Tassilo pakt aan!

Wordt Tassilo, student webdesign, van Grafisch Lyceum Utrecht de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaalTassilo Vermeulen


Interview met Tassilo

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Tassilo is een enthousiaste betrokken en actieve student. Hij reist elke dag 2 uur lang heen en 2 uur lang terug vanuit Duitsland naar Utrecht om zijn opleiding te volgen. Hij vind het leuk om te presenteren en het Grafisch Lyceum Utrecht met alle verschillende opleidingen te vertegenwoordigen tijdens de landelijke verkiezing. Hij doorloopt zijn opleiding voorspoedig. Hij is binnen de school zeer actief en schroomt niet mee te denken met projecten die binnen de school spelen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Tassilo heeft in februari een jaar overgeslagen. Hij heeft naast zijn schoolwerk oa een online 'onderwijskrant' ontwikkeld voor intern gebruik binnen het GLU. Buiten de school om maakt Tassilo promovideo's en hij is onderdeel van het YAB (Young Advisory Board), een groep jongeren die het management en bestuur van verschillende bedrijven adviseert.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Tassilo is zeer vereerd. Hij ziet het ambassadeurschap als een voorbeeldfunctie en een uitdaging om het MBO goed neer te zetten en om mee te praten over het onderwijs.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Tassilo zal zich blijven inzetten voor zijn bijbanen en projecten naast zijn opleiding. Maar wil na het halen van zijn MBO opleiding door naar het HBO. Een rol in de politiek ziet hij ook wel zitten.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Tassilo gaat in januari 2019 zijn eerste stageperiode in. Zijn studieloopbaanbegeleider bij het GLU vindt hem een goede ambassadeur, omdat hij de meest pro-actieve student van dit moment is. Hij doet zijn opleiding niet alleen succesvol versneld, maar doet er bovendien ook nog extra dingen bij. Zo reikt hij regelmatig verbeterpunten aan voor de school, de opleiding en de docenten. Hij acteert, werkt samen en communiceert als een kritisch en ambitieus professional .

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

nvt

School: Grafisch Lyceum Utrecht
Adres:
Postbus 5066
3502 JB Utrecht
E-mail:
Website:Leerbedrijf: nvt
Tassilo Vermeulen
Tassilo Vermeulen

GLU Ambassadeur 2018

Tassilo Vermeulen
Tassilo Vermeulen

GLU Ambassadeur 2018

Tassilo Vermeulen
Tassilo Vermeulen

Vrijdag 8 juni 2018, verkozen tot GLU Ambassadeur 2018