Pascal is op een ontspannen en aangename manier doelgericht bezig. Hij heeft zijn loopbaan als kok zorgvuldig uitgestippeld. via niveau 2 en 3 volgend schooljaar niveau 4. Onderweg pakt hij ook wat extraatjes mee. Uiteindelijke doel: Een eigen bedrijf met als concept eigentijdse gerechten met de nadruk op regionale lokale producten met bijzondere en gewaagde smaakprofielen
Om bovenstaande te bereiken schuwt Pascal de uitdaging niet. Zo lukte het hem op eigen kracht een stageplaats in één van de meest luxueuze sterrenrestaurants te wereld te regelen: Noma in Kopenhagen. Heel bijzonder. Ook bezoekt hij in eigen tijd en op eigen kosten de grootste versmarkt in Parijs en struint hij leveranciers af op zoek naar nieuwe producten en ideeën. Heeft naast de opleiding ook nog de Ondernemersacademie met goed gevolg afgerond.
Pascal vindt het mooi dat ie wordt genomineerd, maar vooral om door de nominatie aan de wereld te kunnen laten zien hoe mooi het is je vak met passie te kunnen uitoefenen en dat MBO-ers daarin voor niemand onder hoeven te doen.
Uiteindelijk z'n eigen zaak waarin de in de regio verbouwde en gekweekte producten een centrale plek op de menu kaart innemen. Hoogwaardige menu's op een exclusieve kaart.
Hij is heerlijk ambitieus en leergierig. Heeft z'n zaakjes goed op orde, loopt in zn vakantie vrijwillig en op eigen kosten stage om'zich kennis en vaardigheden zo snel mogelijk eigen te maken. Maakt filmpjes en foto's van door hem gemaakte gerechten en deelt die met mede studenten, kortom... hoe mooi kan het zijn.
Pascal is betrokken op school en in het werk. Kritisch opbouwend in z'n feedback en dat houdt ons op de zaak ook scherp. Bijzonder leergierig op een mooie manier en altijd bereid ideeën te delen met collega's en mede studenten