Richard Put

Richard pakt aan!

Wordt Richard, student managementassistent, van Zadkine de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij

Richard Put

Deel mijn verhaalRichard Put
Richard Put


Interview met Richard

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Richard Put is een echte uitblinker. Hij ondersteunt het team met diverse werkzaamheden. Hij is sociaal en helpt zijn klasgenoten met het uitleggen van leerstof. Daarnaast moderniseert hij leer-uittreksels voor docenten en maakt hij in zijn vrije tijd nieuwe werkboekjes om te gebruiken. Richard is de enige jongen in zijn klas (en zelfs in zijn leerjaar!), maar hij houdt zich prima staande tussen alle dames!

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Bij buitenschoolse activiteiten is hij vrijwel altijd van de partij en daarnaast is hij onder andere lid van de PR-commissie. Dit betekent dat hij zich in een raad bevindt met andere studenten die zich inzetten voor de opleiding. Onder toezicht van een vakdocent en onder leiding van de PR-voorzitter organiseren zij verschillende evenementen en bijeenkomsten. Dit zijn bijvoorbeeld: de Open dagen van Zadkine, de meeloopdagen van Zadkine, ouderavonden, etc. Richard houdt zich fanatiek bezig met de PR-commissie en zij kunnen ook altijd op hem rekenen. Tot slot heeft hij een Peer Support verklaring ontvangen.

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Hij is nog maar net op de hoogte van zijn nominatie en het moet nog een beetje bezinken. Maar hij is in ieder geval heel trots en vereerd dat hij deze titel heeft gekregen.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Richard wil na de opleiding volwaardig te werk gaan als Managementassistent waar hij zijn vaardigheden kan uitbreiden en zijn horizon kan verbreden.

Waarom vindt de stagebegeleider de ambassadeur een uitblinker?

Hij heeft zijn stage zeer goed afgerond. Richard is initiatiefrijk, pro actief, behulpzaam, zorgzaam.

School: Zadkine
Adres:
Benthemplein 15
3032 CC Rotterdam
Telefoon:
088-945 31 00
Website:Leerbedrijf: De Smaakmakers Compagnie
Richard Put
Richard Put
Richard Put
Richard Put


Bekijk alle ambassadeurs 2018