William pakt aan!

Wordt William, student pedagogisch werk/onderwijsassistent, van Landstede MBO de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaal

Interview met William

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

William is door zijn coaches benaderd met de vraag of het hem leuk leek om ambassadeur te worden. Hij is maatschappelijk betrokken, heel enthousiast, kan zich goed presenteren en heeft een leuk gevoel voor humor.
Zijn coach vond het een leuke uitdaging voor William en daar was William het mee eens.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

William is pleitbezorger van meer waardering voor het mbo. Hij vindt dat mbo niks minder is dan hbo of universiteit en mag veel meer gezien worden.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

"Tof, het geeft mij een goed gevoel. Ik vind het leuk dat het me gelukt is om genomineerd te worden. Ik zie het als een mooie kans. Vakmensen zijn essentieel om onze samenleving draaiende te houden. Deze vakmensen worden opgeleid op het mbo. Het beeld dat sommige mensen hebben over het middelbaar beroepsonderwijs is in mijn optiek niet compleet. Hier zou ik mij graag voor in willen zetten. Tevens vind ik dat er meer ruimte moet komen voor studenten om feedback te kunnen geven aan de onderwijzers om hun lessen optimaal te kunnen verbeteren zodat het kwaliteit van onderwijs alsmaar verbetert."

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Ik wil graag doorleren en ben nu nog gericht op het onderwijs maar sta er heel open in.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

William is een gedreven en enthousiaste student die heel bewust heeft gekozen voor het volgen van een mbo-opleiding bij Landstede. Hij heeft een goed overzicht over de opleiding en wat deze inhoudt en hij deelt deze kennis graag met zijn medestudenten.
Hij is een echte kartrekker en een bron van inspiratie voor medestudenten en docenten. Daarom vinden wij hem geknipt voor de taak van mbo-ambassadeur!

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Wij zijn als leerbedrijf super trots op William. Hij is een voorbeeldstudent voor het MBO. Wij zijn zeer tevreden over Williams inzet!

School: Landstede MBO
Adres:
Postbus 1
8000 AA Zwolle
Telefoon:
0800 - 0245 666Leerbedrijf:


Bekijk alle ambassadeurs 2018