Nick pakt aan!

Wordt Nick, student signspecialist, van Rijn IJssel de ambassadeur van het mbo?
Volg de razend spannende competitie via YouTube.com/ditismbo

Support mij


Deel mijn verhaalNick Boogaars


Interview met Nick

Waarom is hij/zij geselecteerd als ambassadeur?

Nick Boogaars is een energieke en sympathieke student die zich inzet voor alle studenten van Rijn IJssel. Dat doet Nick o.a. als voorzitter van de Rijn IJssel studentenraad. Hij heeft een enorme drive waarmee hij zijn medestudenten motiveert en meekrijgt. Nick is enorm leergierig en pakt daarom steeds nieuwe projecten met enorm veel enthousiasme op. Nieuwe uitdagingen, bijzondere opdrachten: niets is hem teveel. Zijn creatieve oplossingen en hulp aan anderen is een van de redenen waarom Nick is geselecteerd als ambassadeur voor Rijn IJssel. Hij is trots op Rijn IJssel en zijn opleiding en is vooral tijdens onze open dagen een goed voorbeeld van een gedreven student en daarom een perfecte ambassadeur voor Rijn IJssel en het mbo.

Welke speciale prestatie heeft hij/zij geleverd?

Nick Boogaars zet zich enorm in voor zijn medestudenten en leerlingen die geïnteresseerd zijn in een opleiding in het mbo. Zoals Nick het zelf verwoord: “Het beste voor de student, daar zet ik me elke dag voor in. Dit doe ik grotendeels door mijn medestudenten in de Studentenraad van Rijn IJssel te vertegenwoordigen. Met trots ben ik de voorzitter van de Studentenraad en dit wil ik nog zeker blijven tot het einde van mijn mbo-tijd. Naast de Studentenraad help ik op school met elke open dag. Ik vind het namelijk heel leuk om te vertellen over mijn opleiding. Het geeft mij voldoening dat deze toekomstige studenten nog meer geïnteresseerd worden in mijn opleiding.
Sinds kort ben ik ook bezig met het kijken of ik me meer kan gaan inzetten voor leerlingen die gaan of moeten doorstromen van het speciaal voortgezet onderwijs naar het mbo. Samen met mijn oude middelbare school wil ik de overstap voor deze leerlingen zo klein mogelijk maken.”

Wat vindt de ambassadeur zelf van zijn/haar nominatie?

Ik ben trots, blij en enthousiast met deze benoeming van mbo-ambassadeur. Het is namelijk iets wat ik vorig jaar al wilde. Door deze benoeming kan ik mijn netwerk en ervaring nog verder uitbreiden.
Ik wist van tevoren nog niet helemaal precies wat mij te wachten stond, maar sinds de eerste kennismaking met de MBO Raad ben ik helemaal enthousiast over. Ik kijk heel erg uit, naar wat komen gaat. En ik sla de zomervakantie nu het liefst over, ik kan niet wachten tot de challenges beginnen.

Wat zijn zijn/haar toekomstplannen?

Ik ben op dit moment bezig met de mbo-opleiding tot Signspecialist. Om werkervaring op te doen ben ik op dit moment bezig met een grote klus voor het maken van bewegwijzering van Rijn IJssel. Een enorme challenge!
Zoals ik er nu naar kijk wil ik hierna de opleiding Grafisch vormgever op het hbo gaan doen. Met deze opleidingen wil ik iets in de ontwerpsector te gaan doen. Misschien dat ik straks aan het werk kan bij Mijksenaar in Amsterdam of bij Applied wayfinding in Londen.
En als het mee zit wil ik tegen die tijd iets voor mezelf beginnen.

School: Rijn IJssel
Adres:
Postbus 5162
6802 ED Arnhem
Telefoon:
026-3129000Leerbedrijf: Lapré Reclame
Adres:
Hengelder 24a
6902 PA ZEVENAAR
Telefoon:
0316-847129
Nick Boogaars
Nick Boogaars

Rijn IJssel ambassadeur 2018