat zich voor meer dan 100% inzetten tijdens de landelijke verkiezing.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Als ZoŽ haar diploma op zak heeft gaat ze zich volledig storten op haar eigen bedrijf ByZoŽ Food&Lifestyle.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

ZoŽ is een enorm snelle leerling en is eigenlijk overal inzetbaar. Ze speelt goed in op de trends, want tegenwoordig is biologisch en vegetarisch eten erg populair. Haar eigen biologische en vegetarische gerechtje (zuurkooltaartje) sluit hier goed op aan en staat zelfs op onze menukaart! Hij ziet de toekomst van haar eigen zaak rooskleurig in en zoals haar leermeester Joost Oldenhof zegt: "ZoŽ komt er zeker wel!".

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Super natuurlijk! Het Theaterhotel Almelo is enorm trots op ZoŽ en ze gaan deze geweldige collega enorm missen in de keuken.

School: ROC van Twente
Adres:
Postbus 636
7550 AP Hengelo
Leerbedrijf: Theaterhotel Almelo
Winnares!
Winnares!
ZoŽ houdt haar pitch
ZoŽ houdt haar pitch
ZoŽ met haar trotse docent en leermeester
ZoŽ met haar trotse docent en leermeester
ZoŽ in the spotlight
ZoŽ in the spotlight