top 10
Roy Boateng

Roy pakt aan!

Wordt Roy, student communicatie, marketing en evenementen, van ROC Nijmegen de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij

Roy Boateng

Deel mijn verhaalRoy Boateng
Roy Boateng


Interview met Roy

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Roy is een student, die weet hoe je je studie toepast in de praktijk. Hij is heel actief in de evenementenorganisatie en weet zijn opleiding zo goed in praktijk te brengen. Verder is hij altijd positief en staat altijd klaar om een handje te helpen.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Roy laat buiten school goed zien waar hij voor staat. Zo is Roy verantwoordelijk voor veel marketingcommunicatie-uitingen van de Intertoys in Venray. Hiernaast is Roy actief bezig bij Social Events. Roy draagt daarbij de verantwoordelijkheid voor allerlei taken rond de organisatie van verschillende feesten. Een hele prestatie dus!

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Roy is erg trots op de nominatie. Hij heeft hard gewerkt om de campagne tot een succes te brengen. Roy sprak graag over zijn nominatie en kreeg vaak de vraag wat het precies inhoudt. Roy moest en zou de strijd winnen, dit zegt iets over hoe blij Roy is met de nominatie.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Allereerst is Roy natuurlijk van plan om landelijke ambassadeur te worden van het mbo. Als dat gelukt is gaat Roy uiteraard zijn opleiding afmaken op het mbo. We hebben Roy weleens gehoord over een vervolgstudie op het hbo. Kortom Roy gaat zijn kennis nog verder uitbreiden om zo nog beter te worden in wat hij al doet.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Paul Fransen, directeur schouwburg. Toen ik hoorde dat Roy een stageplek zocht heb ik hem zelf gebeld. Ik wilde graag dat Roy bij de Schouwburg van Venray stage zou komen lopen. Ik ken Roy namelijk al langer. Roy maakt deel uit van een groep jongeren die regelmatig voor ander jongeren evenementen organiseert. Roy viel mij op door zijn enthousiasme maar ik heb Roy ook leren kennen als een jongen die pro-actief is en zijn afspraken altijd nakomt. Roy heeft een gezonde kijk op het leven en andere mensen. Hij is enorm gedreven en punctueel.

Wat vindt het leerbedrijf van de nominatie?

Schouwburg Venray is erg enthousiast over de nominatie van Roy. Tegelijkertijd is het ook geen verrassing voor ons. Roy is een ruwe diamant. Wat mij betreft heeft Roy al een goed niveau bereikt. Ik ben er stellig van overtuigd dat Roy zich door zal ontwikkelen tot een zeer gewaardeerde werknemer. Een jongen die niet domweg doet wat hem opgedragen wordt maar Roy is een man die oprecht belangstelling heeft voor mensen. Met deze betrokkenheid steekt hij boven het maaiveld uit waardoor hij opvalt.
Voordat ik directeur van de Schouwburg in Venray werd heb ik vier horecabedrijven gehad. Nog nooit heb ik zelf een leerling gescout die ik gevraagd heb of hij bij ons stage zou willen komen lopen.
Daarmee spreekt mijn enthousiasme voor Roy volgens zij voor zich.

School: ROC Nijmegen
Adres:
Postbus 6560
6503 GB Nijmegen
Telefoon:
024-890 4500Leerbedrijf: Shouwburg Venray
Roy Boateng
Roy Boateng


Bekijk alle ambassadeurs 2018